Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Pa ono i nije :) suštinski gubiš oko 10e mesečno . Oko 120e godišnje

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Uklapa nam se matematika. Toliko sam i ja "izgubio" za 6p. Mislim da sam najmanje izgubio sa note 4, kupio ga za 480e prodao za 420e, 7 ili 8 meseci posle...Ali to je to, u proseku 10e mesečno...[emoji4]

Ja sam za 5x izgubio 45e za 8 meseci :D Osecam se kao da sam zaradio xD

Sent from my Havaji P9

Smorilo, ali nema bolje - radi 7.1.1 mart2017 kao sat [emoji106]
Samo planiram bateriju da ponovim tu oko dolaska nove verzije androida (avgust-septembar).

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Džabe, neće ti držati ništa bolje. Pitanje koliko je realan mAh tih baterija. Bićeš na istom...

Hoće hoće ...
Ovi što su menjali imaju pozitivne komentare. Koliko čitam većini baterija degradira za godinu dana baš dosta. Tipa ko je pre imao 6h sot-a na WiFi posle godinu dana jedva sastavi 4 sata [emoji17]

Tek sad vidiš koliko znači izmenjiva baterija ...
Em nema da se kupi, još neće da servisiraju, mora da se skida ona šugava staklena grba (mnogima pukla)...

To je ono što sam pričao u onoj temi. Obavezno uz naručivanje baterije da se naruči i staklo, u slučaju da ga serviser "opravi"... To je zajedno 20$ + ruke...

Pa ono i nije :) suštinski gubiš oko 10e mesečno . Oko 120e godišnje

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
10e mjesecno mozes davati za prepaid a i postpaid, neka pretplata za iptv itd [emoji14]

Losi ste ekonomisti na danasnji vakat. [emoji42]
Sent from my G

Poslednja izmena:
Hoće hoće ...
Ovi što su menjali imaju pozitivne komentare. Koliko čitam većini baterija degradira za godinu dana baš dosta. Tipa ko je pre imao 6h sot-a na WiFi posle godinu dana jedva sastavi 4 sata [emoji17]

Gde bi vršio zamenu?

Sent from my Nexus 5X

Servis neki ili sam - treba da se greje ono staklo nazad kako bi se odlepilo ...

Ja sam menjao to staklo sam,jednostavno je.Samo treba voditi racuna kad se stavlja novo da se dobro ociti unutrasnji prostor od prasine,ponarocito oko senzora kamere.Ako ostane prasina na senzoru imacete crne tacke-fleke na slikama.

Nestade mi asistent danas iz čista mira, sad opet imam now on tap umesto njega.
Prijavljen sam za beta na servisima, još neko?

Edit: rešeno

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izasao update za PureNexus.

292688d315de49ba5ba427e1e4461e41.jpg

C7YjGeKXgAEQwCs.jpg

Ubacili fingerprint gestures posle 2 meseca ...

Poslednja izmena:
Hahaha, konačno.
Ja flešnuh PN, radi stvarno lepo, kao i stock doduše, s tim što ima dosta dodatnih, korisnih opcija. :)

Ima lampu i aosp krš aplikacije [emoji3]
STOCK + TWRP + ROOT + Full Pixel mod [emoji106]

Nema, izbacili aosp u poslednjem apdejtu, sad je sve na Google aplikacijama. Čak je uključen i gapps automatski. :)

e6c9ea7367f2bd61988edee267bc691e.jpg

cf411f589890dcedc0a73268f6919989.jpg

185bc71295ac1e8c845b59c4019eea10.jpg

a10b637ae1cfe2589fc8340cf3d34524.jpg

Isprobao onu vojkanovu app za bateriju. Ako je ovo tačno, opalo je 5% kapaciteta za 6 meseci koliko je kod mene. Nisam ga štedeo svakako.
Ova upotreba gore nije merodavna jer sam dosta vremena proveo napolju sa 100% brightness-om. Ali to je taj prosek samo sa jačim standby. Februarski PN, nisam stavio još mart.

Ta app je krš. Ne pokazuje ni koliko se puni fon tačno (računam da je fabrika tačnija od ove app). Posle brisanja app, instaliranja ponovo i ponovo par cuklusa punjenja pokazuje drugačije :wave:

Onda ništa, brisem :)
@Zulu92 AccuBattery se zove

Pa dobro, aktuelan je još godinu i po dana :)

Nazad
Vrh Dno