milojkovstojko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.08.2013
- Poena
- 170
@chobby slicna situacija samo nije sabac. Jedbostavno tada odlepim kada mi nestane baterije. Dok na z2 nikada nisam imao takvih problema 
Besmisleno je tvoje branjenje 5X, prihvati da ljudi drugačije koriste uređaj od tebe i da je baterija slaba(ija), šta ti teško da prihvatiš to?Zavisi šta se podrazumeva ceo dan napolju, za mene je dan napolju možda pola sata korišćenja telefona jer sam napolju.
Checkr trenutno ne radi na N sto je velika steta.Sta bi sa onom pricom da ne treba puniti 6p i 5x drugim punjacima? Kao ne valja, moze da crkne i sl? Vidim da svi kablove i punjace proveravaju onom aplikacijom checkr?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Lol koja klinačka fora napad je najbolja odbrana.A ko je rekao da nije, ne razumem sta si ti dezurni pravednik? Ajde isteraj pravdu da 5x i 6p imaju ocajnu bateriju
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ma znam ali bilo je situacija gde nigde nisma mogao da dopunim a bas mi je trebalo. Adapter imam i ja, Jedan u kolima, novcaniku i u kuci![]()
Baterija nije nista drasticno bolja, svaki dan gledam kod druga, i dobices mozda 1h sot. Eto toliko je bolja. Koriscenje nam je malte ne identicno, i on ga dopunjava u toku dana redovno.E takav komentar mi treba naveo sam da pitam vlasnike o statusu baterije, a ne komsije od vlasnika i njihove tetke![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da izmišljam, jer mi je dosadno jako.pss.
Batalite priče ovih što telefone gledaju kod drugara, a obično imaju drugara koliko ima modela telefona tj. tema na benču, od iphone do nexus, sve su videli kod drugara. Slušajte vlasnike i ljude koji su prešli sa 5x na 6p.
Kupujem prodajem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari