Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Cim bude za svakodnevno koriscenje prelazim :)

Ово је послао 6п!

Damn google, sta uradi sa UI-em, katastrofa izgleda

Settings da istrazim, moram da popijem bromazepam, katastrofa

Poslednja izmena:
Meni se sviđa ovo kopiranje svega dobrog iz drugih skinova ,ako ništa oni će to najbolje ispeglati

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Par meni "bitnih" stvari, napokon ima normalne procente baterije u status baru (10 godina im je trebalo), napokon se wifi i mob net pale i gase na klik na ikonicu ne mora kao pre. To je to sto sam primetio, i da ima files aplikacija, nije kao pre sakrivena, sada postoji u app draweru

Daj koji ss ako ima nekih bitnijih ui izmena, nigde ne mogu da nadjem sta su menjali :)

Androidpolice sajt. Bukvalno 3 strane na sajtu.. tw / pixel rom :)

E al tamo je sve plavo, ovde je zeleno

settings

notifikacije i precice

layout bugovi

samsung baterija, mislim novi izgled baterije ne nije tw

Licno po meni je ovo korak nazad a ne napred, ali dobro, pogotovo settings je mega konfuzan, ono staro je bilo em preglednije em je lepse izgledalo. Sada je kao windows mobile, imas internet i onda unutra 10 stavki, 5 puta je logicnije da mi budu wifi i bt ili mob net izbaceni napolje a da pod more imam ostalo beskorisno njesra, ovako za sve mora da se ulazi u sekcije. A ako iz prve pronadjete gde je nekadasnja "moves" sekcija iz settings cestitam, ja sam morao u search da kucam

Poslednja izmena:
Da ne mučimo telepa :)

[youtube]soeiJsnSzu0[/youtube]

Poslednja izmena:
@telep
Hvala :)

Sent from my Honor 8

Vratio sam se na 7.1.2 beta, i O za sada deluje kao brlog. Iskreno ni jedna UI promena mi se ne svidja, osim onih par sitnica, ali to je moglo i bez svega ovog drugog

Da deluje kao kupus. Mora da se čeka makar preview 3

Ima bome da se radi i to dosta, ima brdo grafickih bugova

nexus2cee_2017-03-21-12_50_51-Program-Overview-_-Android-Developers-728x263.png

Inače ona 7.1.2 beta 2 radi odlično - ubacili su fingerprint swipe i bezbednosnu zakrpu za mart, popravili wifi bag ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako ne otkaže baterija do tada... Ili bootloop... [emoji6] [emoji4]

Ako ne otkaže baterija do tada... Ili bootloop... [emoji6] [emoji4]
[emoji23] Moj Joco kako ces opstati bez O-a, mora se opet novi tel.

Ima ispod haube dobrih stvari u O, kao one dozvole za aplikacije u pozadini, mozda to konacno rijesi wakelockove. Moci ce devovi da prave stedljivije app, mada imam osjecaj da ce *****ati nesto. **** ove UI izmjene i sminku.

Ja bas planirao 6P ili 0+ Joca me plasi ovim bootloopovima i baterijama, nisam vise siguran ni da li se desava i na 6p.
Sent from my G

Poslednja izmena:
Dešava se, ne kupuj nikako !

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]vX7i7pci-Xw[/YOUTUBE]

Drugari, moze jedna zdruzena akcija da testiramo wifi beacon time na routeru? Zasto? Pa posle android beta 7.1.2 updejta sam primetio da telefon skoro svako vece izgubi kucni wifi i nema sansi da ga nadje. Ostali uredjaji u kuci rade sasvim lepo. Sednem pored routera i pustim da telefon skenira wifi i ne nalazi ga. Logujem se sa PC-a na admin strane routera i u WiFi podesavanjima mi je stajalo 200ms za beacon time (telekomov ZXHN H367N). Mislim da je default bio 100 ali sam ga povecao na 200 jer navodno malo stedi baterije na mobilnim uredjajima.

Kada stavim 200 ms telefon ne proalazi wifi mrezu nikako. Cak ni alati za skeniranje mreza ne pronalaze mrezu.

Kada stavim na 150 ili manje, telefon odmah pronadje mrezu.

Dakle... ko hoce i ko moze da proba sledece:
1. ugasi wifi na telefonu,
2. promeni beacon time na 200
3. uveri se da je router prihvatio promenu
4. i onda ukljuci wifi na telefonu
5. proveri da li telefon pronalazi wifi mrezu
ako ne pronalazi, smanjite beacon time na 150 ili 100 pa probajte opet.

Obavezno napisite i koja je verzija androida i da li koristite stock ili nesto skuvano.

Dtim je 1

Povecaj na npr 3, na nekim routerima je to po defaultu, smanjices wlan wakelock 3x. Beacon neka stoji na 100. DTIM je bitniji za wlan wakelock.

Sent from my G

Koristi neko O?

Pobrljavio mi PN pa da znam da li da probam O.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Probao ja, ali još je to rano ...

%25255BUNSET%25255D.png

Sad za 3 dana stiže 7.1.2 stable i to je to [emoji106]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno