Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Nikola koji kernel? I kako ti deluje baterija na 7.1.1 u odnosu na marshmallow? Kod mene dosta lošije, ne znam jel zbog mm vs nougat, ili custom vs stock kernel, ili možda oba, uglavnom ranije sam imao 6+ sati sot u stanu na wifi (i po 6.5h) sad retko kada preteram 5h.

ElementalX 4.02(Drunksauce gov mod), nisam skoro apdejtovao, čekam da izadje novi build PN.
Za sad mi je isto, možda 5-10℅, mada mi se od tada i upotreba promenila. Meni je standard neki da ide do 5h Sot na wifi, ako se koristi 4g onda bude od 4h-4:30h.. bitno mi da nema nekih glupih wl, i za sad je sve okej.
Da se ne javlja kod tebe nešto slično? Mnogo mi to velika razlika?
Nisam probao neke druge kombinacije, za sad mi nijedna ne deluje toliko stabilno kao ova (PN+el)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

440 bi trebalo, menjano preko opcije Display u settingsu. U Build-propu i dalje stoji 560.

Neke app pređu u tablet layout (npr N1 Info). Kod mene je u Display 500 a u Developer Settings Smallest Width 460.

Kod mene je u dev 516, i na smaller u display settings-u.

ElementalX 4.02(Drunksauce gov mod), nisam skoro apdejtovao, čekam da izadje novi build PN.
Za sad mi je isto, možda 5-10℅, mada mi se od tada i upotreba promenila. Meni je standard neki da ide do 5h Sot na wifi, ako se koristi 4g onda bude od 4h-4:30h.. bitno mi da nema nekih glupih wl, i za sad je sve okej.
Da se ne javlja kod tebe nešto slično? Mnogo mi to velika razlika?
Nisam probao neke druge kombinacije, za sad mi nijedna ne deluje toliko stabilno kao ova (PN+el)

Nemam wl, oko 5 minuta po satu kao i pre. I ja sam stavio pre neki dan purenexus iz decembra, osim što mi sada kasne notifikacije nisam primetio promenu [emoji28] danas sam stavio ex 4.0.3 pa ću videti...

Kakav je taj gov profil? Jel moram da imam elx app da bih menjao profile?

Staviš facebook i messenger Lite i eto bolje baterije :D

Poslednja izmena:
Pa nemam to uopšte, imam swipe, ništa nije promenjeno u upotrebi a jedno sat ekrana sam kratak :)

Ne mora elx app, može i putem init.d skripte

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ajde Vojkane šta se štekaš, upali to grejanje [emoji12][emoji23] nemoj telefon da nazebe

Sent from my iPhone using Tapatalk

U poslednjih nedelju dana stekao sam utisak da mi se baterija brže prazni no ranije. Imam 7.1.1 (5. decembar). Jel' manje više sve oko ili?

f34e1cb2985e9494bd7fdf6f59c8c68a.jpg

f4d132df9b08c32dd52e0ca1e692c4db.jpg

418b8927b023872f9c25c0580f73fec1.jpg

7b73b9ad3d784b7f9d1397e48e19729a.jpg

Послато са Nexus 6P

Koliko ti je pre trajala kad sad kad kraće traje imaš 5.5h sot sa sve fb? :)
Meni je sot pao sa recimo 6 na 5... Mada sve je dobro dok ne crkava [emoji23]

Ubacih PN danas i nakon reboot-a mi izbacuje ovo:

4e462ed5b31d6f1b75fa93db29b8b74b.jpg

Flešovao sam opet taj vendor i i dalje se pojavljuje. U čemu može da bude problem?

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Pa jesi li siguran da si baš taj vendor flešovao? Nema šta drugo da bude

Da, da, evo mi ga u telefonu:

e91abc980f5e8cb8f766054f95b30332.jpg

idi u settings/about, šta tamo piše, koja ti je verzija vendora?
kako/čime si ga flešovao?

NMF26F. Flešovao sam ga preko TWRP-a, nakon što sam isto tako flešovao PN i Gapps.

pa vidiš, nije odradio flash iz nekog razloga... koja verzija twrpa? stavi najnoviju, 3.0.3. ako ne prođe ni to, fastboot.
jel radiš uopšte twrp flash kako treba? install, pa prebaciš dole desno da hoćeš img flash, odabereš vendor particiju, odabereš .img fajl

Da li je moguce da ako baterija nije ispravna to dovede do toga da ekran treperi s vremena na vreme i pojave mu se linije? Kada je na punjacu ili kada je baterija skroz puna radi ok.

Takodje, da li neko ima predstavu sta ovo moze da predstavlja? Nece ni na youtube ni nigde, a nema zvuka ni tokom poziva..
3b3a2df1167bc3a66be9a45dff7af06f.jpg

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
pa vidiš, nije odradio flash iz nekog razloga... koja verzija twrpa? stavi najnoviju, 3.0.3. ako ne prođe ni to, fastboot.
jel radiš uopšte twrp flash kako treba? install, pa prebaciš dole desno da hoćeš img flash, odabereš vendor particiju, odabereš .img fajl

Sad ne mogu da uđem u TWRP uopšte, a kad idem na Power Off na telefonu, on mi stalno izbacuje Reboot dialog, pa da biram kakav reboot hoću. Nešto je pobrljavilo, ubaciću opet TWRP i flešovaću vendor još jednom. I da, najnoviji TWRP sam imao. Hvala na pomoći. :)

Btw, kolika može da bude realna cena za 6P 64GB? Imam varijantu da mi donesu Frost White verziju (koja je prelepa, čak i lepša od Graphite, bar meni) za 450 evra, pa se razmišljam vredi li...

Poslednja izmena:
To za reboot dialog je bug u pure nexusu, nije do tebe. Idi reboot u bootloader pa odatle ugasi ili startuj recovery, šta ti već treba.

Btw, kolika može da bude realna cena za 6P 64GB? Imam varijantu da mi donesu Frost White verziju (koja je prelepa, čak i lepša od Graphite, bar meni) za 450 evra, pa se razmišljam vredi li...
Pa to je to, 50eur gore u odnosu na početni model

Drugarici pukao touch. Zvanicni servis huawei ne popravlja 6p. Niko od servisera nema na stanju ekran. Moze li neko da mi da link za original ekran pa da narucim, posto vidim veliki je izbor ali niko ne navodi na ebay/aliexpress_u da li je original. Kolika je razlika izmedju kopije i originala.

Koпија није амолед, "само" је то разлика...

Da li zna neko link proverenog prodavca. Ima li neka oznaka ili nesto? U servisu niko nista nije znao da mi kaze.

više je workaround nego odgovor ali jesi li probao da ručno dodaš mrežu? na dnu liste pronađenih mreža imaš plusić

Vrh Dno