Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Pa 90% je super za toliko star telefon? :) tj standard...

Čini mi se da ovde baterija brže degradira ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

sve te baterije su iste sto se toga tice.. ali degradacija zavisi od toga kako se koristi mob.

Pogledajte xda i reddit, posle godinu dana korišćenja ne mogu ljudi da sastave 4h sot-a.
Još je ovde problem jer nigde ne mogu da se nađu ® baterije - ona sa ebay-a je najpribližnija (ali ne šalju za Evropu).

Ovo je proizvođač baterije za 6P - http://www.sunwoda.com

Možda neki mail pomogne [emoji3]

EDIT:

Evo ga ovo što sam vam pričao za amoled - https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3571161

cL8bU4zD.jpg

No ovaj nije primetio dok nije pored 6P stavio drugi telefon [emoji3]

Poslednja izmena:
Da l' će biti svajp glupi?

Elem, mnogo me nervira 3.5mm na vrhu telefona, daleko je praktičnije kad je dole. Ne mogu da koristim telefon kad ga izvadim iz džepa, savije mi se onaj ulaz od sluški dosta.

Btw, da li koristite srgb, ili ovaj default mod?

Lep je ekran baš, ipak je amoled dosta bolji od ips-a.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Ja na sRGB-u maltene otpočetka, mnogo mi više odgovara. Kad prebacim na default prikaz, previše napucano mi izgledaju boje.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Pogotovo ona gore slika lepota - još kad znaš da ne možeš naći ni ® bateriju, a kamoli displej/servis onda bude još lepše [emoji3]

Biće fingerprint swipe na 7.1.2, samo mi nije jasno šta su hteli sa beta programom na 6P?
Beta program doneo dva meseca bajatu zakrpu, nekoliko bagova i ništa drugo.

Otvori se za bluetooth slusalice ako vec slusas, imas one meizu za 50 maraka. Kakav kabl i telefon u dzepu. [emoji107]

Sent from my G

Btw, da li koristite srgb, ili ovaj default mod?

Lep je ekran baš, ipak je amoled dosta bolji od ips-a.

Srgb naravno [emoji106] gde ono dečije ****** [emoji23]

Za ekran još gruni high brightness mod ako nisi, da šljašti :)

HBM kad je Sunce vani dobro dodje. Na LineageOS u sklopu LiveDisplaya ima naka auto opcija high brightnessa kad si na suncu.

Sent from my G

Valja povremeno produvati diode sa HBMom i ukljuciti invert colors.[emoji14]

Sent from my G

Poslednja izmena:
kako se može "skinuti" prioritet telefonskom pozivu dok traje viber da ga ne prekida automatski ili bar da se onemogući zvono jer mi uši probije zvono dok sam na viberu a zazvoni mi telefon

Jel moze neka preporuka za futrolu? Tražio po Subotici, našao dve
Jedna je toliko tanka da ne pruža ama baš nikakvu zaštitu, a druga je onakva što zatvori i prednju stranu, a to ne želim
Tako da mi jedino preostaje poručiti sa neta

Ako neko hoće da proda svoju, slobodno neka ponudi :)

Hvala
Poručio sam već neku silikonsku ili tpu, ne znaš šta je to sa kao nekom kožom :)

Ova Spigen je odlična. Može da se nađe na Aliju sa besplatnom dostavom.

Ovo na ebay-u je Official Spigen store ...
Odlična maska [emoji106]

Razmišljam da prodam tj menjam telefon, sada ima tačno godinu dana od kada sam ga uzeo. Jedini problem je što je u oktobru prošle godine ispao mojoj supruzi (nemam zaštitnu masku ni skin) i ima ogrebotina po rubovima tj najviše po donjoj ivici kod USB ulaza. Šta mislite (realno) koliko bi bilo fer i korektno da tražim za njega? Preporuka za neki drugi telefon? Ne mora da je mnogo bolji od Nexusa, obzirom da nemam para za Pixel niti želim toliko da dam para za mobilni telefon. Čisto da nije lošiji, da ima "dobru" bateriju (tj da može da izgura bar 5h SOT) i kameru. Kontao sam P9 da uzmem, pošto mi deluje kao ok telefon (ne smeta mi što je 5,2" i ima 1080p displej) za 350€. Šta vi mislite, svaka sugestija je dobrodošla! :)

Zabranjene su procene na forumu, baci pogled na kp pa vidi za koliko ga ostali daju :)
Po čemu je to P9 bolji od 6P? [emoji14]

Ok, nisam znao. Izvinjavam se.
Pa ono, nije da je bolji, eto recimo da su tu negde. Sve što je stvarno bolje od 6P je Pixel ali džaba mu sve pored cene...

Ne vredi prodavati 6p. Nema pravog naslednika još uvek

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Svestan sam ja toga, nego me je telefon smorio za sve pare. Super on radi, baterija odlična, kamera vrh, ali dosadio *** :D

Zato sam i ja prodao 5x :)
Oko 3 ,4 meseca na jednom mobu je puna kapa :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno