Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Rutovan sam, imam twrp, sta mi jos treba za custom rom? Odavno nisam fleshovao romove. Da bih zapamtio intesu i druge apk koristim titanium backup?

Ово је послао 6п!

Probao sam PN, ali posle nekog vremena skontao da te dodatne džidža bidže i ne koristim ...

Stock 7.1.1 i beta program, čak i bez ruta već duže vreme [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Nemoj betu 7.1.2 pisao sam vec, msm da sam dosadio. Mozda preskocite nju, znam da cekate FP gesture ali meni je strasno bagovala u nekim situacijama. Npr kucam poruku na wa, telefon zabode toliko da se posle 5 sekundi izdesava ono sto sam stisnuo. I ne samo jednom nego tipa 10 puta u toku dana.. Sistem jeste manje zauzimao i to je prednost i cini mi se da je bio brzi nego pre.

@vojkan pa ja mu kazem da stavi drunk sauce lite gov, koliko sam video jedan od najboljih je...

Menjam ali mnogo visoko drzi freq, nece da obara na 384. Ne znam koji mu je djavo.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja posle nekih 6 meseci mogu samo da kažem daj e ovo /meni naravno/ najbolji telefon ikad :)

A dizajn mi je sve lepši i lepši kako vreme prolazi. Kada ga izvadim iz futrole i prebrišem, milinica.

Nemoj betu 7.1.2 pisao sam vec, msm da sam dosadio. Mozda preskocite nju, znam da cekate FP gesture ali meni je strasno bagovala u nekim situacijama. Npr kucam poruku na wa, telefon zabode toliko da se posle 5 sekundi izdesava ono sto sam stisnuo. I ne samo jednom nego tipa 10 puta u toku dana.. Sistem jeste manje zauzimao i to je prednost i cini mi se da je bio brzi nego pre.

Imam u kući Nexus 5X i mogu ti reći da isto radi kao sat ...
Fingerprint swipe takođe lepo radi [emoji106]

Imam u kući Nexus 5X i mogu ti reći da isto radi kao sat ...
Fingerprint swipe takođe lepo radi [emoji106]

Bem li ga onda.. Mozda je i do GBoarda bilo. Znam da su ljudi prijavljivali da je bagovala na pocetku.

Poslao Havaji P9

A evo i kako DU radi zahtevne stvari... Perfekt :)

uploadfromtaptalk1487369964832.png

Devojka kaze da joj zakucava 5x. I to je pocela da se zali kad sam ubacio 7.1.2. Posto je bas aktivna tema, niko nije ni primetio moje pitanje od malo pre :D Sta mi pored roota i twrp-a treba za custom rom? I da li uz pomoc titaniuma da zapamtim intesu i sl. apk?

Ово је послао 6п!

samo rom i gapps skineš
za intesu ne znam, mada žale se da ne može da se bekapuje koliko sam video
ostale app možeš titaniumom

Treba. Prvo vendor pa rom, gapps, kernel, root. :)

pa da al ako već ima poslednji stock i flešuje nove buildove custom romova ne treba mu, već ga ima... poenta je da se build roma i build vendora poklapaju

Ja imao poslednji stock pa presao na PN i izbacivao gresku za vendor (zaboravio da flesujem).

Kontam :D Ko je azurniji sa updateovima PN ili DU? Pitam zbog 7.1.2 kad dodje.

Google beta program je ažuran [emoji1]

Na tome sam trenutno naravno, ali se mora malo igrati :D Vreme mi je bilo :D

ja tebi više ništa ne verujem :D
Da me ne mrzi sad bih ponovo flesovao sve (ionako sam 3x zaglavio u bootloopu od juce).[emoji14]
Sve me hoce ovih dana. Cak je prestala i rotacija na tabletu da mi radi pre par dana pa sam i njega morao da rasturam. :D

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ajde de, poslednji PN radi ko sat :))

Radi, samo meni nije hteo ceo dan da spusta freq kako treba (Elementalx). :D

Pa kazem ja vec si ga sprzio :D
Probaj pixel rom :D

Poslao Havaji P9

Samo da ubodem dobar gov i ne probam ja vise nista skorije. :D

Rekao sam ti koji. Ima i onaj mad dog vec na njemu, il kako se vec zove. Tu se secam da je sve letelo.
Samo moras da upalis par stvari kad ucitas gov, nzm dal to znas. :d

Poslao Havaji P9

Sta moram da upalim? Zar nije dovoljno da ucitam i apply on boot? :)

Touchboost disable :D

Odradjeno. Bas sam sa Vojkanom pricao o tome na PM.
Inace, danas mi je izvuklo bateriju jer je zaglavio na visokim freq skoro ceo dan a bio je interactive. Stavio Ex Kernel app, umesto kernel auditora, i setovao interactive i sad obara na 384. I touchboost disable. :D

inače taj kernel adiutor je počeo nešto da baguje, malo malo pa mi zabadao cpu na 100% i ode baterija. tek na force stop se smiri. tako da sam ga ja zamenio francovom app, koristim je i za druge kernele.

možda je i kod tebe to bilo

Procitao sam to odmah pa sam udarao force stop odmah nakon podesavanja, ali moguce da je nesto drljao ipak.
Videcu sutra kako ce da se ponasa.

@service mislim da sam i ovo cackao
CPU Boost Options > Input Boost and Input Boost Frequency
Min CPU Frequency for the LITTLE cluster
Max CPU Frequency for the LITTLE and Big cluster

Nazad
Vrh Dno