Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ne znam sta da ti kazem, kod mene je sve kako treba. Bez zabadanja i sl.

Sent from my 3310

Posle nekoliko dana da prenesem i ovo, fon nasledio sin, gazi ga gore nego ja, vise apss nego kod mene, igrice pride. Fejs, mesendzer, viber, whatsup, instagram(verovatno ima jos sto neznam ove su redovne) i nekoliko tezih igrica. Nije zabo nijednom kod njega. Aj sad budi pametan...

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Nešto je do sw, nemam vremena da se bakcem šta. Sledeći fon h9 ili jabuka 7/8.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nisam hteo da se bakcem ni ja, zato sam i promenio. Ocekujem za te pare da radi kako treba, bez da mu gasim apps u pozadini, limitiranje, ili da mu svako malo brisem cache i da ga podesavam.

Posle nekoliko dana da prenesem i ovo, fon nasledio sin, gazi ga gore nego ja, vise apss nego kod mene, igrice pride. Fejs, mesendzer, viber, whatsup, instagram(verovatno ima jos sto neznam ove su redovne) i nekoliko tezih igrica. Nije zabo nijednom kod njega. Aj sad budi pametan...

Da li si mu radio factory reset kad si ga dao klincu? Ja čekam da stigne zaštitno staklo da ga dam klinki. Dok sam ga ja koristio imao je bug da mi izbaci na ekran nekolilo poslednje korišćenih aplikacija zaredom nakon što isključim pop up poruku sa vibera ili handcenta (sms). Par puta mi je zabola opera browser. Nije dual sim i nikad nisam ubacivao memorijsku karticu. Kontam da je možda nešto pobrljavio nakon apdejta. Sad sam uradio factory reset i kad stigne staklo daću joj da koristi telefon a ću videti kako se ponaša. Ja sam prešao na honor 9.

Nisam hteo da se bakcem ni ja, zato sam i promenio. Ocekujem za te pare da radi kako treba, bez da mu gasim apps u pozadini, limitiranje, ili da mu svako malo brisem cache i da ga podesavam.

E bas to..Neko je napisao,kukam a nista nr preduzimam..Pa imam Android od kad postoji,sta sve nisam radio telefonima od kuvanja romova pa nadalje? I zar mislis da ne znam o cemu pricam? Meni je krivo sto je to ovako..Zelim ja da mi telefon ne zavada ali zabada..A ja da mu limitiram procese,da se bakcem sa app,pa ne pada mu na pamet..za te pare ima da radi sve,koja je poenta da mu ja sve zivo limitiram? Zasto to nisu uradili samo i rekli: Evo vam uredjaj,to to to mu je limitirano,pa ko hoce nek izvoli. Ovako je besmisleno. Testiram ga bes SD i zakuco je,tako da nek je SD problem,ali ocito nije samo SD. Ne kazem da je svima takl,ali kod mene jeste,i uzasno me nervira..Telefon je iz MTS-a..Posle updade ja pobrljaveo totalno..Tipa,pokrenem neku prostu igru a pre toga sam bio na ty,izasao iz oba, otiso na chrome..Pap zakuc! Ozb razmisljam da ga rootujem ,ako ga zadrzim,i da stavim nesto custom,da se odmorim. Sutra cu vec znati da li ga poklanjam ,posto mogu nabaviti g6 za dzabe,ili ostajem da se macujem dok ne resim problem.Ponavljam,od telefona ocekujem da radi,a ne da ga limitiram..

Da, uradio sam reset. Sreca pa imao zastitno staklo inace bi ekran nastradao drugi dan. Nije ni moj dual sim niti sam koristio memorijsku. Hah, i ja presao na h9

Znači definitivno sam bolje prošao što sam se opredelio za H8l i da uštedim nešto para pošto ovaj cepa k'o lud... :d

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Ne mora da znaci..Ovo je dobar telefon,jako dobar..ali meni se desvaa to sto se desava..Sada cu da uradim factory reset..Izvadicu karticu i posle par sati reci cu utiske...bez sd sam vec testirao..sada cu sa resetom i bez sd.. Pa cu onda staviti drugu sad da proverim..

Telefon radi ko satić bez ograničenja i ne brišem keš memoriju. Verovatno zato što je singl sim i uzet je u Telenoru. Da li je uvoznik Telenor ili ko već fon radi bez ikakvih problema, pisano je ovde da neki telefoni uzeti iz Mtsa su bili problematični i bili u servisu e sad da li to ima neke veze pojma nemam.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Pa aj nek ljudi koji imaju problem stave gde su uzeli aparat. Možda ima neke logike.

