Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ko ima nejednake zvucnike kao ja, a poseduje root ima na xda kako da ih izjednaci (gle otkrio sam toplu vodu), onda tek dolaze do izrazaja. Totalno druga dimenzija i preporuka da se to uradi. Root makar samo zbog toga vredi.

Ово је послао 6п!

Imam pitanje.Na stoku sam NPF10C ,dobio ga preko Ota.Hocu da rutujem telefon.Da li treba prvo da se odjavim iz onog Google programa odakle sam dobio update ili da radim rut preko njega.Strah me da ne upadnem u botloop.Do sada sam imao Lg g2 ,gde sam savladao te cake.Ovo mi je novo.

Daj link gde se to radi.
http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/fix-uneven-speaker-volume-t3260890

Ja sam moje stavio na 18 i 20 (kad pogledas link bice ti jasno sta to znaci), umesto na 16 i 20.
Imam pitanje.Na stoku sam NPF10C ,dobio ga preko Ota.Hocu da rutujem telefon.Da li treba prvo da se odjavim iz onog Google programa odakle sam dobio update ili da radim rut preko njega.Strah me da ne upadnem u botloop.Do sada sam imao Lg g2 ,gde sam savladao te cake.Ovo mi je novo.
Ne moras se odjavljivati. Prvo otkljucaj bootloader (sve ti brise sa telefona), zatim twrp i odmah u njemu ubaci poslednji supersu (inace ces izgubiti twrp ako to ne uradis odmah).
Od modova preporucujem onaj za fingerprint senzor i xthermal performance (uklanja da te telefon uspori kada se zagreje i omogucava pravo brzo punjenje).

Ово је послао 6п!

Ne znam, ali ovaj zvučnik razbija bukvalno. Jači nisam koristio. Čak šta i zvuk je dobar, nema puno distorzije. :) Pravi review za vikend, malo da uporedimo s810 iz z5 i ovaj

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jedna od omiljenih stvari pored stock androida na 6p su ti zvučnici... I kamera, i brzina i stabilnost u radu, i izgled telefona, i aluminijum... [emoji4] I...

Ja sam presao direktno sa 5x na 6p..prvi utisak mi je bio, sunce ti koliki telefon, a onda sam se posle 2 dana navikao i sad su mi ostali telefoni previse mali. Jedina stvar koja mi je smetala u pocetku je, sto je osetno tezi od 5x..ali bas se oseca. E sad, neko ne voli da mu je telefon lak, ja volim. Sa druge strane, tek sam sa 6p provalio koliko je dobro imati stereo zvucnike na telefonu..odusevili me. Itekako vredi upgrade na 6p

Evo ko hoće pixel navbar, night mode i navbar tuner, kao i 36dpi navbar...

New modifications by me for nougat 7.1.1 DP 1 ONLY
All the modified zips includes

NavBar tuner

Night light mode - Under Settings => Display

Pixel Nav Bar Icons

Uncolored battery saver mode

For now, there is a few .zips

StockModed - 
Night light, pixel buttons, uncolored battery saver mode, nav bar tuner

StockModed - 36DpiNavBar -
Night light, pixel buttons, uncolored battery saver mode, nav bar tuner, Nav bar height changed to 36dpi

Tinted bars 3 tiles - 
Night light, pixel buttons, uncolored battery saver mode, nav bar tuner, Tinted nav bar , stock 3 tiles quick settings

Tinted bars 36Dpi 3Tiles -
Night light, pixel buttons, uncolored battery saver mode, nav bar tuner , Nav height changed to 36dpi , stock 3 tiles quick settings

6 Tiles 36DpiNavBar Tinted -
Night light, pixel buttons, uncolored battery saver mode, nav bar tuner, nav bar height changed to 36dpi , 6 tiles quicksettings

FullStock - 
The original systemUI and Framework-res

http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/themes-apps/nougat-7-1-1-mods-t3486639

Ne vidim da je neko spominjao kabal za punjenje telefona. Ovaj sto je dosao uz telefon je prekratak. Jel imate da preporucite neki? I dali ici na varijantu sa adapterom posto bas ne vidim neki izbor kablova.

Kako prekratak? Mislim da smo svi dobili jedan od 15-ak centimetara USB-A to USB-C za prenos fajlova i jedan dugačak USB-C to USB-C za punjač.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ne vidim da je neko spominjao kabal za punjenje telefona. Ovaj sto je dosao uz telefon je prekratak. Jel imate da preporucite neki? I dali ici na varijantu sa adapterom posto bas ne vidim neki izbor kablova.

Choatech imas i od 3m. Ja sam uzeo taj.

Ово је послао 6п!

Jel koristi neko nova launcher beta 8? Kad hoću da selektujem weather u search baru, nova launcher izbaci force close.

Kod mene radi, nema FC.

6d71116903627a3d8ec9ceb4e9a9671f.jpg

Kako prekratak? Mislim da smo svi dobili jedan od 15-ak centimetara USB-A to USB-C za prenos fajlova i jedan dugačak USB-C to USB-C za punjač.

Sta znaci dugacak? Ovaj moj ne verujem da ima vise od metar.

Otkljicao sam bio bl i rutovao tel preko onog toolkita jos dok sam bio na 7.0 i izasao napolje i on se za sat vremena restartovao bar 5, 6 puta. Kad god sam rukom krenuo za dzep on je dizao sistem uz onu iritirajucu poruku da zakljicam bootloader. Kad sam dosao u stan odmah unroot + lock i sve je bilo ok. Sad na 7.1 sve ok. Jedino smaraju reklame.

Ko koristi high brightness widget od flar2? Jel moguće da mi taj widget pravi drain ili je ovo normalno?
2d952abbd2e7619f343a713a8999e6f9.jpg

Verujem da jeste kada je na automatici, mora da prati očitavanje senzora da bi znao kada da se aktivira.

Poslednja izmena:
Na automatici je. Veruješ da je normalno ili da izaziva drain? ☺️

verujem da je normalno da stoji tu u senzorima (nemam bbs sada), ne verujem da izaziva drain. nemam bbs sad da ti kažem kako je kod mene. u wakelocks jel sve ok?

"Going from the Note 7 to the Pixel XL is the same as going from a Ferrari to a Prius" :d
"The camera on the 6P can't even come close to the Pixel XL's camera" :d

Nešto mu ne verujem. Nisu oni izmislili toplu vodu za godinu dana pa da je toliko bolja kamera....

Ma to su gluposti, nijanse su u pitanju, samo je u videu dosta bolji :)

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno