Šta je novo?

Huawei P10 lite

Nema na cemu. Uspeo? Zahvali se Alexxxu, ja sam pratio njegova uputstva. [emoji41]

Sent from my 3310

meni i dalje nudi samo b130, a gledao sam i preko ovog programa koji je alex okacio kao i preko huawei pc suite...

Ako se razumes malo u telefone i mozes da odvojis 2 sata, uradi rebrand telefona.
Uputstvo imas negde na 147 stranici ili na yt kanalu alexxxa.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Hory shet [emoji16]

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Antuntu na b198 pokazao bas super rezultate. Meni je ovo do sada najbolji rezultat,rekord.
a5bb01dc164627fb1da30c9517e2c187.jpg

Poslednja izmena:
^
Zato sto je izasla nova verzija Antutu-a 7.Probaj sa nekom starijom ;)

Upravo to. ;)

Sent from Honor 9 using Tapatalk

Jel ima mnogo velikih razlika u odnosu na P10? Igrice ne igram. Vidim da je kamera po spec bolja. Koliko je ova dovoljna za proseecnog korisnika? Do sada sam imao Lg G4 i planiram ovaj tel da uzmem.

P10 je premium a ovo je midrange. P10 ima odlicnu kameru. Drugar ima, bruka je.

Sent from my 3310

Dobro :) ja pitah za p10 lite vs p10 :) u obicnom radu na telefonu jel se primecuje razlika? Vidim da nema zastitu na staklu lite varijanta. Jel se grebe lako?

Jel ima mnogo velikih razlika u odnosu na P10? Igrice ne igram. Vidim da je kamera po spec bolja. Koliko je ova dovoljna za proseecnog korisnika? Do sada sam imao Lg G4 i planiram ovaj tel da uzmem.
Imam lite, buraz ima non lite [emoji3]
P10 ima bolju kameru, pogotovo u noćnim uslovima,mada sam ja postavio neke slike par stranica unazad sa prednjom kamerom i zadnjom u noćnim uslovima pa proceni. P10 Lite odlična kamera za ovu klasu i cenu.
P10 ekran je bolji, amoled, ko voli tu vrstu ekrana i za nijansu manji, tanji aparat.
Ponašanje u svakodnevnom radu nijanse su u pitanju. Igrice nisam poredio. Fingerprint senzor je kod P10 spreda, nekome je to važno.
U uporednom radu, sa istim app, ni jedan nije štucnuo, za nijansu brže je po nekad odreagovao P10. Moj lite nikad nije zabo do sad i bez ijednog reseta itd.
Baterija je bolja na Lite.
Sam izgled je stvar ukusa, ovaj skuplji deluje malo elegantnje.
Po meni razlika u ceni je dosta na strani Lite modela.
Taman kupiš I original Flip case I ostane keša [emoji41]

Poslednja izmena:
Hvala na detaljnom odgovoru ;) a kako je sa grebanjem ekrana ako se ne koristi flip?

Nije osetljiv ekran kako se priča, ali vrlo lako isklizne iz ruku. Ja nemam ništa na ekranu, nosim ga u radnom odelu, torbici I jakni bez zaštite, samo vodim računa da je sam u dzepu. Ali imam silikon da ne ispada iz ruku, barem meni.

Ja imam na ekranu običnu foliju već devet meseci. Isto vodim računa da uvek bude sam u džepu. Nazad silikon i to je to, nema nikakvih tragova osim sitnih jedva vidljivih ogrebotina na foliji.

Ja imam na ekranu običnu foliju već devet meseci. Isto vodim računa da uvek bude sam u džepu. Nazad silikon i to je to, nema nikakvih tragova osim sitnih jedva vidljivih ogrebotina na foliji.

A koju obicnu foliju koristis ? Koji proizvodjac, meni nijedna nece da zalepi ivice telefona. Ili koristis fabricku ?

Ja sam u Maju kad sam ga uzeo stavio obicnu koja ide uz Nilkin oklop, manja je od ekrana, ali lepo lezi.

Sent from my 3310

Da li smem ažurirati youtube na ovom Elemental romu, bojim se da mi ne poništi patch?

Background play na youtube-u.

Imao sam g4 sad imam p10l. Kamera je smesna u odnosu na g4, ali i dalje sasvim solidna.... sve ostalo je dobro.

Nazad
Vrh Dno