Ja sam iz Makedonije i koristim singl sim kupen od Vip i dosad nije zakocio nijednom. Mozda je problem emui na dual sim

Ja u pretrazi nisam nasao nigde prepisku o bilo kom servisu, kvaru, mtsu I tt. Ako je neko imao intervenciju nek nam podeli iskystvo. Ovo o cemu mi pricamo je softverske prirode I tu servis ne pomaze....

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pobrkao sam forume mugy je pisao na drugom forumu o problemu sa lampicom stalno je svetlela zelenom bojom. Telefon je uzeo u mts-u, bio je dual sim.

Moj je uzet u telenoru, simfree, nije memo kartica bila u njemu nikad, fon je dobar, brz, kamera dobra, zvuk dobar, sve tece glatko... Dok ne zabode.. E onda te iznervira najstrasnije

Venom, kako si stavio home screen default kao na iphone ili drawer kao na ostalim androidima?

Kao kolega iznad utisci samo sto je moj iz MTS-a.

I moj iz mtsa single sim.

Venom kada zabode da li u nekoj app ili nekom drugom prilikom. Zabadanje može biti u većini slučajeva zbog neke aplikacije.

Moj je iz Telenora, savršeno radi, ima i ubačenu Kingstonovu SD karticu class 10 od 32Gb staru 4 godine kupljenu preko Alija.
U pozadini rade Facebook, Messenger, Viber, WA, Skype, Google duo, Allo , Telegram, Google Keep, navigacije, Kodi, HboGo, Eon, Capture, nijedna Google aplikacija nije isključena i još brdo drugih aplikacija, ništa se ne gasi i nije štucnuo.

Poslednja izmena:
Venom kada zabode da li u nekoj app ili nekom drugom prilikom. Zabadanje može biti u većini slučajeva zbog neke aplikacije.

Drawer, navika. Zabadao random, u kameri, fejs i youtube uglavnom.

I meni je, sad sam stavio default i ugasio background process limit i deluje da nece praviti probleme.

Stavite Nova launcher ffs.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Kada si primetio da ti zabada u poslednje vreme ili nakon što si kupio telefon. Od aplikacija ja imam instalirane uobičajene wp viber, messinger ništa posebno. Ja bih da sam na tvom mestu reklamirao telefon to zabadanje ne bi smelo da se dešava.

Poslednja izmena:
Evo uradio sam danas ono sto sam rekao..10+sati bez sd deinstal sam pola app..Jedino nisam uradio factory,nisam imao vremena da se zezam oko naloga i sl.. Za 10h bez sd i sa skoro stock app koje idu uz njega.. Tu su samo yt,insta,fb,viber,whats up,tel je zaboo 2x ..Jednom u fb,i jednom posle igranja clash royal. U pozadini su radili Insta ,chrome,wa,i pokrenuo sam stock file explorer..Dakle imao sam zakucavanja od po par sec.. Dok je sa vise app i sa sd to znalo da zamrzne i po 15sec.. Def je neki zesci sw bag.. Teleofon sam uzeo u mtsu pre 3mes mislim... Potpisujem da p9lite sa 3gb rama koji sam dao sestri kada sam uzeo ovaj,radi 5x fluidnije..Taj mi za 6mes nije secno sa istom sd karticom i istim app..E da ,kao lanuncher korisim Nova (placenu) ,poslednjih par god.Toliko od mene..Ako neko zna resenje neka pise..U svakom sl,ja cu ga dati ili prodati uskoro,a mozda ga odnesem u mts,pa nek se bakcu sa njim.

Poslednja izmena:
Aj probaj sa default home screenom(ono kao iphone aplikacije da budu) , meni radi dobro ceo dan.

Jel ima neko da je uzeo preko VIPa I da mu zabada?

Ja sam uzeo preko vipa, samo meni se nije tako često dešavalo. Već sam napisao na prošloj strani šta je bio problem. Mogu jedino da dodam da me je žena podsetila da je njoj jednom zakucao prilikom uključenja kamere. Ja joj dao telefon da nešto slika i čim je pokrenula kameru zakucao. Tako je bio oko 10-15s i nakon toga je uspela da izađe na početni ekran. Posle toga je normalno pokrenula kameru bez problema. Ubeđen sam da je nešto pobrljavio nakon poslednjeg apdejta. Takođe verujem da će factory reset pomoći. Čekam da stigne zaštitno staklo jer se ne usuđujem da ga dam klinki bez njega pošto znam koliko vodi računa. Na J3 koji trenutno ima (Koristi ga oko godinu dana) sam promenio 4 zaštitna stakla.

Vidis, moze da bude to. Rekoh vec da je poceo da brlhavi posle onog apdejta. Nisam uradio reset sve dok ga nisam dao klincu. Kad sam mu ga dao uradio factory reset i kao sto rekoh kod njega nije zabo nijednom. Moz da bude da ga nesto zafrkava od aodejta pa bi trebao fr.

Nazad
Vrh Dno