Aaa, ma nek ih. Necu da im poklanjam poene, nek cute, leba ne traze [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ali su bas, bas lose.Pa napisao sam brendiranje, možda se nisam dobro izrazio, mislio sam poznatijih marki. Te sa pumpe su neke no name, Naravno da be valjaju.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Stigao update.To bre.Sad ima telefon da bude najjaci na svetu.Jos nisam instalirao ovo cudo od Huaweia,ali moram.Ne mogu a da ne saznam sta su sje..li,mislim sta su poboljsali.Za sada vidim veliki pomak.Ne pise vise 379,sad je 381 [emoji23]![]()
Koji?Jel to pricas za 381?Meni stigo jos pre 15-20 dana
Koji?Jel to pricas za 381?
Za 381
Dobro Poco je skuplji, jer ima jaci Cpu. Ali sve ostalo je isto ili bolje na Redmi Note 7, ukljucujuci kameru, a jeftiniji 100ak evra...Pored Pocophone F1,ne interesuje me Note 7![]()
Sta znam, svi kazu da je dizajn na Note 7 najbolji trenutno na trzistu cak i u odnosu na telefone iz vise klase. Gorila glass 5.Ma gde isto.Kvalitet izrade je bolji na Poco telefonu.Ovaj Note 7 puca ko casa od jogurta.Ali,ukusi i potrebe su razni,pa ko sta voli![]()
Kako uraditi Ovo?Ja si imam i Volte i Double tap to wake up, Private space uz sve ostale tweakove( face unlock, 5x5, 6x5 ikone, AR lense, itd) koje sam ubacio... a i dodao nove sistemske tonove koje sam maznuo od emui 9. [emoji4]
E da, L speed radi super. Doze aktivan, a ne gasi gmail I baterija super uz jos neke tweakove za ram, cpu. Naravno to je za rootovane.
I sad uz Jamesdsp koji zvuku daje mnogo bolji kvalitet uz bass boost, moj P10 lite radi bolje od P10 plus, sa kvalitetnijim zvukom, to potpisujem.
Pogledajte prilog 268244Pogledajte prilog 268245Pogledajte prilog 268246Pogledajte prilog 268247
Mogu da uradim neki tutorijal nije problem [emoji1787]. Mada ljudi nemaju unlock bootloader kod, a ne daje im se 4 eur za kljuc pa vecina odustane. To je najveci minus Huaweia sto je ukinuo free unlock kodove. Kod Xiaomi to i ne treba.Kako uraditi Ovo?![]()
Ako ti nije problem odradi neki za nas koji smo na vreme otkluciliMogu da uradim neki tutorijal nije problem [emoji1787]. Mada ljudi nemaju unlock bootloader kod, a ne daje im se 4 eur za kljuc pa vecina odustane. To je najveci minus Huaweia sto je ukinuo free unlock kodove. Kod Xiaomi to i ne treba.
OK. Bice [emoji106]Ako ti nije problem odradi neki za nas koji smo na vreme otklucili
[emoji847]OK. Bice [emoji106]
Imas u ovom mom tutorijalu u opisu.Koji je najbolji TWRP ili CWM za P10 Lite?Naravno za EMUI 8.
Meni sinoc azurirao 383
Pa oni ako svakim novim buildom tako popravljaju kameru ni Hablov teleskop my nece biti ravan uskoro [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari