Probao sam PN, ali posle nekog vremena skontao da te dodatne džidža bidže i ne koristim ...
Stock 7.1.1 i beta program, čak i bez ruta već duže vreme [emoji6]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Nemoj betu 7.1.2 pisao sam vec, msm da sam dosadio. Mozda preskocite nju, znam da cekate FP gesture ali meni je strasno bagovala u nekim situacijama. Npr kucam poruku na wa, telefon zabode toliko da se posle 5 sekundi izdesava ono sto sam stisnuo. I ne samo jednom nego tipa 10 puta u toku dana.. Sistem jeste manje zauzimao i to je prednost i cini mi se da je bio brzi nego pre.
Bem li ga onda.. Mozda je i do GBoarda bilo. Znam da su ljudi prijavljivali da je bagovala na pocetku.Imam u kući Nexus 5X i mogu ti reći da isto radi kao sat ...
Fingerprint swipe takođe lepo radi [emoji106]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Ja imao poslednji stock pa presao na PN i izbacivao gresku za vendor (zaboravio da flesujem).
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Da me ne mrzi sad bih ponovo flesovao sve (ionako sam 3x zaglavio u bootloopu od juce).[emoji14]ja tebi više ništa ne verujem![]()
inače taj kernel adiutor je počeo nešto da baguje, malo malo pa mi zabadao cpu na 100% i ode baterija. tek na force stop se smiri. tako da sam ga ja zamenio francovom app, koristim je i za druge kernele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari