Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Probaj da promeniš kanal na ruteru.
To bi trebalo da radi ali ovo više pitam kad dođeš neđe i neće tel da ti se korektuje, ne možeš nekog da moliš da ti promijeni kanal na ruteru.
Probao sam i da ručno dodam mrežu ali isto neće

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
To bi trebalo da radi ali ovo više pitam kad dođeš neđe i neće tel da ti se korektuje, ne možeš nekog da moliš da ti promijeni kanal na ruteru.
Probao sam i da ručno dodam mrežu ali isto neće

Update firmware-a na ruteru i/ili fabricki reset fona.

Ово је послао 6п!

Al kesira hebe kevu! :)

Sony Z5 graphite

Ja toliko imao posle 22 dana aptajma na Z2 a do 10 dana je redovna pojava :D Vidjao sam i u G4 temi da posle 20+ dana da i taj fon kesira toliko dobro.

Zezam se, 6P masina, jos ima i zram pa je u praksi bolji MT od ostalih i verovatno ima manje ''slucajnih'' iskakanja app.

Poslednja izmena:
Od 700 - 1200 MB [emoji490] [emoji106]

Poslednja izmena:
Da, da to je stvarno odlicno i veoma upotrebljivo za vecinu korisnika.
I na Z2 prakticno uvek imam 700Mb-1.2Gb, nekada poludi i ode na 1.4Gb :d ali je fazon sto ponekad bez razloga ume da izbaci neku app iz rama, zato je Nexus - Nexus :) + najbolja fluidnost.

Mada sam se iznenadio da u nekim uporednim testovima Pixeli imaju takve propuste u ram menadzmentu.. nema sta, 6P je apsolutno najbolja kupovina ko hoce cist android a da uredjaj nije osakacen.

Samo jos da bataku nadjete neki 6P sa dobrim amoledom (tj po njegovim standardima :D) pa da odradi finalnu recenziju kesiranja [emoji23]

Poslednja izmena:
Je l' neko ko je na beti dobio ota i flashfire nece da mu odradi kako treba?

Ово је послао 6п!

Da li neko zna kakav je kvalitet on ih ekrana sa ebay koji nisu amoled. Video sam da se prodaju sa i bez okvira Da li se lako uklapa, posto nigde nisam uspeo da nadjem original amoled na 6p. Ni serviseri nemaju.

Kopije su uvek bile nikakve, tako je i u ovom slucaju.
Hsv, ionako sam bez telefona sad. Legao bi mi jedan 6P sa normalnim ekranom. :)

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

Cek, jel neko stvarno razmislja da stavi kopiju ekrana na ovakav telefon?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Bataku bi lcd na ovom telefonu više odgovarao :)
Tu nema burn in ni smearing :D

Sent from my Redmi Note 3

Problem je sto nema nigde original. Nasi nisu dobili ni komad, ebay, aliexpress, nema.

Citam sada da tel koji ima amoled ne moze da koristi lcd. Nekom logikom ono sto kinezi prodaju bi trebalo da bude amoled.??

Drugar narucio za S3 koji bi trebao da je AMOLED, dobio neki lcd, a platio je 29$. Doduse koliko para toliko muzike. Mada cak ni to nije kvalitet kada se stavi pored nekog telefona koji ima lcd, ono je isprano do zla boga. Uostalom, riknuo mu taj displej posle 2 i nesto meseca.

Ako hoces original, samo zvanicni servis (kojeg jelte nema kod nas), ovo ostalo je suludo, pogotovo sto se kupuje za vise od 50e. Da se kupuje za neki Xiaomi ili Meizu od 100e, pa da nadjes displej koji je mozda original, ovako tesko.

https://www.aliexpress.com/item/LCD...c&btsid=560c4fd6-9123-4400-b4ba-7235cf7a1deb#

LCD Kit:Yes
Screen:> 3"
Display Resolution:1920x1080
Model Number:For Huawei Google Nexus 6P

Produce warranty : we offer 3 monthes guarantee

Ja sam naručio sa Alija ekran za Lumiu 735, isto neki (xx)oled, i nikakvu razliku nisam primetio u odnosu na original što se samog ekrana tiče. Jedine razlike su što fali oleophobic premaz, i providan je deo gde je proximity senzor. Ekran kao ekran identičan, nema burn-in ili neke druge nedostatke.

Znao sam da će biti zezancija sa 6p ako zatreba servis, ali ovolika nisam predpostavljao, mora imati negde displej. Uzmi sutra i zaređaj redom servise, zovi telefonom, možda u nekom ima neispravan 6p da skinu displej. Ovo servise gledaj kao ne ovlašćene servise, imaš par jačih, malo istraži na google.

Sve pozvao, jace i slabije po Beogradu nista. Jedino cekati neki kome je crkla ploca, posto nije g4, a malo je vlasnika, ima da se naceka drugarica.
Inace znaci dezimformacija je da tel koji fabricki ima amoled, ne moze da se stav Lcd.

Poslednja izmena:
Ja sam naručio sa Alija ekran za Lumiu 735, isto neki (xx)oled, i nikakvu razliku nisam primetio u odnosu na original što se samog ekrana tiče. Jedine razlike su što fali oleophobic premaz, i providan je deo gde je proximity senzor. Ekran kao ekran identičan, nema burn-in ili neke druge nedostatke.

Ima ih mnogo koji prodaju, treba ubosti da je blizu originala. Ti si imao sreće, drug nije. Ono je bilo sve sem OLED-a. Jedan pored drugog staviš vidi se razlika. Opet kažem možda je bolji kvalitet bio. Cena isto igra ulogu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema amoleda za 30$, ekran za S3 sa dobrim ocenama košta oko 55$, a toliko sam i ja platio za L735. Za 6P je oko 120-130$ pa treba proveriti ocene pre naručivanja, za sad nisam naleteo na neki sa dovoljno ocena da budem siguran da je dobar.
Mytrendyphone bi trebalo da prodaje originalne delove, ekran za 6p je kod njih oko 160$.

https://www.mytrendyphone.co.uk/shop/huawei-nexus-6p-188874p.html

Poslednja izmena:
Sa carinom i porezom to ide preko 200e. Ne znam koliko se isplati.

JEl narucivao ko od vas spigen sa ebaya? Ili odakle ste narucivali. Vidim da pise besplatna dostava a posle stoji uracunato 20 dolara... Pa nisam porucivao.. Koliko vas je kostalo?

Naručio je Ivan I. za mene i njega pre koji mesec. Mene je Spigen Thin Fit izašao 18$ sa dostavom. Njega malo manje za Rugged Armor čini mi se.

Ako se dobro sećam, naplaćene su dve dostave iako su obe maske išle u jednom paketu na istu adresu, što mi nema smisla.

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

A odakle je poruceno? Sa zvanicnog spigen-a ili drugog prodavca. Hteo sam da porucim jedan spigen 17dolara ali dostava je 22 dolara.. ludnica..

Imaš Kineza na aliexpress-u koji prodaje originale za 17$ i free shipping. Više ljudi je naručilo, provereno original...

moze link na pp

Nazad
Vrh Dno