Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Nije problem do punjača, jednostavno telefon ograniči dotok struje čim se digne temperatura malo.
Kod mene na 5X npr zna da puni sa 300mAh kad je zagrejan malo telefon, i ekran upaljen, a tim tempom procenti će da idu dole dok se koristi fon..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To na 5x je izolovan slučaj, on se uopšte ne puni dok se koristi, na 6p nije tako

Aha, moja greška onda.

Ali obara i tamo dotok struje sigurno dok se koristi i dok je zagrejan?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mene ubi Android system a baterija katastrofa. Hebem ti ove wakelockove vise.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I tamo me isto drndao system. :D

Pa teže da je ovo ceo SoT od 6P. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Koliko dobro odrađen governor na DU kernelu. A telefon klizi lepše nego na stocku :)

uploadfromtaptalk1487359964652.png uploadfromtaptalk1487359969368.png

Hoćeš da mu strane srce zbog DU? :D ili da mu pokažeš da je ubo ponovo lešinu :D

Poslednja izmena:
Tera me da vratim DU. :D
Ali ovde se mnogo manje greje (znam, znam, sam promenim parametre :D) i ekstra radi. :)
Koja je ovo app uopste?

Ja na Elementalu listam Tapatalk i BBS kaze da drzi na 1.56Ghz, haos.

Zašto uopšte drljaš romove? Meni su odavno custom romovi na Google telefonima overrated jer stock radi kako treba.

Zato da bi imao posle materijala za kukanje [emoji1]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Pa ovo je do kernela, ne do roma. Vise podesavanja ima na custom romovima.
Moram da kukam kad mi je baterija ocaj jer slabo spusta frekvenciju. [emoji14]

Da stock radi kako treba, ne bi bilo 90% ljudi na custom romu i kernelu :D

Radi stock kao sat ...

Da stock radi kako treba, ne bi bilo 90% ljudi na custom romu i kernelu :D

90% kojih ljudi?

@Service

Stavi stock i ne čačkaj :D

Ja više ni ne otključavam bootloader i ne rootujem fon. Otkad sam skapirao da mogu da uđem u custom recovery i nesmetano pristupim svim svojim podacima bez šifre, fingerprinta, itd...

Pa pazi uvek moze bolje... PN je dokaz za to. Koliko vidim i DU sljaka kao sat.
Batak je bas silovatelj telefona, al ne koristi mnogo ljudi tako telefon. Na njegovom primeru moze da se vidi kako ustvari radi taj fon...

@sysninja, pa skoro svi na ovoj temi su otkljucani i rutovani. Dobro osim tebe i Danila :D

Poslednja izmena:
Pa dobro, nije realno očekivati neki visok nivo sigurnosti uz otključan bootloader i custom recovery.
A romovi imaju dosta korisnih opcija i to je ono što verovatno mnoge tera da flešuju.

Sent from my Redmi Note 3

Telefon radi kao zmaj, jedino me baterija zeza. Sad cu da procackam po netu za neki gov, posto sam ispao iz fazona.
Ali ovo je daleko najfluidniji telefon koji sam koristio (a izmenjao sam ih gomilu).

Je l' mi veruješ da je OP3 fludniji nego Nexus? :D Verovatno 6P koči S810.

A GPixel i OP3(T) ista fluidnost i brzina sistema... Šteta što je malo lošiji ekran na OP3 inače bi to bio savršen telefon za tebe. Kešira bolje nego Pixel. :D

Poslednja izmena:
Verujem, zasto ne? :)
Prvenstveno zbog ekrana ga nisam jurio pre Nexusa. Ali bi mi leglo tih 6GB. :D

Pa pazi uvek moze bolje... PN je dokaz za to. Koliko vidim i DU sljaka kao sat.
Batak je bas silovatelj telefona, al ne koristi mnogo ljudi tako telefon. Na njegovom primeru moze da se vidi kako ustvari radi taj fon...

@sysninja, pa skoro svi na ovoj temi su otkljucani i rutovani. Dobro osim tebe i Danila :D
Probao sam PN, ali posle nekog vremena skontao da te dodatne džidža bidže i ne koristim ...

Stock 7.1.1 i beta program, čak i bez ruta već duže vreme [emoji6]

Tera me da vratim DU. :D
Ali ovde se mnogo manje greje (znam, znam, sam promenim parametre :D) i ekstra radi. :)
Koja je ovo app uopste?
flarov dev check

Zašto uopšte drljaš romove? Meni su odavno custom romovi na Google telefonima overrated jer stock radi kako treba.
meni na stocku secka tapatalk, na DU skoro pa 100% fluidno. batak isto reče da na pure nexus TT klizi. + naravno dosta dodatnih podešavanja (mada tu stock jeste sve bolji stvarno)

Ja više ni ne otključavam bootloader i ne rootujem fon. Otkad sam skapirao da mogu da uđem u custom recovery i nesmetano pristupim svim svojim podacima bez šifre, fingerprinta, itd...
kako, zar ne čuva enkripcija tada podatke? ako je data particija enkriptovana, twrp traži šifru za dekripciju, zar to može da se zaobiđe?

Telefon radi kao zmaj, jedino me baterija zeza. Sad cu da procackam po netu za neki gov, posto sam ispao iz fazona.
Ali ovo je daleko najfluidniji telefon koji sam koristio (a izmenjao sam ih gomilu).

ako već imaš elementalx probaj one governor profile. najlakše je iz njegove app, ima ih dosta ugrađenih + se lako dodaju novi, mada može i bez nje uz neke skripte ručno, to već ne znam kako ide

Je l' mi veruješ da je OP3 fludniji nego Nexus? :D Verovatno 6P koči S810.
pa kad koristiš stock na nexusu :D

Vrh Dno