Najobicniji "tempered glass" sa KP za 500 din.A koje staklo si stavio
Moze link ?
@neogeo
Pre svega SVAKA CAST na ulozenom trudu i studioznom objasnjenju
Par pitanja (dok lagano cekam da se skine ovaj ROM za Evropski region):
Meni u ovoj MiddleEast verziji(C185) radi HiCare, ali HiCloud ne, kada pokusam da ga aktiviram, dobijam poruku "povezivanje sa serverom nije moguce, pokusajte ponovo kasnije". Jel to ima ili nema veze sa regionom?
Kada je HiCare u pitanju treba li aktivirati Huawei membership (kartica ME), jer ovde koliko vidim pise da se aktiviranjem dobija jednogodisnje "uzivanje" u VIP uslugama, koje nisam siguran jesu li ili nisu free?
To oko garancija je diskutabilno. Ako nesto debrandujes u jednom smeru, uvek mozes i natrag. Tako da nema tragova o otkkjyvavanjy i sl. Garanciju gubis ako otkkjucas bootloader, fleshujes neki custom ili rootujes, pa se nesto pokvari softverski, tj brikujes. U tom slucaju kad odneses na sevvis fala bogu da le logicno da od garancije nema nista. Ako recimo pocne ekran da zeza, eto te led diode i slicno, pocne slabije da puni, pregreva uvek mozes da vratis na pocetno stanje sa zwkkjucanim bootloaderom. U tom slucaju kad bi nakon toga odneo na servis pitanje na koji nacin bi utvrdili da li je nekad otkljucavan i sl.... Jer ako i posedujes kljuc za bootloader to ne znaci da si i otkljucavao, ako bi recimo proveravali da li ti je huawei vec generisao kljuc za bootloader....@neogeo,samo jos da se doda,da garancije vise nema kada se ovo odradi![]()
@Alexxx1,mislio sam ako prebacis Single u Dual sim.Onda se pojavljuju dva IMEI broja,a na kutiji jedan.I mislim da ovi iz servisa dobro znaju kod kog operatera je sa kojom oznakom![]()
Ma ne ljutim se uopšte i totalno si u pravu ali sam zaboravio to da ubacim u debrand post@neogeo,sto se ljutis odmahNekome je itekako vazna garancija.Vecina ljudi je uzela ovaj fon kod operatera,a mogli su i na crno.Povoljnije je
,ali nema validne garancije.Da nije bilo te garancije,ja ne bih dobio novi telefon
@Alexxx1,mislio sam ako prebacis Single u Dual sim.Onda se pojavljuju dva IMEI broja,a na kutiji jedan.I mislim da ovi iz servisa dobro znaju kod kog operatera je sa kojom oznakom![]()
Ubaci drugu karticu i proveri da li će ti dodeliti IMEI za nju!Uradio rebrand po uputstvu kolege iznad, malo sam se namučio ali je na kraju uspelo.
Evo kako izgleda, imei na dual sim fw sa jednom ubačenom karticom.![]()
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ja na p9 lite i p10 plus sam konvertovao i ima samo jedan imei. Rade dve karyice bez problema i idu kroz isti imei.Ubaci drugu karticu i proveri da li će ti dodeliti IMEI za nju!
Nešto mi ovo čudno izgleda jer IMEI je vezan za SIM slot a ne za samu karticu...
Moj fon je was-lx1A (što će reći da je već dual sim (A)).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari