Šta je novo?

Huawei Nova 5T

Pa porucuju ali moras da ostavis tel kod njih da bi porucili.U suprotnom nece da porucuju.I ja se tako vucaram sa ovom baterijom par meseci,ne znam sta da radim.
 
Ja sam u 2 navrata kupio baterije za neke starije mob izmedju ostalog i Huawei (P9 lite) od ovih sa Ebaya
Jesu baterije kineske kao i vecina, ali kao sto znamo kineska roba moze biti krs a moze biti i odlicna.
Imaju 73k prodaja i ocenu 99.9% sto govori o njima, a inace su u Irskoj i dobija sam posiljke iz Irske stvarno.
Koliko se secam prva posiljka mi kasnila, a rok koji sami daju je 15 dana, kad sam se pozalio, poslali su mi drugu, koja je stigla posle 3-4 dana avionom.
 
Poslednja izmena:
Некад у новембру прошле године испустих телефон на већ постојећу пукотину екрана, тако да сам га оставио да чека повољан тренутак за замену екрана, ако бих се одлучио на тај корак.
У међувремену, користих неке половне телефоне и дадох се у потрагу за квалитетним а не скупим телефоном средње класе, са пристојним чипсетом и камером која би снимала у 4К. Наравно, прошлогодишњи модели су очигледно намерно "осакаћени" за снимање у 4К, тако да сам на крају свој nova 5T однео у сервис овде у Ужицу.
Е ту мислим да сам се зезнуо и да сам требао да пошаљем у овлашћени сервис у Београд. Зашто ово мислим? Па зато што екран како год да га подесим, "вуче" на жуто. У сервису када сам однео су рекли да је оригиналан заменски 9.000 дин, да је (као) неоригиналан око 7-8.000 дин. Наравно, тражио сам да буде оригиналан. А можда и ја "трипујем" пошто сам екран, тј. боје поредио са самсунг А20е. :unsure:
Немам појма зашто ово пишем, наравно то је неко моје искуство. Надам се да ће неком значити. А ваља мало "оживети" коментаре за овај телефон. Заслужује то.
 
Ja sam hteo da menjam za Pixel 6a i odustah.Huavajcu baterija i posle 3 godine drzi ceo dan kako ga ja koristim.Kamere koliko koristim su i dalje ok.Ne vidim poentu menjanja i dodavanja 200 jura za tel koji bi otprilike radio to isto.Cekacu Pixel 7a kanda :)
 
Da li je jos neko ostao na septembarskom sekjuriti pecu ili sam samo ja🤣
 
12.0.0.176 je poslednji zato mi i cudno.
 
Collage_20230227_190017.jpgCollage_20230227_190017.jpg

Pustio novi Geekbench, istina, u Performance modu. Kirin 980, jednostavno, razbija. Pogledajte Exynos, verovatno u throttle-u, kako radi, tuga.

Imate sve rezultate na sajtu, da ne bude da izmišljam. Kirin 9000 se takodje muči.


Ne znam za vas, ali meni su ovo i više nego dobre performanse, evo, 3 godine kasnije i 4 od kako je Kirin debitovao na Mate 20 Prou.

Baterija od jutros sad na 40%.

Svidja mi se dosta novih modela, ali ovo bi bilo potpuno ludilo zameniti.
 
Imao sam kirin 980, cip je stvarno perfektan jedino mislim da je u gpu bio malo slabiji ali se to resavalo sa performance modom. I dan danas moze da da se nadmece i sa sd 778, i jos nekim novijim cipovima. Kad sam presao sa Kirina 980 na Exynos 2100 u nekom svakodnevnom radu nisam primetio neku vecu brzinu u radu.
p.s ovo je rezultat sa Geekbench Exynos 2100
Screenshot_20230227_194601_Geekbench 6.jpg
 
U jbt.. .performance mode to sam i zaboravio da postoji🤣🤣
 
U odličnom stanju može da posluži bar još godinu dana. To je telefon koji skoro da nema mane u svojoj, srednjoj+, klasi. Izašao pre skoro 4 godine... Prodao sam moj, u odličnom stanju, i žao mi je. Mogao je još dugo da služi kao sekundarni... Klasa današnjeg Honora 50/70. Savršen za "lite" korisnike. Sve gura, a dokle će, ne znamo😁 Ja bih ga uzeo pre nego neke nove modele... Da ne hejtujem.
 
