Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

@chobby slicna situacija samo nije sabac. Jedbostavno tada odlepim kada mi nestane baterije. Dok na z2 nikada nisam imao takvih problema :)

Zavisi šta se podrazumeva ceo dan napolju, za mene je dan napolju možda pola sata korišćenja telefona jer sam napolju.
Besmisleno je tvoje branjenje 5X, prihvati da ljudi drugačije koriste uređaj od tebe i da je baterija slaba(ija), šta ti teško da prihvatiš to?
Evo meni na terenu pre neki dan se ugasio pre 17h.

A ko je rekao da nije, ne razumem sta si ti dezurni pravednik? Ajde isteraj pravdu da 5x i 6p imaju ocajnu bateriju

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sta bi sa onom pricom da ne treba puniti 6p i 5x drugim punjacima? Kao ne valja, moze da crkne i sl? Vidim da svi kablove i punjace proveravaju onom aplikacijom checkr?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Checkr trenutno ne radi na N sto je velika steta.

Ово је послао 6п!

Pa da klinacka fora je odma napadati nekoga da brani nesto samo zato sto je napisao drugacije od tebe. onda da lol klinac si

Evo da bude svima jasno, da ne pisem svakom mogucem hejteru 8 puta, NE kazem da neksusi imaju dobru bateriju, ne kazem da ce zadovoljiti sedenje na parkingu od par sati konstantnog koriscenja telefona bez dopunjavanja, ali ako dopustite vas dva tri super hevy usera ima nas i koji koristimo telefon drugacije a ponekad i odemo do kuce ili kancelarije, i kojima relativno brzo punjenje zavrsava posao jer nekada i ispuste telefon iz ruku na tih nedodirljivih 45-60 minuta dnevno. Sada za nocu ne znam ja tada spavam (ne znam sta cvoruga radi pa evo govorim iskljucivo u SVOJE ime) meni ne smeta da se telefon dopuni nocu za ujutru.

Ali brate nisu svi nolajferi kao ti pa da mogu da sede za utičnicom ceo dan.
Gde ja da nađem utičnicu na terenu, ajde?

Pa jel si na terenu ili nolajfujes pored telefona?

Auto punjac, powerbank, ima resenja

Besmislena nam je rasprava realno, svako koristi kako mu odgovara.
Tebi dobra baterija meni onako i to je to.
Pozz.

Ma znam ali bilo je situacija gde nigde nisma mogao da dopunim a bas mi je trebalo. Adapter imam i ja, Jedan u kolima, novcaniku i u kuci :)

Ignoriši komentare članova (telep) koji nemaju 6p. Telep ima 5x i može da piše o 5x, o 6p ne može da kaže ništa iz svog iskustva jer ne poseduje 6p.

Šaltaj malo temu nazad, natetećeš na komentare nekoliko članova koji su sa 5x prešli na 6p, neki upravo iz tog razloga jer im je bila slaba baterija na 5x (to je bio jedan od mojih razloga prelaska na 6p, baterija na 6p je dosta jača, dosta znači kada si van kuće/teren/posao/grad/šuma na 3G/4G, tu je 5x cureo, 6p tu bolje radi posao jer je dosta jača baterija). 5x morao sam da dopunjavam u toku dana, 6p do sada ni jednom.

E takav komentar mi treba naveo sam da pitam vlasnike o statusu baterije, a ne komsije od vlasnika i njihove tetke :)

Mozda 1 SOT bolja baterija i to je to. Nista drasticno bolja. Meni ne izdrži ni 6p ceo dan. A nije mi ni 5x.

E takav komentar mi treba naveo sam da pitam vlasnike o statusu baterije, a ne komsije od vlasnika i njihove tetke :)

Baterija nije nista drasticno bolja, svaki dan gledam kod druga, i dobices mozda 1h sot. Eto toliko je bolja. Koriscenje nam je malte ne identicno, i on ga dopunjava u toku dana redovno.

