Šta je novo?

Huawei P10 lite

Radi li kod vas normalno nova verzija Tapatalka na ovom modelu? Ja moram 10 puta da pritisnem ikonicu za forum da bi se otvorio. Nakon toga radi normalno.

Probao sam clear cache i data i uninstall. Pa instalirao ponovo i opet zeza. Inače, nova verzija Tapatalka izašla pre par sati. Na tabletu radi normalno. Uvek neko srranje s ovim modelom.

Instalirajte staru verziju i problem rešen.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Moja verzija TT-a. Ne nudi update. Radi bez problema.
f87f55108ba63dee9932d8a39e7672aa.jpg

Sent from my 3310

Meni isto verzija 7.2.2 build 989 i radi normalno na p10 lite. A recimo zeza me na p10 plus sa nitifikacijama...

Meni samo izbaci obaveštenje da je dostupna TT pro verzija.

Izgleda da mora da bude dozvoljeno location permission da bi nova verzija Tapatalk radila kako treba.

Ne mogu da pohvatam : koji je zadnji fw zvanično pušten za VIP ? Mojoj ženi stoji B181 i ništa dalje... Nije mi normalno da operateri prave toliku razliku!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mogu da pohvatam : koji je zadnji fw zvanično pušten za VIP ? Mojoj ženi stoji B181 i ništa dalje... Nije mi normalno da operateri prave toliku razliku!?

Prave ogromnu razliku. Telefoni sa namenskim softverima za vip i mts uvek kasne za globalnim EU verzijama. Iz iskystva sa prelaskom recimo sa MM na N kod nekih modela raxliks je bila po nekoliko meseci ljudi nisu mogli da cekaju pa su radili debrand i sl. . Sto se moze ocekicati i sa pewlaskom sa N na O. Prvo dobijaju verzije Lx1-c432 pa svi ostali.

Evo bas sada instalirao zadnju verziju sa prodavnice i sve radi odlicno.

@ Alexxx1
Kako se radi debranding , jel nešto komplikovano , jel ima negde objašnjeno i kolike su šanse da sj..em nešto?

@ Alexxx1
Kako se radi debranding , jel nešto komplikovano , jel ima negde objašnjeno i kolike su šanse da sj..em nešto?

Imas na strani 147 objasnjeno kao i na alexxovom kanalu.
Sanse da s****s nesto su ravne nulii i uvek mozes da vratis telefon na fabricko stanje cak i ako sve obrises sa njega..

Moze link alex ovog kanala ili youtube user ili video?

Pozdrav svima,
Potrebna mi je pomoc posto sam bas zagrejana za kupovinu ovog telefona. Kod mog operatera ga nema u boji koju hocu, pa ovih dana rzmatram gde bih mogla da ga uzmem. Da li je verzija od 4gb dual mnogo bolja od verzije 3gb? Imam opciju da 3gb kupim u Huawei-ju direktno (znaci dve godine garancije) i da za 30 evra manje uzmem opciju 4gb u jednoj radnji u Beogradu. Rekli su mi sa daju garanciju od dve godine, ali se nisam setila da pitam izdaju li fiskalni racun. Ako nema neke preterane razlike, uzela bih ovu sigurnu opciju da ne razmisljam sta ako se nesto desi sa telefonom. Niko u mom okruzenju nema iskustva sa tom prodavnicom, pa da vas pitam za misljenje.
I jos nesto, ako ne davim puno, u opciji je jos i honor 8 koji je nekih 80 evra skuplji, takodje u zvanicnoj prodavnici. Da li je i u cemu bolji od p10 lite?
Hvala svima na pomoci

Pozdrav svima,
Potrebna mi je pomoc posto sam bas zagrejana za kupovinu ovog telefona. Kod mog operatera ga nema u boji koju hocu, pa ovih dana rzmatram gde bih mogla da ga uzmem. Da li je verzija od 4gb dual mnogo bolja od verzije 3gb? Imam opciju da 3gb kupim u Huawei-ju direktno (znaci dve godine garancije) i da za 30 evra manje uzmem opciju 4gb u jednoj radnji u Beogradu. Rekli su mi sa daju garanciju od dve godine, ali se nisam setila da pitam izdaju li fiskalni racun. Ako nema neke preterane razlike, uzela bih ovu sigurnu opciju da ne razmisljam sta ako se nesto desi sa telefonom. Niko u mom okruzenju nema iskustva sa tom prodavnicom, pa da vas pitam za misljenje.
I jos nesto, ako ne davim puno, u opciji je jos i honor 8 koji je nekih 80 evra skuplji, takodje u zvanicnoj prodavnici. Da li je i u cemu bolji od p10 lite?
Hvala svima na pomoci
3 ili 4gb rama kod p10l sasvim isto. Evwntualno multitasking malo bolji. Neces videti razliku u radu. A Honor 8 je model iz vise klase, do duse vec i njega gazi vreme. Bolje umesto Honor 8 uzmes ili p10 ili Honor 9 koji su oko 300eur. Ali ako ti kamera nije najbitnija stavka i ne ocekujes wow, onda i p10 lite zavrsava poso.
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8598&idPhone2=8195

Malopre stigao B183 za VIP-ov C738 .... Ovim tempom 197 mogu samo da sanjam [emoji19]

Malopre stigao B183 za VIP-ov C738 .... Ovim tempom 197 mogu samo da sanjam [emoji19]

Kod mene još ništa, takođe VIP, C738. Možda ću i ja debrand..a La allex

sad pogledah kad i meni stigao 183, vip.

Mene zeza smart dial, neke kontakte traži neke ne. Svi su mi na gmail-u. [emoji57]

Sent from my 3310

Kod mene isto, počelo je u zadnjih par dana. Ukoliko ga nateram da reindeksira kontakte, sve funkcioniše jedan dan pa opet krene da brlja.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

imam jedno pitanje. imam p10 lite, kad mi zvoni neko i kad je volume tih i kad ga priblizim uz mene vertikalno ili ga stavim u geb zvuk se pojacava do max.kako to da sredim.

To je do opcije da se pojaca zvuk kada je telefon u dzepu ili je pokriven proximity senzor. Pokusao sam da nadjem ali nisam uspeo, mozda neko drugi uspe da ti kaze gde se nalazi opcija.

Vrh Dno