Poslednja izmena:
Vredi li sada uzeti 5T za 120 eura?
Продаћу ти ја мој за 70 😁
Мењан екран почетком године, опет напукао, али све перфектно ради. Имаш и силиконску фотролу и пуњач. Није у употреби већ 2 месеца.
 
Pozdrav. Da li neko ima problem sa konektovanjem na Android Auto sa ovim telefonom?
Verzija softvera je 12.0.0.158. Pokušao sam i sa update Android Auto aplikacije, nije pomoglo. Probao sa drugim kablom, neće.
 
Користим нову 5т преко кабла и одлично ради Андроид Ауто. Пробај да избрише телефон из система аутомобила па да пробаш поново.
 
Evo mene ponovo da se hvalim sa ovim predivnim uređajem :) Zamenjena baterija u akciji Huaweia, dakle, originalna za 3200 dinara.

Slike govore više od reči :)

Al' ovo je sve WiFi, od kuće, da znate, ali sa svim battery opcijama uključenim, Izmedju ostalog i limitirano punjenje. BT takodje On, zbog Watch 3 Proa, lokacija, sinhronizacija itd.

Kao nekome kome je baterija najbitnija karakteristikama, ne da sam zadovoljan, nego ne mogu da verujem da ovo ovako radi nakon svih ovih godina.

Bukvalno kao nov, bez ijednog hard reseta, od kako sam ga kupio. 3 nova EMUI update, 3 godine kasnije, on izvlači dva dana korišćenja, sa novom baterijom, kao nekada.

Svima bih preporučio da pre nego što zamene telefon da probaju da zamene bateriju, posebno što ih Huawei nudi za te pare.

Screenshot_20230730_203204.jpgScreenshot_20230730_203142.jpg
 
Traje do kraja godine sad je 3500 din.
Za koliko su ti zamenili bateriju?
 
Traje do kraja godine sad je 3500 din.
Za koliko su ti zamenili bateriju?
Dve nedelje, baš pred more. I tamo je on izvlačio 5-6h SOT-a, ali nisam mogao bas precizno da ocenim ponašanje.

Ali evo, sad kod kuće i vidim u poslednje vreme da dugo drži na 100, kao nekada, pa rek'o, da vam javim, posebno jer Kirin 980 radi kao san i dan - danas, kamera je sada već prosek ali drži se i to nekako :)
 
Taman ćeri da zamijenimo bateriju. Hvala na informaciji. Nova 5T je najbolji Android telefon koji sam imao.
 
I dalje je ga imam. Doslo vreme za upgrade. Vise na silu nego potrebu. Sinu riknula kamera na moblinom pa mu predajem moju Novu, a sebi bi nesto novo tj novije.
Ne igram se uopste. Da ima dobru kameru i solidnu bateriju. Da ima Google servise i do 300e max.
Da li mozda Xiomi 11T Pro polovan?
 
Ako retko menjas telefone batali polovne,otvori se jos malo i uzmi neki nov,dobar telefon
Imas predloga po forumu pa pogledaj da ne nabrajam sada
 
I dalje je ga imam. Doslo vreme za upgrade. Vise na silu nego potrebu. Sinu riknula kamera na moblinom pa mu predajem moju Novu, a sebi bi nesto novo tj novije.
Ne igram se uopste. Da ima dobru kameru i solidnu bateriju. Da ima Google servise i do 300e max.
Da li mozda Xiomi 11T Pro polovan?
Htedoh da kazem nova 9 ali onda videh da rece google servise da ima :(
Po meni ubedljivo best buy nova9 jer ima ispod 200e da se nadje a komplet je, po meni naslednik nova 5T - nema nikakvu prejaku kameru, ali ima brzo punjenje, krsten 120hz displej, odlicnu bateriju, i top performanse.
 
Pozdrav, jel menjao neko bateriju u ProMobi preko one akcije huawei-a, koliko traje baterija posle nekih 6 meseci - godinu dana od zamene, jel drzi dobro kao original ?
 
Momcilo vidi na njihovom sajtu, tamo imas sve. Nevis, jel i dalje koristis taj telefon, koliko je proslo od promene baterije, koliko izvuces SOT od jednog punjenja ?
 
Nazad
Vrh Dno