Predjoh s 5x. Izdrži ful dan s mojom upotrebom, dok sam 5x dopunjavao prosečno 20% dnevno, tj. hoću da kažem da će izdržati bez problema ceo dan, za razliku od 5x, koji je opet po tom pitanju bolji od s6 koji sam koristio pre toga. Recimo da je malo lošija baterija od z2 (mada sam njega davno imao). Za sad najbolji od svih sa sd810( koristio sam z5,oneplus2, i 6p).

Malo li je sat SoTa, to je mozda i dan standbya.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Prica o bateriji na mobilnom telefonu je potpuno suluda , a u svakoj temi je ima na milion strana. Kapiram pricu kao sto je jocina, gde covek govori o problemu koji ima sa baterijom, ali brate dovoljno je da imas jednu aplikaciju viska, da ti dan bude drugaciji pa da se baterija drugacije ponasa. Ja imam relativno malo aplikacija, ne vise od 30-40. Retko igrice, a baterija se krece od umiranja u tri popodne do 20% u ponoc. i to iz potpuno jasnih razloga, u tri popodne umire kada telefon ne ispustim iz ruke od 7 ujutru , do dana kada ne stignem da pogledam vesti. I verujem da je razlika minimalna kakav god da je tel. I oduvek sam govorio ajfonovcima kad hvale bateriju, da mi objasne kakava je razlika u tome sto oni uvece ture telefon na punjac sa 30% baterijom i mene koji turim tel na punjac sa 10% baterije.

Nije suluda, ako se ostavi sve što je potebno da se vidi i napiše kako je korišćen, onda se može doći do zaključka, pogotovo ljudi koji su isto koriste telefone 5x/z2 ili neki treći i sada prošli na 6p.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?375247-Huawei-Nexus-6P&p=4817686&viewfull=1#post4817686
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?375247-Huawei-Nexus-6P&p=4829525&viewfull=1#post4829525
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?375247-Huawei-Nexus-6P&p=4832639&viewfull=1#post4832639
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?375247-Huawei-Nexus-6P&p=4838336&viewfull=1#post4838336
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?375247-Huawei-Nexus-6P&p=4838494&viewfull=1#post4838494
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?375247-Huawei-Nexus-6P&p=4850572&viewfull=1#post4850572

ps.
Ovo je @joca89, sa slabom baterijom i ekranom od 6:50 sati.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?375247-Huawei-Nexus-6P/page47&p=4644392#post4644392
Nešto je Joca pokarabasio, imao je esktra bateriju, zato ja ništa ne čačkam.

pss.
Batalite priče ovih što telefone gledaju kod drugara, a obično imaju drugara koliko ima modela telefona tj. tema na benču, od iphone do nexus, sve su videli kod drugara. Slušajte vlasnike i ljude koji su prešli sa 5x na 6p.

Poslednja izmena:
Pa slušamo vlasnike,Joca je isto vlasnik 6p telefona.
Ili da slušamo samo tebe pošto tebi baterija drži ekstra?

Sent from my Redmi Note 3

pss.
Batalite priče ovih što telefone gledaju kod drugara, a obično imaju drugara koliko ima modela telefona tj. tema na benču, od iphone do nexus, sve su videli kod drugara. Slušajte vlasnike i ljude koji su prešli sa 5x na 6p.
Da izmišljam, jer mi je dosadno jako.
144c251dde2201321e175285a0461852.jpg

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ma to je dobio uz telefon (u ns za 6p i 5x nema ništa) kupio je onaj ringke fusion.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Opa telep nisi se pohvalio [emoji490] [emoji41] [emoji1]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Nije moj nego od mog izmišljenog druga.

Sent from my Nexus 5X

Važno da se vi slažete i da zamišljeni drug nije kupio Samsung ili Iphone pa da se svađate... [emoji6] [emoji12]

Poslednja izmena:
Gde kupiti sto bolje i povoljnije, na privetne poruke ako je problem ovde.
Pozz

Nazad
Vrh Dno