Šta je novo?

Huawei P10 lite

Instalirao sam ga u 2:15 danas. Ništa se nije promenilo. Telefon radi podjednako. S tim što sada piše March 1st a ne February. Inače update je bio 135mb što je više nego obično.

I ja bi vratio na B209,ali sta je sa xloaderom?To niko ne zna.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Onako,cisto zezanje malo [emoji16] Evo sa devojkom uporedjujemo kamere na ovom 383 apdejtu.Sad kod nje na telefonu prednja kamera katastrofa,a i glavna kamera kod mene na fonu bolja.Huawei i njihove igre na srecu [emoji23]

Ja ću moj da osvežim jednim factory resetom, nisam još od decembra. I onda debloat preko ADB-a i Naptime privilegije otud i toliko.

Evo ovako. Prekjuče sam resetovao telefon. Onda sam ga spojio na ADB i obrisao skoro sve sistemske aplikacije (ostavio samo bitne tipa sat, muzika i kalkulator). Onda sam instalirao Aurora Store (wrapper za Google Play Store, sve je isto, ali nudi par opcija kao što je lažiranje regiona i slično) i Aptoide. Zatim sam preko ADB-a dodelio privilegije Naptimeu. Što se mene tiče, moram da priznam, ovo je najbolji build do sada. Baterija i kamera su prosto savršene.

Meni pocinje da otkazuje baterija. Kad dodje na 30% od jednom padne na 5%. Imam jos nekolko meseci garancije. Da sacekam jos malo pa da to nosim da zamene.

Meni pocinje da otkazuje baterija. Kad dodje na 30% od jednom padne na 5%. Imam jos nekolko meseci garancije. Da sacekam jos malo pa da to nosim da zamene.

Isti problem, dodje do nekih 25%, telefon na svakih 5 min. pokaze 5% manje. U roku od 15 min. eto na 3% sam od sebe.

Jos 13 dana garancije :) Baterija ne preskace ali ipak brze se trosi. Trebala bi zamena za par meseci. Svakako telefon radi solidno i dalje. SOT je kod mene odprilike 4h i 30 min.

Sta reci..
48a545cbd51e70664dc354f280bff99d.jpg

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Reply na isti reply na isti reply. Bre Miki Haki ima novu bateriju pa nam pravi zazubice [emoji1787][emoji1787][emoji1787]. A da je los hardver da ne moze ni garanciju da izdrzi zeznuli su se i Kinezi, za malo. Racunali su, ali dva tri meseca su se zeznuli. Sad ce biti u minusu sa baterijama [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Jos 13 dana garancije :) Baterija ne preskace ali ipak brze se trosi. Trebala bi zamena za par meseci. Svakako telefon radi solidno i dalje. SOT je kod mene odprilike 4h i 30 min.
Ispraznis skroz na skroz I morace da zamene [emoji23] Steta da ne iskoristis garanciju.

Reply na isti reply na isti reply. Bre Miki Haki ima novu bateriju pa nam pravi zazubice [emoji1787][emoji1787][emoji1787]. A da je los hardver da ne moze ni garanciju da izdrzi zeznuli su se i Kinezi, za malo. Racunali su, ali dva tri meseca su se zeznuli. Sad ce biti u minusu sa baterijama [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja ne poznajem osobu koja ima P10 Lite a da u zadnjih par meseci nije promenila bateriju. A ima ih, poviše. Izgleda falična serija telefona za sva tržišta.

Meni je skroz ok baterija, evo sad ce mu pune dve godine.

Moj HUAWEI WAS-LX1 prosečno trajanje baterije 10h 56m 0s (6h 6m 0s aktivnog korišćenja) u toku jednog punjenja. Proveri GSam Battery Monitor: - http://bit.ly/uHT7Vy #badassbattery

Meni će u Maju 2 godine kako koristim tel, ne primećujem nešto drastičnu promenu na bateriji. U busu kad idem i vracam se sa posla pegla muzika i obavezno ili neke igrice ili net. I dalje stojim iza toga da je za ove pare odlicna kupovina.

Sent from my 3310

Dve godine, baterija radi kao i prvog dana, cak je bolja nego na P20 Lite. Nego, ocemo li dobiti Android 9? :D

Mislim da hocemo, ali juce [emoji38]
Čekam da se pojavi P30L pa da vidim da li ću njega ili 8X, jedino tako cu imati 9ku [emoji23]

Sent from my 3310

Nazad
Vrh Dno