Šta je novo?

Huawei P10 lite

@djomla43 Tnx.
Nešto podivljao whatsapp od zadnjeg apdejta?

Evo ako vam nešto znači.
B194
f914f8a2751326fac6e87c92426a7074.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Znači. Kod mene sistem sve vreme u minusu.? Mislio sam da je i na ostalim telefonima tako, međutim nije.

Ma kakvi, tako je stalno. I na prethodnoj verziji softvera je bilo isto.
Nije da meni to nešto smeta, niti telefon ima problema u radu, nego eto čisto sam hteo da uporedim.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi ja sam juce pazario ovaj telefon za devojku pa se igram sa njim vec neko vreme i deluje mi sasvim korektno koliko je plaćen.
Trenutno je na 185 verziji ali mi nudi update na 191 pa me zanima iz vaseg iskustva da li je pametnije ignorisati update ili ga odraditi?
Vidim da ima dosta pritužbi u ovoj temi sto se tice novih verzija.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"If it aint broke don't fix it."

Kad vidis vec da se veliki broj ljudi zali, a trenutni sistem radi zadovoljavajuce, zasto bi radio update?
Ja bih pre cekao Oreo, i to neki stabilni, pa onda radio update.

Poslednja izmena:
Meni je sve isto od 185 preko 191 do 193.

meni je b170. nisam radio update od kada sam ga uzeo stoji mi b180 samo sad ne znam dal sam dobio novije verzije. jel moram prvo da uradim update na 180 da bi mi se pojavila novija verzija ili bi bile sve izlistane iako sam na b170?

Da, tako je. Mora jedna po jedna verzija iz nekog razloga.

Jel menjao neko ekran u ovlascenom servisu (zbog garancije), posto je?

Najbolje ti je da jednostavno nazoves i pitas.

Vredi li dati 200 evra za ovaj p10 lite, posto vidim da su utisci podeljeni. Neki ga kude a neki dizu u nebesa. Pa bi mi znacio neki normalan utisak nakon koriscenja ovog telefona?

^^
To je vrlo mudar savet, ali mene interesuje necije licno iskustvo, ako ga neko ima...

Poslednja izmena:
Vredi li dati 200 evra za ovaj p10 lite, posto vidim da su utisci podeljeni. Neki ga kude a neki dizu u nebesa. Pa bi mi znacio neki normalan utisak nakon koriscenja ovog telefona?
Iskreno, da sam na tvom mestu isao bih na neki Xiaomi sa garancijom nov za te pare.
Takodje mozes uzeti polovan s6 ako nisi "gadljiv".

Telefon nije za mene, nego gledam da kupim majci jer njen nije vise u funkciji. Iskren da budem sto se licno mene tice ja sve kineze izbegavam u sirokom luku jer to za mene nisu telefoni (bez uvrede cisto licno misljenje) A njoj se svidja ovaj p10L na prvi pogleda i ne treba joj nista preterano jer nema ni insta, face i sve ostalo "moderno" sto se danas koristi. Samo da je mob stabilan da ne koci da ima ok kameru i da mu bar jedan dan izdrzi baterija. Takodje na ovom bi imao garanciju od 2 godine jer mi drug drzi prodavnicu sa telefonima pa je to najmanji problem, cak bih da uzo za 180 ojra nov...

Poslednja izmena:
Ne vredi!
Ako si pročitao postove sa poslednjih par stranica od ljudi koji ga svakodnevno normalno koriste a daju nenormalno utiske i nisi izveo zaključak, onda ne vredi, bez uvrede.

U tom slucaju, mogao bi da razmislis o P9 lite takodje. Malo je jeftiniji a u sustini nista mnogo losiji od ovog, takodje ima aluminium/plastično telo pa ako ti ga majka ispusti nece se tako lako lomiti.

^
A sta je Huawei?:D Ja sam licno prezadovoljan telefonom,kao smartphone uredjajem,ali ne i update-ima za software.Ponovo danas uporedjivao prednju kameru sa drugom,i doslo mi da polomim telefon.Kod njega je crveno,crveno,a kod mene toliko bledo,da vise lici na roze.Uporedio i sa jos jednim drugom sa B193 update-om,kao kod mene i kod njega prednja kamera katastrofa.Razmisljam da prebacim fon u dual-sim,ali me nervira sto se na ovom modelu pojavljuje drugi IMEI broj,kao 13 nula.Jel ima neko da je prebacio single-sim u dual-sim,a da se nije pojavio drugi IMEI? I jos ovo:Vremenom pocinje polako sve vise ovaj fon da me smara.Neverovatno je ogranicen update-ima i ucenama od strane Huawei-a,da koristis i ono sto neces.Smartphone,a ogranicavaju ga kao da je obican telefon.Telefoni im odlicni.Podrska po pitanju ovog modela,katastrofa.Znam samo da skupljam pare za drugi model,a ovaj ide devojci,jer se njoj mnogo svidja.:)

Poslednja izmena:
Pa Kinez ali ne mogu da je odgovorim jer zensko i samo gleda na estetiku, a ruki na srce telefon je lep, a ja njoj ne mogu da objasnim da je to kinez klasican [emoji1] Ali kao sto rekoh nije za mene, necu ga ja koristiti. Bez uvredi vi koji koristite huawei ali po meni firma koja se bavila izradom modema i kablova ne moze da pravi sad telefone [emoji2] Da se ja pitam nesto sasvim drugo bih joj uzeo ali ne pitam se, pa cisto da znam sta da joj kazem sta je ceka nakon nekog duzeg koriscenja mozda je to odgovori. Iskren da budem imam jos jedan licni primer gde je kolegenica od moje cure uzela p9lite i sve na pocetku bilo super a nakon 6 meseci telefon se koci baterija se prazni na 4 sata, devojka se ne odvaja od punjaca, ceka po 5 min da joj ucita stranicu na netu, sve i svemu uzas. E sad da li je to od nestrucnog koriscenja ili je ubola neki los model ne znam... Samo znam da se kaje i da kune dan kad ga je uzela u mts-u...

Poslednja izmena:
Prebacio sam ja u dual sim tj uradio rebrand ali ima taj drugi imei od 13 nula. Mislim da ce uvek biti tako.

Najvise sam se razocarao kad nisam mogao da flesujem supersu sa twrpom [emoji22]
Edit: @guzva Ma bice to njoj super, nije ona sigurno neki zahtevan korisnik i za takve i jeste ovaj telefon sasvim dovoljan.

Poslednja izmena:
Ma ja znam da cu morati na kraju da joj kupim, pa sta joj Bog da :) Hvala vam u svakom slucaju na raznim misljenjima.

^
Ako joj se bas toliko svidja,a i ti neces koristiti fon,onda uzimaj.Ja samo znam da je ovo poslednji uredaj ove kompanije koji ja kupih.Nikada vise,pa da mi ih daju ujutru uz jogurt dzabe :D Nije ovo vredno mojih zivaca i vremena.

Ja zato samo tri marke za telefone priznajem Htc, Samsung samo Note seriju i iPhone. Ovo sve ostalo mi je sminkeraj. Inace ovi huawei, xaomi i ostali u paketu sto dolaze to samo bacanje para...

Poslednja izmena:
Koja stakla najbolje pasuju na ovaj telefon, gledam sad na Aliju uglavnom su skraćena stakla gde viri ekran sa strane.
Jel imate neku preporuku?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno