Nema na cemu. Uspeo? Zahvali se Alexxxu, ja sam pratio njegova uputstva. [emoji41]
Sent from my 3310
P10 plus ima za nijansu bolju kameru od p10 ali i skuplji. Bolji je kontrast na fotografijama.P10 je premium a ovo je midrange. P10 ima odlicnu kameru. Drugar ima, bruka je.
Sent from my 3310
Imam lite, buraz ima non lite [emoji3]Jel ima mnogo velikih razlika u odnosu na P10? Igrice ne igram. Vidim da je kamera po spec bolja. Koliko je ova dovoljna za proseecnog korisnika? Do sada sam imao Lg G4 i planiram ovaj tel da uzmem.
Ja imam na ekranu običnu foliju već devet meseci. Isto vodim računa da uvek bude sam u džepu. Nazad silikon i to je to, nema nikakvih tragova osim sitnih jedva vidljivih ogrebotina na foliji.
Pa ne znam sad koj proizvođač. Kupio sam sam je istog dana kad i telefon i nisam je skidao od tada.A koju obicnu foliju koristis ? Koji proizvodjac, meni nijedna nece da zalepi ivice telefona. Ili koristis fabricku ?
Imao sam g4 sad imam p10l. Kamera je smesna u odnosu na g4, ali i dalje sasvim solidna.... sve ostalo je dobro.Jel ima mnogo velikih razlika u odnosu na P10? Igrice ne igram. Vidim da je kamera po spec bolja. Koliko je ova dovoljna za proseecnog korisnika? Do sada sam imao Lg G4 i planiram ovaj tel da uzmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari