Prave ogromnu razliku. Telefoni sa namenskim softverima za vip i mts uvek kasne za globalnim EU verzijama. Iz iskystva sa prelaskom recimo sa MM na N kod nekih modela raxliks je bila po nekoliko meseci ljudi nisu mogli da cekaju pa su radili debrand i sl. . Sto se moze ocekicati i sa pewlaskom sa N na O. Prvo dobijaju verzije Lx1-c432 pa svi ostali.Ne mogu da pohvatam : koji je zadnji fw zvanično pušten za VIP ? Mojoj ženi stoji B181 i ništa dalje... Nije mi normalno da operateri prave toliku razliku!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas na strani 147 objasnjeno kao i na alexxovom kanalu.@ Alexxx1
Kako se radi debranding , jel nešto komplikovano , jel ima negde objašnjeno i kolike su šanse da sj..em nešto?
3 ili 4gb rama kod p10l sasvim isto. Evwntualno multitasking malo bolji. Neces videti razliku u radu. A Honor 8 je model iz vise klase, do duse vec i njega gazi vreme. Bolje umesto Honor 8 uzmes ili p10 ili Honor 9 koji su oko 300eur. Ali ako ti kamera nije najbitnija stavka i ne ocekujes wow, onda i p10 lite zavrsava poso.Pozdrav svima,
Potrebna mi je pomoc posto sam bas zagrejana za kupovinu ovog telefona. Kod mog operatera ga nema u boji koju hocu, pa ovih dana rzmatram gde bih mogla da ga uzmem. Da li je verzija od 4gb dual mnogo bolja od verzije 3gb? Imam opciju da 3gb kupim u Huawei-ju direktno (znaci dve godine garancije) i da za 30 evra manje uzmem opciju 4gb u jednoj radnji u Beogradu. Rekli su mi sa daju garanciju od dve godine, ali se nisam setila da pitam izdaju li fiskalni racun. Ako nema neke preterane razlike, uzela bih ovu sigurnu opciju da ne razmisljam sta ako se nesto desi sa telefonom. Niko u mom okruzenju nema iskustva sa tom prodavnicom, pa da vas pitam za misljenje.
I jos nesto, ako ne davim puno, u opciji je jos i honor 8 koji je nekih 80 evra skuplji, takodje u zvanicnoj prodavnici. Da li je i u cemu bolji od p10 lite?
Hvala svima na pomoci
Kod mene još ništa, takođe VIP, C738. Možda ću i ja debrand..a La allexMalopre stigao B183 za VIP-ov C738 .... Ovim tempom 197 mogu samo da sanjam [emoji19]
Нема опцију да угасим овдеSmart assistance > motion control.
Sent from my 3310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari