Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Nešto mu ne verujem. Nisu oni izmislili toplu vodu za godinu dana pa da je toliko bolja kamera....
Ma njegovi opisi su dobri da vidiš kako prosečan potrošač razmišlja i to je to :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma lud je crnja, volim da pustim po koji snimak da pogledam.
Snimanje je sigurno bolje ali nedovoljno. Za mene je Pixel čist promašaj i sigurno ga neću kupiti. Ne pruža mi za uloženi novac toliko i totalno je bacanje para. Kada se unormali cena proći će i više od godinu dana a do tada će se pojaviti još 15 boljih telefona koji će slično koštati... Pre bih nosio htc 10, sony x, op3... Zaista šteta što su uništili nexus. Držim se ja 6p, mislim da ga neću ni prodavati skoro...

*** tek sad vidim da sam okacio ovde klip umesto u pixel temi. a jos trazim da vidim da li je neko okacio i vidim da nema :d sad vidim da je loznica okacio u pravoj temi. izvinjavam se.

joco slazem se, ni ja ne bih relazio sa 6p nikako.

Ne izvlači se, mučki provokatoru [emoji12]

verujem da je normalno da stoji tu u senzorima (nemam bbs sada), ne verujem da izaziva drain. nemam bbs sad da ti kažem kako je kod mene. u wakelocks jel sve ok?
U wakelocks je sve ok. Ugasio sam sada auto mode za hb widget pa cu videti ste se desava. Proveri da li je tebi slična situacija u bbs sa senzorima kad stignes.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Koji je ovo bbs sa sensors tabom? Ovaj moj to nema [emoji23]

Ljudi, jel' zna neko kako da namestim ovaj Your World live wallpaper? Meni je konstantno na griniču tj gađa Španiju umesto da počne rotaciju od Srbije. Jel' se to može promeniti ili to tako treba?

Sent from my Nexus 6P

Sta znaci dugacak? Ovaj moj ne verujem da ima vise od metar.

Pa ne znam da li ijedan telefon dolazi sa kablom od 1+m u kutiji. Meni je ovaj kabl dovoljno dugačak, a oni koji hoće da zakače punjač u dnevnoj sobi, a koriste telefon u spavaćoj neka kupe neki 3rd party od par metara.

Zulu, da ti pošaljem link čega? [emoji4]
Koristim Novu Prime (ne krekovanu) i prijavljen sam na betu. I dap, koristim Teslu.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Poslednja izmena:
Pa ne znam da li ijedan telefon dolazi sa kablom od 1+m u kutiji. Meni je ovaj kabl dovoljno dugačak, a oni koji hoće da zakače punjač u dnevnoj sobi, a koriste telefon u spavaćoj neka kupe neki 3rd party od par metara.

Zulu, da ti pošaljem link čega? [emoji4]
Koristim Novu Prime (ne krekovanu) i prijavljen sam na betu. I dap, koristim Teslu.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Nove, moram je kupiti sta cu :D

Ово је послао 6п!

Da li je neko provalio da li radi OTG fleska na nexusu.Meni ostala od prethodnog telefona,nabavio adapter za tip C ,ali je telefon ne vidi.

Ne radi, moraš da kupiš type c otg. Imaš za tipa 150din na Aliju

Jel se samo meni dešava da kad budim telefon na home dugme da se ekran upali pa onda na sekundu ugasi i onda šljaka uredno. Ne dešava se stalno ali me nervirao lagano. Inače na 7.0 sam

Moze li neko da stavi link za instalaciju adaway - kako je uradio systemless root na 7.0, ili neku drugu metodu za adaway na 7.0?

Ukucas u google systemless adaway hosts i nadjes zip fajl, koji flesujes preko twrp

Moze li neko da stavi link za instalaciju adaway - kako je uradio systemless root na 7.0, ili neku drugu metodu za adaway na 7.0?

SELinux prebacis na permissive, odradis i i vratis na enforcing. Napravio sam macro da automatski to radi, ima ga u aplikaciji MacroDroid.

Mene ubi baterija. Evo me na 36%, 2h sot. Sve gore i gore...

Moj ti je savet da opališ fabriku 7.0 i vraćanje na fabrička podešavanja. Nešto tebe tu je$ucka mnogo.

Otkljicao sam bio bl i rutovao tel preko onog toolkita jos dok sam bio na 7.0 i izasao napolje i on se za sat vremena restartovao bar 5, 6 puta. Kad god sam rukom krenuo za dzep on je dizao sistem uz onu iritirajucu poruku da zakljicam bootloader. Kad sam dosao u stan odmah unroot + lock i sve je bilo ok. Sad na 7.1 sve ok. Jedino smaraju reklame.

Bez root za reklame koristim AdClear, sve blokira:
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-adclear-root-version-ad-blocker-t3309011

Jel se samo meni dešava da kad budim telefon na home dugme da se ekran upali pa onda na sekundu ugasi i onda šljaka uredno. Ne dešava se stalno ali me nervirao lagano. Inače na 7.0 sam
Nikad, takođe na 7.0.

Ma 5 puta sam ga vraćao na fabrička, ne vredi. Isto je bilo i na 7.0 i 7.1.1... Verovatno je baterija malo izgubila na kapacitetu plus ne koristim franco kernel više kao na chromi i onda imam te rezultate...Chroma + franco zakon za trajanje baterije. Prebacio bih se odmah kada bi izbacili chromu za 7.0 ali ništa od toga...

Pure nexus MM i franco >>> stock nougat i franco, u svemu. Brže, fluidnije, bolja baterija, ne crkava [emoji23] ne znam kakav je stock 7.0 kernel.

Jedino što pure Nexus i na 6P ima glitch u recents kao na 5x, sad moram da menjam rom zbog toga [emoji23]

Мени на шток 7.0 са рутом батерија траје 2 дана са 4 сата "екрана".
Ево сад нисам нешто користио фон, па ће лагано бити и 3 дана :)

Pure nexus MM i franco >>> stock nougat i franco, u svemu. Brže, fluidnije, bolja baterija, ne crkava [emoji23] ne znam kakav je stock 7.0 kernel.

Jedino što pure Nexus i na 6P ima glitch u recents kao na 5x, sad moram da menjam rom zbog toga [emoji23]
E dobro je, nisam lud sto to vidim :D ne vraća mi se na mm, a od nugat romova i nema neki izbor...

Sad ce dirty unicorns za koji dan ☺️

Isapde da nexus ima slabu zajednicu za romove :d

Slabo dobrih romova ima :D

Uvek treba bar dva meseca posle izlaska nove verzije da pocnu da izlaze bitni romovi. Mada je stock po meni sada odlican i ja ga npr. necu menjati

I ja ne bih dirao stock, sem onih srvarčica sa notifikacijama ništa mi ne fali. Samo čekam da franco izbaci kernel za 7.1.1.

Nazad
Vrh Dno