Ja imam b194 dual i nikakve nisu fotke sa prednjom kamerom, mislim ako uporedjujem sa p9 lite i p10 plus. Recimo p10 plus i p9 lite imaju skoro istu prednju kameru u pogledu kvaliteta fotke. P10 plus ima samo dodatni bohe kako se vec zove efekat sa zwmucenjem pozadine, i to je to. Medjutum kad uporedim sa p10 lite to je kao da uporedjujem sa modelima od pre 4, 5 godina. Ili ima veze sa mojim telefonom, moguce da je optika ostecena ili softverski, ali meni su lose fotke od prvog dana. Sto se tice zadnje kamere na dnevnom svetlu su fotke iskoristljive, nije bas toliko lose i ne mogu da se zalim. Ali na slabom osvetljenju su vec dosta losije.Evo bas sada sa drugom uporedjujemo prednju kameru.Kod njega je B194,Dual sim,a kod mene B193,Single sim.Neverovatno koliko kod njega fon pravi bolje slike.Kod mene kao da je kamera od 0.3 megapiksela.
U totalnom mraku, slikano u razmaku od par sekundi na automatici, voleo bi da neko prokomentarišeNemojte nista da pisete, samo se zalite. /s
Vec sam pisao za prednjj kameru kako su boje isprane ali i zadnja kamera ima problema a najvise mi smeta autofokus koji bez ikakvog razloga u sred snimanja videa krene da autofokusira iznova i iznova. Takodje, gotovo je nemoguce uraditi point and shoot u mraku sa blicem jer ce slika 90% vremena biti van fokusa.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Naravno da je baterija bolja kad je HD ekran(na J5) i broj piksela skoro duplo manji nego na P10 Lite.Ne znam za 2016, ali J7 2017 i J5 2017 su bolji od P10 lite. Bolje rade, bolja kamera, baterija, ekran, kuciste.
To bolje fotke nego moj p10 plus [emoji41] Meni znaci zapao los primerak. ***a neko ima srece neko ne. Idemo dalje.
Manje interne memorije.Ne znam za 2016, ali J7 2017 i J5 2017 su bolji od P10 lite. Bolje rade, bolja kamera, baterija, ekran, kuciste.
Koristio si sva 3 telefona, pa iznosis utiske?Ne znam za 2016, ali J7 2017 i J5 2017 su bolji od P10 lite. Bolje rade, bolja kamera, baterija, ekran, kuciste.
To skoro niko nece primetiti, za razliku od kontrasta i boja ekrana. Mislim da je bas rezolucija "kriva" sto J5 malo bolje radi. Ili je mozda 32-bit OS razlog?Naravno da je baterija bolja kad je HD ekran(na J5) i broj piksela skoro duplo manji nego na P10 Lite.
Šta sve ovde ljudi neće da napišu.
Da, s tim da sam J7 koristio dosta krace od ostala dva. Prilicno sam se iznenadio da low end Samsung tako dobro radi.Koristio si sva 3 telefona, pa iznosis utiske?
Sent from my 3310
Ne znam za 2016, ali J7 2017 i J5 2017 su bolji od P10 lite. Bolje rade, bolja kamera, baterija, ekran, kuciste.
1+Ovo je apsolutno netacno. P10 Lite radi mnogo brze i bolje, fluidnije. Cim ova dva Samsunga opteretis malo vise aplikacijama, zaboravi na animacije i glatkocu sistema. Za kuciste se slazem, a kamera je za nijansu bolja kod J7. J5 ima ocaj kameru. Direktno poredjenje.
1+P10 lite kod mene radi kao sat, realno ne mogu da mu nađem zamerku, nit brišem keš, nit se opterećujem koliko ima app u pozadini itd. Nema aplikacije koja nije htela da se pokrene i slično ili da je zabagovala pa da sam morao reset ili nešto.
Jedina zamerka je što je baš klizav kad je klot bez zaštite.
Lep, funkcionalan, nije glomazan, dobra baterija,ekran, kamera, fluidan.
Od mene sve preporuke za ovaj uređaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari