Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ja ne mogu ovde da okacim sliku.Ubih se i sve neka greska iskoci.

Meni izašla notifikacija da me Mugy tagovao, ali nema tog posta. Btw, ne ljutim se [emoji6] navikao sam da čukam smajlove.

Sent from my 3310

Evo sa 11 sprata i jedna malo bliže, prednja, selfi, kamera

Pa jesu, pa mi čudno kako su toliko loše kod drugih.

Ali dom zdravlja :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

@encarta,nemoj da te cudi.To je Huawei.Mislim da nikada od svog nastanka nisu update-ima,toliko srozali jedan uredjaj,kao P10 Lite.B127,kada je uzet i ovo sada B193.Kao da koristim drugi telefon.

Poslednja izmena:
Meni je sve isto I na ovom b180 kao i na prethodnom.

Meni je prednja kamera sasvim kako treba. Mozda je u pitanju greska na kameri kod nekih primeraka, osteceno socivo ili ko zna.
c8f281f1e15b1eef1fd85acc162be726.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

^
Nije nista hardware-ski,vec 100% software-ski.Na B127 i B183 je bilo sve ok sa prednjom kamerom.Od B185 je sve pocelo.

Da li je neko imao problem sa citac otiska prsta, meni nekad nece da ucita iz prve nekad iz put

Ako sam te dobro razumeo ( a stvarno sam se potrudio sa obzirom kako pišeš) verovatno nisi dobro odradio učitavanje otiska prsta. U fingerprint management-u izbriši trenutni otisak i probaj opet da skeniraš otisak prsta ali ga skeniraj na način na koji najčešće držiš telefon.

Senzor je stvarno odličan, parira iPhone 7 senzoru i bolji je od ovog na S7 na primer. Jedina mana je što je nazad.

Evo nadjoh fotku koju sam okino cim sam kupio p10lite..Maj,Jun bese.. Ovakvu nisam fotno ni ja jednim iz te klase..E da napomenem da je to bilo tad i nikad vise.. Posle updatea ovih silnih sad kad sam uzeo od sestre tel da cacnem,ma sile nema da izvucem ovo na auto podesavanja.. Ali ova je vrh vrhova1514230735547.jpg
Edit: huawei je do sada crvenu boju uvek brljavio,ili prenaglasi ili ne pogodi kako treba,ato je prob svih senzora na mobilnim..Ali ovde se pogodilo svetlo i ispalo saveseno
Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Poslednja izmena:
FP skener sljaka vrhunski. Hoce ponekad da zabrljavi ako nisi lepo stavio prst ili ako su ti prsti vlažni i sl. Meni licno odgovara pozicija. Koleginica ima S8, mnogo tupavo mesto su iskoristili.

Sent from my 3310

Edit: huawei je do sada crvenu boju uvek brljavio,ili prenaglasi ili ne pogodi kako treba,ato je prob svih senzora na mobilnim..Ali ovde se pogodilo svetlo i ispalo saveseno
Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Da, primetio sam i ja da recimo kod p10l vuce vise na crvenu. Tako da neke boje u kombinaciji sa crvenom izgledaju bas dobro, recimo lepa je zuta, zelena, dok neke druge koje same u sebi imaju neku nijansu crvene totalno zezne.
A kod p10 plus je to manje izrazeno ali je tamo problem sa zutom slabija je i vuce na zelenu i tt. Ali je zato crvena i plava pogodjena. Sve u svemu nije kalibracija na svim modelima ista i negde uspeju negde ne. Mada zavisi eto i od softvera.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

RGB ako ne postave kako treba softverom mož biti kamera kakva hoće

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Imas na yt neki uporedni test Honor 8 lite i p10 lite koji kao imaju iste karakteristike, mada se na testu vide nijanse
https://youtu.be/lalUn60B9Gw

Meni se čini da ranije proizvedeni modeli koji su došli sa 127 i sl. softverom imaju više problema od kasnijih modela,što i nije nečuveno.Dešavalo se to i drugim brendovima.

Meni se čini da ranije proizvedeni modeli koji su došli sa 127 i sl. softverom imaju više problema od kasnijih modela,što i nije nečuveno.Dešavalo se to i drugim brendovima.

Ako je tako a po svemu sudeci jeste, onda nema svrhe vise komentarisati vezano za kvalitet fotografija, sto cu i ja uciniti, da ne spamujem vise.
Vidim da ljudi kace neke sasvim korektne fotke cak i sa prednjom kamerom dok je kod mene to dosta losije,.... barem kod fotografuja u slabijem osvetljenju u zatvorenom prostoru.

Poslednja izmena:
Ne znam kako vi fotkare, P10 Lite kod mene pravi odlicne fotke:

P10 Lite:

DTYP7bP.jpg

P9 Lite:

evQgCYT.jpg

P10 Lite daje malo realnije boje, kao i manje noisa.

Dakle, ima malo razlike, ali je ipak bolji od P9 Lite.

Ne znam kako dobijate te crvene boje, muljave fotke i slicno. Meni su odlicne. Pogotvo u losim uslovima. Imam primera mali milion. I na nijednom firmveru nisam imao problem s kamerom.

U jednoj drugoj temi me kao nešto zaje6avaju što mi je iskorišćenost ram memorije u minusu. Kakva je situacija kod vas ostalih koji imate ovaj model. Posebno me zanima kakva je situacija kod nekog ko ima ds B194.
a55d1a6d582afecf89267189db1abc40.jpg

Nazad
Vrh Dno