Šta je novo?

Huawei P10 lite

Pa napisao sam brendiranje, možda se nisam dobro izrazio, mislio sam poznatijih marki. Te sa pumpe su neke no name, Naravno da be valjaju.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pa napisao sam brendiranje, možda se nisam dobro izrazio, mislio sam poznatijih marki. Te sa pumpe su neke no name, Naravno da be valjaju.

Aaa, ma nek ih. Necu da im poklanjam poene, nek cute, leba ne traze [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ali su bas, bas lose.

Haha, poveza ih na LG TV. Kako LG-ju to promaklo. Dobra stvar u losoj [emoji108][emoji6]
Ja se mucio da nadjem kompatibilne, a da nisu paprene od LG [emoji4]

cd3b1197e753f6c8a45d2a6f76f74795.jpg

Stigao update.To bre.Sad ima telefon da bude najjaci na svetu.Jos nisam instalirao ovo cudo od Huaweia,ali moram.Ne mogu a da ne saznam sta su sje..li,mislim sta su poboljsali.Za sada vidim veliki pomak.Ne pise vise 379,sad je 381 [emoji23]
3159e538be7e23d806cd2bb07f390b6f.jpg

Meni stigo jos pre 15-20 dana

Ja si imam i Volte i Double tap to wake up, Private space uz sve ostale tweakove( face unlock, 5x5, 6x5 ikone, AR lense, itd) koje sam ubacio... a i dodao nove sistemske tonove koje sam maznuo od emui 9. [emoji4]
E da, L speed radi super. Doze aktivan, a ne gasi gmail I baterija super uz jos neke tweakove za ram, cpu. Naravno to je za rootovane.
I sad uz Jamesdsp koji zvuku daje mnogo bolji kvalitet uz bass boost, moj P10 lite radi bolje od P10 plus, sa kvalitetnijim zvukom, to potpisujem.

Screenshot_20190404-210851.jpegScreenshot_20190404-210914.jpegScreenshot_20190404-210930.jpegScreenshot_20190404-211331.jpeg

Poslednja izmena:
Mislim da sledeci uredjaj treba da bude Redmi Note 7. Koliko gledam recenzije u cenovnom rangu je u ovoj klasi, ali po karakteristikama sije I naprednije modele. A sto je dobro uz customixaciju I gcam pravi super fotke. Sot dragi moji 18h. Znaci 18h upaljenog ekrana....

Pored Pocophone F1,ne interesuje me Note 7 ;) Zato sto sam imao priliku da koristim Poco cela dva dana,i za to vreme stekao utisak da vredi svaki evro.I ovaj nesto modovao,menjao,cackao po telefonu.Znam da je baterija bila na 75%,a SOT negde oko 3h.Ja se odusevio,posle ovog P10 Lite,koji ima 3h SOTa,a baterija na 20%.

Poslednja izmena:
Ma gde isto.Kvalitet izrade je bolji na Poco telefonu.Ovaj Note 7 puca ko casa od jogurta.Ali,ukusi i potrebe su razni,pa ko sta voli ;)

Ma gde isto.Kvalitet izrade je bolji na Poco telefonu.Ovaj Note 7 puca ko casa od jogurta.Ali,ukusi i potrebe su razni,pa ko sta voli ;)
Sta znam, svi kazu da je dizajn na Note 7 najbolji trenutno na trzistu cak i u odnosu na telefone iz vise klase. Gorila glass 5.

Poslednja izmena:
Pogledaj na youtubeu kako se lako lomi note 7.naravno da niko nece da ga isavija namerno,ali sta ce biti kad je u dzepu,a pantalone malo tesnije.I meni se svidja dizajn kod Note 7,ali nekako me poco vise privlaci.Razlika je nekih 70 evra,a SD 845,Adreno 630,6GB RAM,128GB ROM.Mislim da se isplati dati jos tih 70 evra vise.

Ja si imam i Volte i Double tap to wake up, Private space uz sve ostale tweakove( face unlock, 5x5, 6x5 ikone, AR lense, itd) koje sam ubacio... a i dodao nove sistemske tonove koje sam maznuo od emui 9. [emoji4]
E da, L speed radi super. Doze aktivan, a ne gasi gmail I baterija super uz jos neke tweakove za ram, cpu. Naravno to je za rootovane.
I sad uz Jamesdsp koji zvuku daje mnogo bolji kvalitet uz bass boost, moj P10 lite radi bolje od P10 plus, sa kvalitetnijim zvukom, to potpisujem.

Pogledajte prilog 268244Pogledajte prilog 268245Pogledajte prilog 268246Pogledajte prilog 268247

Kako uraditi Ovo? :)

Kako uraditi Ovo? :)

Mogu da uradim neki tutorijal nije problem [emoji1787]. Mada ljudi nemaju unlock bootloader kod, a ne daje im se 4 eur za kljuc pa vecina odustane. To je najveci minus Huaweia sto je ukinuo free unlock kodove. Kod Xiaomi to i ne treba.

Mogu da uradim neki tutorijal nije problem [emoji1787]. Mada ljudi nemaju unlock bootloader kod, a ne daje im se 4 eur za kljuc pa vecina odustane. To je najveci minus Huaweia sto je ukinuo free unlock kodove. Kod Xiaomi to i ne treba.

Ako ti nije problem odradi neki za nas koji smo na vreme otklucili :D

Koji je najbolji TWRP ili CWM za P10 Lite?Naravno za EMUI 8.

Izaso na androidhost.ru servisni za b383 I b390 a Ota nesto slabo.....

Ne obracam bas toliko paznju,mislim da je prednja kamera malo bolja od 381

Pa oni ako svakim novim buildom tako popravljaju kameru ni Hablov teleskop my nece biti ravan uskoro [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]

Evo slika bez svetla
701bb26c1dd3522bc34f03c8eae1878e.jpg

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Pa oni ako svakim novim buildom tako popravljaju kameru ni Hablov teleskop my nece biti ravan uskoro [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]

Ima da slikamo uskoro povrsinu Meseca sa Zemlje :D Ako ovo ne bude zadnji apdejt.

Vrh Dno