Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Pa to je to, polako šalju na sve uređaje koji imaju 6.0+ verziju androida.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sta je s onim sto se pominjali u vezi apdejta,hoce li ga biti?Mislim na sledece verzije,android 8?

A nemamo ni finger swipe

Ne kontam uopšte zašto nisu ubacili fp gestures.

Vrv da ne ugroze prodaju pixela!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

E ako to ugrožava prodaju Piskle, onda do m0jeg@ ;)

Ako ne stigne do kraja meseca i ja cu preci na pixel.
Stvarno nema vise smisla.

Pa baš zbog tog bezobrazluka ne trebaš da pređeš na pixel...

Kome je bas zapelo da bude android user google pixel je JEDINA opcija i to je svakim danom sve evidentnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opcija koja je skuplja od ip7.. neka ih u USA neka se šire kada ih zasvrbi neka krenu malo i po EU i tek tada će moći da se razmišlja o pixelu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nisam. Evo merkam RN4X, honor 8 ili S7 edge... :) Verovatno RN4X kod Vladimira na kp, mrzi me da čekam mesec dana iz Kine... :)

Jesi razvuk'o, svakako cekamo utiske i mini review [emoji630] vs 6P...[emoji106]

Sent from my G

Samo ga čekam da mi pošalje poruku za S7E :d

Pa šta god uzeo softver će biti gori, kao i kamera, zvučnici... Ali dobijam bateriju... :smoke: Baterija na 6p mi je bila 4h sot na wifi skoro ceo dan... I 6p je iz Kine... ;)
Ivane, bacam te na muke i ubijam cenu... :smash:

Poslednja izmena:
Ako juris bateriju ne idi dalje od rn4x.. Ja sam i dalje u soku koliko taj s625 malo struje trosi ,mozda najprijatnije iznenadjenje od qualcomm par godina unazad

Ma da, muka mi više od punjača. I na note 4, g4 i 6p sam imao problema sa baterijom. Čak mislim da mi je 6p bio najbolji na početku, išao je malo manje od 7h sot... A sada, u zadnje vreme na N sam morao obavezno da ga punim krajem dana...

Meni to prešlo u naviku, uvek telefon ide na punjač preko noći.
I ne smeta mi uopšte :)

Tako je,koji god da imas traje ti dan,mnogi i kraće...ni ja nemam prob sa punjenjem,pogotovo sto se za sat i 20 napuni,tesko ti je na 6p gurao 7 sati...(mozda ako si odgledo tri filma)ja na edzu pa furam oko 6 sota...slicno kao na mm

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Post iz maja 2016, ali da ne citiram ceo post... Ma progura to i meni ceo dan, ali sve jedno nisam hteo da trpim degradiranu bateriju. Da menjam sam, ili da nosim u servis nisam baš hteo, jer moguće da bi polomili zadnje staklo, pa onda cimanje sa tim... Plus što bi morao da naručim bateriju iz Kine upitnog kvaliteta, pitanje da li naši servisi imaju bateriju za 6p... Vremenom bi još više izgubila na kapacitetu.

c29393754543c84eaa4ba8e54872c1c6.jpg

Verovatno brzo punjenje uzima daha. Primetio sam da se 6p valjano greje dok se puni. Zato je oppo rešenje veliki proboj za bateriju ,koliko sam shvatio op3 i njihovi oppo uređaji se skoro ne greju pri brzom punjenju

Verovatno brzo punjenje uzima daha. Primetio sam da se 6p valjano greje dok se puni. Zato je oppo rešenje veliki proboj za bateriju ,koliko sam shvatio op3 i njihovi oppo uređaji se skoro ne greju pri brzom punjenju

Sinoc sam se prvi put setio da pogledam dal se p9 greje na punjenju.
Vrlo malo se greje, nije cak ni mlak. Pogledao sam posle nekih 15ak min punjenja.
Bas cudno, mislio sam da ce bas da se greje. Doduse punjac je na 2A, ima i do toga verovatno.

Sent from my Havaji P9

Pogledaj sa ampere koliko vuče. Ne greje se ni 6p na 1500 mA. Ali na 2500+ kida, batak se uplašio da ne plane [emoji28]

@fkloznica Zar nije dash charge isto kao na nexusima samo još jača struja? Oni to reklamiraju kao prednost u odnosu na druge Quick charge tehnologije koje dižu napon, Nexusi se pune na 5v.

Mislim da je kod dash charge-a sve do adaptera. Odradjen je tako da bi štitio bateriju i uredjaj. Manje se greju a 4A je.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Ako se nekome polomi zadnje staklo, nek se javi poslaću mu zamensko, imam jedno viška.

Vrh Dno