Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Jedno pitanje za vlasnike. Trenutno sam na nexusu 5x i hocu da predjem na vecu dijagonalu i bolju bateriju, naravno istu ili bolju kameru. Koliko drzi baterija na 6p?

Poslednja izmena:
Maksimalno 1 sat... Meni na N konstantno 4h sot, uz malo lošiji 3g signal, kombinacija wifi i 3g... Malo razgovora, spotify, sve standardne aplikacije, dva mail naloga... U suštini prosek za snap 810...

Poslednja izmena:
Znaci ne bih se bas usrecio. Posto dok sam koristio z2. Baterija je bila odlicna izgura i do 2 dana sa 4h sot. Na 5x je ocaj. Tako desavalo se da ostanem cesto uvece sa praznom baterijom. Da li moze bar 2dana sa nekim manjim koroscenjem da izdrzi. Igrice ne igram samo surf

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Teška posla. Dan i nešto uz manji sot bi možda i mogao... Za tako nešto ti treba neki kinez. Možda mete 8 ili neki xiaomi... Ako možeš softver da svariš...

Meni moze da izgura 1-1.5 sat duže u odnosu na 5x u toku dana sa istim načinom korišćenja. Tako da ces biti zadovoljan baterijom ako predjes sigurno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Lošija je kamera na mete 8... Razmisli još malo o 6p, sigurno je malo bolja baterija nego na 5x. Ja baš puno koristim telefon tako da bi tebi verovatno lagano izgurao dan...
https://youtu.be/g_3cO5EjALk

Baterija dosta bolja na 6p, takođe sam prešao sa 5x. Vrati se nazad nekoliko strana, postavljali smo rezultate, Joca je najlošiji na tom polju, nije baš reper za bateriju :d

Baterija ti je malo bolja, nista epohalno. Ako ti 5x ne valja nece te ni 6p usreciti, mada ja ne razumem kukanje na bateriju kada se uvek moze dopuniti brzo. Ja npr kada dodjem kuci a treba negde ponovo da idem, stavim telefon da se puni, i dok jedem i spremim se on je pun.

Poslednja izmena:
A ako ne ides kuci, ili vuci kablinu ili stavi prst u uvo
Pa ako se izgubis u pecini ili sumi onda ***, ja sam gradsko dete, ovde ima struje svuda, nikada vise explorera nisam video nego na benchu koji dzedze po divljini odseceni od sveta 7 dana

Poslednja izmena:
Pa ako se izgubis u pecini ili sumi onda ***, ja sam gradsko dete, ovde ima struje svuda, nikada vise explorera nisam video nego na benchu koji dzedze po divljini odseceni od sveta 7 dana

Nisam navikao da dzedzim pored uticnice :) Niti znam nekog da ima usb-c, tako da vucaranje kabla ne gine

Ja sa vremena na vreme posetim sopstvenu kucu.... a kada odem negde onda sam fokusiran na ljude a ne na telefon, no nebitno za gorstake po pecinama ovaj fon nema neku baterju i nece biti zadovojni

Poslednja izmena:
To sto si ti salty af kad god neko pomene losu stvar o nexusu, ne menja cinjenicu da je baterija prosecna. Mene bas briga iskreno dal ce da mi na z2 izdrzi baterija ceo dan jer imam neki sams dumbphone kao sekundarni(baterija po 2 nedelje traje). Tako da mi je i 3.5h sota sa 5x sasvim dovoljno.

Mislim da sam jasno rekao da baterija nece zadovojiti nekoga ko nece da dopunjava telefon

4d0fe6cfc4c0aceae786ecf781e9905e.jpg

Poslednja izmena:
Sta ja mogu kada ne citas

Ne citas ni ti. A onaj deo na koji sam odgovorio si precrtao crvenom bojom, iskusno :)

Iskusno? Pa post još uvek stoji, može ceo da se pročita, inače ovo je prstom označeno tako da preciznost je nula.

Sent from my Nexus 5X

Kupi onaj adapter, pa možeš da ga puniš kod svakoga ko ima standardni punjač. Košta 150din, a baš je minijaturan, meni stoji u novčaniku uvek.

Ima za 0.6$ adapter na Aliju, ja sam 3 poručio, jedan u torbici, jedan u kolima i jedan u rezervi. Rešen problem punjenja bilo gde ako već dođe do toga da treba.

ffd65436e8fce91aefda5d5b0e4f06e9.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma znam ali bilo je situacija gde nigde nisma mogao da dopunim a bas mi je trebalo. Adapter imam i ja, Jedan u kolima, novcaniku i u kuci :)

Vi kao da ne idete kući? Oterala vas žena, mama ili ko god već? [emoji27] [emoji27]

S7 EDGE

Ja idem desetak puta mesečno u Šabac u neku fabriku gde me posade na parking po nekoliko sati da čekam.
Morao sam da kupim powerbank za 5x jer je već u podne mrtav.
Ko god provodi malo više vremena napolju van utičnice i wifi mreže neće biti najsrećniji s baterijom.

Sent from my Redmi Note 3

5X ne može da izgura ceo dan napolju bez dopunjavanja, slažem se baterija je slaba.

Zavisi šta se podrazumeva ceo dan napolju, za mene je dan napolju možda pola sata korišćenja telefona jer sam napolju.
Ako se sedi na parkingu i par sati koristi telefon u cugu onda malo telefona može da zadovolji te potrebe. Sigurno 6p i 5x neće zadovoljiti takve korisnike.
Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ima za 0.6$ adapter na Aliju, ja sam 3 poručio, jedan u torbici, jedan u kolima i jedan u rezervi. Rešen problem punjenja bilo gde ako već dođe do toga da treba.

ffd65436e8fce91aefda5d5b0e4f06e9.jpg

Sta bi sa onom pricom da ne treba puniti 6p i 5x drugim punjacima? Kao ne valja, moze da crkne i sl? Vidim da svi kablove i punjace proveravaju onom aplikacijom checkr?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne znam, ne koristim ni jedan od ta dva + ovo nije drugi punjač, ovo je adapter.

Nazad
Vrh Dno