Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ako se koristi intenzivno za vreme brzog punjenja onda moze da se zagreje malo, nista strasno doduse.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da li postoji neka opcija da se ukljuci ili iskljuci brzo punjenje ili je to stalno aktivno?

Nema opcije, sem da uzmes punjač koji nije fast charging i da punis tel 2~3 sata.

Sent from my 3310

Da li postoji neka opcija da se ukljuci ili iskljuci brzo punjenje ili je to stalno aktivno?
Ma nema potrebe za sporim punjenjem. On je dizajniran za takvo brzo punjenje. Ne bi kinezi dali punjac za brzo punjenje da nije potrebno obzirom da oni gledaju na svaku sitnicu.

Pre neki dan sam uzeo ovaj telefon. Nisam pratio temu. Šta se dešava sa updates?! Verzija je B172, a u međuvremenu se, koliko vidim, pojavilo već nekoliko nadogradnji. Prilikom provere ne daje mi niti jedan novi update?!

Polako, polako, biće do Nove Godine [emoji16]

Sent from my 3310

Pre neki dan sam uzeo ovaj telefon. Nisam pratio temu. Šta se dešava sa updates?! Verzija je B172, a u međuvremenu se, koliko vidim, pojavilo već nekoliko nadogradnji. Prilikom provere ne daje mi niti jedan novi update?!
Mozes da probas sa programom Ffinder.
Ali prvo nego posaljes u updater proveri dostuonost za tvoj imei broj. Ako nema autorizavije onda nema potrbe da probas bzvze. Imas moj tutorijal evo ovde
https://youtu.be/Yx6u7GZe-sY

Pozz ljudi,koristi li neko originalni huawei flip case? Znate li koliko košta? Inače čekam b197 već nekoliko dana, single sim mts..

Skine OTA, ali na kraju neće instal, izbaci failed. Gde se nalazi sad taj file koji je skinut? Sve sam uradio kao na videu. ***.

Sent from my 3310

Skine OTA, ali na kraju neće instal, izbaci failed. Gde se nalazi sad taj file koji je skinut? Sve sam uradio kao na videu. ***.

Sent from my 3310
Ako si pratio prvo se proveri dostipnost verzije. Ako nije distupna a ucitas u updater nakon sto dodje na 100 posto ispise da autorizacija nije dobra i automatski obrise te fajlove. Znaci mora da pise ovako
37e9095680077d0e9a553e13d9a0b4fa.jpg

A ovo znaci da nije jos uvek dostupno za tvoj imei i nece proci

24693f2a38584ea9973f17dba7d640eb.jpg

Poslednja izmena:
Tnx, bilo je sve ok, piše da može. Al na kraju gedora, neće. Pokušaću kasnije opet. Tnx.

Sent from my 3310

Tnx, bilo je sve ok, piše da može. Al na kraju gedora, neće. Pokušaću kasnije opet. Tnx.

Sent from my 3310
Citajte opis videa. Pise da se ide na full ota ako se preskacu verzije. Ako je pisalo da je odobreno onda teoreteke nems sanse da ispise fail il slicno.

Jel na ovaj nacin moze da se brikuje telefon i da li se gubi garancija? Cenim da su pitanja glupa, ali moram da proverim :D

Full OTA mi ne prihvata, a OTA sa sledecim brojem, 187 mi prihvati, ali na kraju kaže njet. Procitao sve, video odgledao 2 puta. [emoji41]

Sent from my 3310

Jel na ovaj nacin moze da se brikuje telefon i da li se gubi garancija? Cenim da su pitanja glupa, ali moram da proverim :D

Sanse da se brikuje su ravne kao i u slucwju Ota update. Ali mora se znati koja verzija moze a koja ne, da li je telefon SS ili DS. Procitajte opis videa i to je dovoljno. Ne gubi se garancijs jer ne otjljucavate telefon vec koristite zvanicne verzije sa njihivog servera.

Full OTA mi ne prihvata, a OTA sa sledecim brojem, 187 mi prihvati, ali na kraju kaže njet. Procitao sve, video odgledao 2 puta. [emoji41]

Sent from my 3310
Slikaj mi gde ti pise da je odobren i poruku pre instwlwcije koja je to greska. Ako klikces da ti proveri bez imei broja onda je greska jer to se ne klikce vec samo sa imei brojem.

Kliknuo sa IMEI brojem. Nemam sad gresku jer nemam skinut file.
1e82d5e25356f4d577b09b7c0e05bdf5.jpg

Sent from my 3310

Sanse da se brikuje su ravne kao i u slucwju Ota update. Ali mora se znati koja verzija moze a koja ne, da li je telefon SS ili DS. Procitajte opis videa i to je dovoljno. Ne gubi se garancijs jer ne otjljucavate telefon vec koristite zvanicne verzije sa njihivog servera.

Ok, hvala mnogo.

Meni izbacije da je "not approved", tako da cu morati da sacekam jos nekoliko dana.

Nazad
Vrh Dno