Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Da si citao ranije Vojkan rekao da mu taj kernel auditor zabode cpu.

Nije jedina apk koja je to radila, znao je i tapatalk pocesto, chrome, photos...isprave sa updateom.

Vazda neki sitni problemi, *** tako ti je to. Samo je fazon neko to i ne primjeti i onda ono kod mene 'sve radi'.

Batak, PN ***, ja bih ga gurao nego mi telefon nece dobiti vise regularan update, pa nema zvanicnog PNa i reko' da se odma' otarasim.

Sent from my G

Pa rekao da mu "force stop" resavao problem. A navikao sam na njega i ubacih.
Znam, zato sam pratio putem cpu memory monitora koji je to sve lepo prikazivao. Ali ne radi na Nugatu.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Imas simple system monitor, odlicna free app, ima i float, ko rodjena za tebe.

Sent from my G

Poslednja izmena:
Nesto ne mogu da izbacim float da prikazuje freq? Samo ima za cpu usage koliko vidim.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@service mislim da sam i ovo cackao
CPU Boost Options > Input Boost and Input Boost Frequency
Min CPU Frequency for the LITTLE cluster
Max CPU Frequency for the LITTLE and Big cluster
Stavih onaj DrunkSauceLite sto si mi preporucio i skrol se vratio u normalu (na stock secka tt). A i, za sada, je skroz hladan (tt, messenger, viber, telegram) samo sto retko spusta na 384 (drzi na 600 vecinom).

Koliko ste vi stavili min i max cpu na elementalx? Mislim i za velika i za mala jezgra. I koja vam je temp cpu-a?

Ово је послао 6п!

Koristi ga malo pa vidi posle bateriju. Ja sam dobio sat vremena sota, slao sam loznici cini mi se SS. A i performanse su bile odlicne. Koliko sam skapirao taj im je najbolji..
Ma neka ga drzi na 600 bole te uvo, videces sot na kraju dana.

Poslao Havaji P9

20efd8545875fa91cb4bc37710d802e1.jpg

Za big sam stavio max 1958.
@Opusteno, pa to me najvise i interesuje da vidim. Performanse su odlicne, dosta bolje nego stock varijanta. Hvala za preporuku. :)
Vidim hvale jos par komada pa cu i njih probati narednih dana.

Poslednja izmena:
@service Ima i onaj Hawkrail, MadDog je isto super al odmah sam stavio DrunkSauceLite i nisam nista dirao. Ovi gore su mozda bolji za performance, ali ako ti ne laguje ne diraj. Vidi na kraju dana bateriju. Ako ne valja ni taj, menjaj :D A onda menjaj fon xD

Poslao Havaji P9

Gde ste ih nasli da ih skinem?

Ово је послао 6п!

@service Ima i onaj Hawkrail, MadDog je isto super al odmah sam stavio DrunkSauceLite i nisam nista dirao. Ovi gore su mozda bolji za performance, ali ako ti ne laguje ne diraj. Vidi na kraju dana bateriju. Ako ne valja ni taj, menjaj :D A onda menjaj fon xD

Poslao Havaji P9
Performanse su dobre, nista ja tu ne bih dirao. :D
Nemam sta drugo da uzmem, zamenio bih ja. :D
Gde ste ih nasli da ih skinem?

Ово је послао 6п!
https://mega.nz/#!lgRRmDwa
Evo, uploadovah ti na mega.
Samo obrisi txt ekstenziju (mora da bude bez nje) i prebaci ga u elementalx > gov_profiles. I posle samo selektuj u EX Kernel app.
Zaboravih da ti odgovorim za temp. Pa kad kuckam u tt i viberu (kao sad) onda je ~35C.

Poslednja izmena:
Hvala puno :)
Mega mi trazi decryption key.

Ово је послао 6п!

Poslednja izmena:
Cek. :D
Koji kernel uopste koristis i koju app?

Interna memorija, pa ElementalX/gov_profiles folder.

Ako nemas te foldere, kreiraj ih.

Evo odgovorio ti je Zile. :)
Nakon toga samo u EX Kernel app ides na CPU > Governor options > LOAD i izaberes DrunkSauceLite i to je to.
Jeste, to je load on boot. Javi kako ti deluje skrol u odnosu na stock.

Poslednja izmena:
Evo odgovorio ti je Zile. :)
Nakon toga samo u EX Kernel app ides na CPU > Governor options > LOAD i izaberes DrunkSauceLite i to je to.
Jeste, to je load on boot. Javi kako ti deluje skrol u odnosu na stock.
Hvala svima :) Skrol mi deluje bas kao stock. Ako razlike ima, tesko je primetna. Sad sam ga skinuo sa punjaca, ima 100% pa cemo da vidimo bateriju.

Ово је послао 6п!

Javni bas za bateriju. Ja cackah svasta a i android system me zeza pa nije merodavno.

Jel PN ima neki pad performansi posle određenog vremena, secam se da mi je na 7.0 tako bilo, pa sam se vratio na stock od 7.1.1 sad bi se opet igrao sa substratumom :)

https://mega.nz/#!lgRRmDwa!6LOOst_BlDJ7E9QsBHEOVaRUHgLlguOPbyEtYpVBDj4
Probaj ovako, meni je skinulo. Ako nece javni da uploadujem negde drugo.
Lakse ti je ovako jer su na xda postavili samo tekst (nije napravljen file) pa da se ne zezas da kreiras fajl.

Ovo nije fajl za elx gov profiles folder, liči na one startup skripte. Možeš ti da skineš ekstenziju i izabereš ga u exkm ali se nikakva podešavanja ne učitaju.

Kako to? Zar nije txt fajl bez ekstenzije i to je to?
d6fc97eaa118b96db07bc96844eca194.jpg

Ovaj prvi fajl sam skinuo i uklonio ekstenziju, kao sto je receno.

Poslednja izmena:
Na mega linku koji si okačio je ovaj poslednji fajl sa screenshota

Ej zeznuo sam te, to sam ja imao taj fajl u dl folderu od ranije, sad gledam datume [emoji23] okačio si dobro i prvi put. Tj drugi, prvi put je trebala šifra [emoji28]

Hahah, kralju. :D
Ovo stvarno deluje mnogo bolje po pitanju baterije ovako na prvu.
Sad gledam, najvise proveo na 1.2Ghz. Nece da obara nikako. A ne verujem da mu za TT treba toliko ***.

Poslednja izmena:
Batak, kako si kren'o na kraju ces izmisliti perpetuum mobile 3. vrste. [emoji490] [emoji23]

Sent from my G

Poslednja izmena:
Vrh Dno