Da li si mu radio factory reset kad si ga dao klincu? Ja čekam da stigne zaštitno staklo da ga dam klinki. Dok sam ga ja koristio imao je bug da mi izbaci na ekran nekolilo poslednje korišćenih aplikacija zaredom nakon što isključim pop up poruku sa vibera ili handcenta (sms). Par puta mi je zabola opera browser. Nije dual sim i nikad nisam ubacivao memorijsku karticu. Kontam da je možda nešto pobrljavio nakon apdejta. Sad sam uradio factory reset i kad stigne staklo daću joj da koristi telefon a ću videti kako se ponaša. Ja sam prešao na honor 9.Posle nekoliko dana da prenesem i ovo, fon nasledio sin, gazi ga gore nego ja, vise apss nego kod mene, igrice pride. Fejs, mesendzer, viber, whatsup, instagram(verovatno ima jos sto neznam ove su redovne) i nekoliko tezih igrica. Nije zabo nijednom kod njega. Aj sad budi pametan...
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Nisam hteo da se bakcem ni ja, zato sam i promenio. Ocekujem za te pare da radi kako treba, bez da mu gasim apps u pozadini, limitiranje, ili da mu svako malo brisem cache i da ga podesavam.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Drawer, navika. Zabadao random, u kameri, fejs i youtube uglavnom.Venom kada zabode da li u nekoj app ili nekom drugom prilikom. Zabadanje može biti u većini slučajeva zbog neke aplikacije.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari