Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ma mene mnogo zabole za prednju kameru nego devojka se cesto slika a razlika je ogromna pa je potenciram.
Probacu. A koja je bese procedura za vracanje na stock ako mi se ne svidi?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Najlakše je da flešuješ vendor.img iz stock roma, može preko twrp img flash opcije

Mnogo vam se goji taj sistem, kod mene je na 600-700mb. :)
Trebalo bi i vama da bude bolje sa 7.1.2, obratite pažnju kad izađe..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To se isto podešava u onom thermal-engine fajlu, du default je dosta visoko, onaj moj conf je za 3c topliji od stocka. Al puni ko zmaj [emoji28]

Sve je stvar ukusa ,ivice bar za mene edza izdvajaju od konkurencije.sto se tice prednje kamere,napraviste je kao da je hiljadama millja bolja od edza,a bolja je samo zbog pixelaze i negde u nocnim uslovima,za svuk ste delom u pravu ako je stock s7e u pitanju al zato sa supermanom i modovima zvuk bude isti.kod mene na supermanu 2.1 je vrh stereo

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I onda staviš pola prsta na zvučnik i zvuk nestane.
Prednja kamera je bolja nevezano za broj mpx, mnogo više detalja ima, ta na samsungu sve prepegla i uvošti. Hdr+ da ne pominjem...

Ivice su stvar ukusa svakako.
Prednja i jeste mnogo bolja i ne samo uvece. Nema veze sa pikselima vec sa obradom. Na Samsungu je cela vostana cim je slabije osvetljenje.
Zvuk ne moze da bude isti nikako, pa mozes sta hoces da mu stavis.

Screenshot_20170216-160108.pngScreenshot_20170216-160102.png

Da pitam strucnjake je l' ovo dobra baterija, nisam nesto zadovoljan, vidi se da ima draina. WIfi+auto osvjetljenje na pola, sync on. :(
SoT 5h.
Sent from my G

Poslednja izmena:
1 dan 15h i 5h sot i malo ti je? Pa stw bi ti bre? :D

Na PureN je bolje bilo, jer nije bilo toliko onoga wlan rx wake. Ali sta je tu je...

Sent from my G

Gde gledas wlan awake? Na ovome sto si postavio ne moze da se vidi.
I mene muci neki awake, moracu da se pozabavim time malo.
Instaliraj BBS pa daj log, mada je ovo ok.

Gde gledas wlan awake? Na ovome sto si postavio ne moze da se vidi.
I mene muci neki awake, moracu da se pozabavim time malo.
Instaliraj BBS pa daj log, mada je ovo ok.

Pa BBS[emoji12] . Hvala [emoji490] ali ne mora log, vidim i sam sta trosi. [emoji106] Ma dobro je, kako moze biti. [emoji482]

Ma ne mozes opstati bez roota svakako i bbsa, ako mislis pratiti malo bateriju. Zna se pojaviti s vrmeena na vrijeme i neka app (posle nekog updatea i sl.) da otkida.

Sent from my G

Poslednja izmena:
Moracu da ga propratim malo, nesto mnogo vuce. Na kraju cu da stavim PN + Elemental i cao.

Vi kidate sa tim kernelima, ja pojma nemam o cemu se radi [emoji2] Nadam se onda da je ovo macji kasalj da mi neko odradi...Imam Novu i Kustom Live Wallpaper jel moze neko da mi namesti ovo
6e38438e14783a82dbe35a74fe84ccec.jpg

Ili na pocetku klipa ove tri ikonice preciznije na 0:36

https://youtu.be/fbk4G9wo_uo

Sent from my Nexus 6P

Poslednja izmena:
Koji je najnoviji stock, f26o ili f26k?
Vidim da je na PN vendor f26k

N4F26O - 5. februar 2017 - 7.1.1

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Poslednja izmena:
Šta je bilo na kraju sa 7.1.2 ?

Ništa čeka se, niko ne zna zbog čega ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Flesovah PA + Elemental i definitivno bolje radi od DU. Fluidniji je i, za sada, nema lagova.

Za sada radi, jos nije crk'o. :D

Pitaću treći put, mislim, na ovoj temi:

Treba mi proveren punjač za kola koji pouzdano radi tj da može da istrpi navigaciju i da i dalje puni :)

Naručio ovaj

AUKEY USB C Car Charger 27W Dual USB Port with one Built-in 1m Type C Cable for Nexus 6P Nexus 5X LG G5 HTC
http://s.aliexpress.com/BB7biueU
(from AliExpress Android)

Sent from my Nexus 6P

Neće ti biti od neke koristi za navigaciju, jer čim se telefon zagreje malo, odmah će telefon manje struje početi da uzima..

Neće ti biti od neke koristi za navigaciju, jer čim se telefon zagreje malo, odmah će telefon manje struje početi da uzima..

Samo mi je bitno da procenti stoje ili barem ne idu u minus kada ga nakačim na punjač. Valjda je toliko jak, vidim da kažu u okmentarima da radi rapic charging.

Vrh Dno