betmenizsrbije
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.04.2020
- Poena
- 50
To su ove opcije, ali si me sad zabrinuo, to radim i ja sa "later"
![]()
Koliko vidim ti si jos na 9.1 EMUI?
To su ove opcije, ali si me sad zabrinuo, to radim i ja sa "later"
![]()
Da, i iskreno se nadam da cu ostatiKoliko vidim ti si jos na 9.1 EMUI?
Da, i iskreno se nadam da cu ostatiSve toliko lepo i upeglano radi da mi ne pada na pamet da radim update. Bukvalno je sve pod konac, pa će update na Android 10 sačekati dok ne bude Android 11
![]()
Nisam jedan od tihJa dok sam bio na 9.1, a odugovlacio sam sa azuriranjem zbog onog problema sa senzorom blizine ako se secas zeleo sam da isprobam kako radi na 9.1, odlicno se pokazao telefon. Sada na 10.0 radi bar tri puta fluidnije nego na 9.1! Ne dozvoljavam mu update na 10.1 jos uvek, neka ga upeglaju malo pre toga. Zaista ne razumem zasto fon drzis na 9.1 jos uvek? Tako je i na jednom drugom forumu bio lik koji je tvrdio da nikada ne treba dozvoljavati update telefona jer na taj nacin proizvodjaci ubijaju isti.
Pokusaj iz erikovery. Ugasi telefon. Pritisnes u isto vreme Vol+ i Power dugme, odes na erikovery, povezes telefon sa wifi i 99% bi trebalo da pronadje azuriranje. Samo napuni telefon pre nego krenes u proces jer ne skida brzo kao klasicno azuriranje. Ne gube se podaci i sve je regularno.
Jel sot duzi na najnovijoj verziji ili se meni cini?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Dobar dan drugari.
Uzeo bi ovaj telefon pa me interesuje vase misljenje.
Da li bi sa njim mogao da budem miran nekih 3-4 godine?
Telefon najcesce koristim za sms, razgovori, slikanje, video, net, instagram, youtube, placanje racuna a od igrica samo Golf Clash i to je to uglavnom.
Bez problema. Ako ti ne treba najnovija verzija Androida, tj. ako prihvatiš da je Android 10 poslednja verzija, ovaj će lagano za to što tebi treba izgurati.Dobar dan drugari.
Uzeo bi ovaj telefon pa me interesuje vase misljenje.
Da li bi sa njim mogao da budem miran nekih 3-4 godine?
Telefon najcesce koristim za sms, razgovori, slikanje, video, net, instagram, youtube, placanje racuna a od igrica samo Golf Clash i to je to uglavnom.
Ljudi, budimo realni. Ovo sa USA nije dobro, pa neće više ni Kirine moći da proizvode, kako stvari stoje. Jedva su i ovaj Android 10 dobili, verovatno pošto je i sam Honor 20/Nova 5T model iz te godine.ne vredi...zapeli da je zadnja verzija pa to ti je,prosto zeleBice A11 sigurno,mozda nas ukenja i neka podverzija Emui tipa 10.1 ili 10.5.Honor 8 pro je bio sa kirin 960 pa su ga gurali do cak emui 9.1
Sigurno bi kupci reagovali sjajno ako ni dobili Android 11 preko noći bez Play StoreaAndroid mogu da dobiju i 20 ako su raspolozeni za to.To sto tebe buni su google services.
Pričamo konkretno o 5T modelu.O cemu ti pricas?A p40 i p40 lite i ekipa imaju play store?Vidim propade huawei
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari