beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
Batace jel ti devojka ide na filozofski? Malopre vidim neku sa silver 6P, nisam mogao da verujem. Na filozofskom e![emoji1]
Sent from my Nexus 5X
Sent from my Nexus 5X
Ma jok, radi u kfcBatace jel ti devojka ide na filozofski? Malopre vidim neku sa silver 6P, nisam mogao da verujem. Na filozofskom e![emoji1]
Sent from my Nexus 5X
Ma jok, radi u kfcSorry morao sam
!
Ne pise zbog čega, pretpostavljam da je to zbog gomile ss-a na njihovoj g+ stranici u vezi nekih bagova i žalbi korisnika.Hahah šta je bilo? Ja je još držim, znači nema mi spasa [emoji23]
hvala ti mnogo, to je bilo; nisam ni stigao onda da se zahvalim [emoji6]To je stara verzija SuperSU. Probaj v2.78
Ovo prvo mi za sad ne treba, ali nije lose znati za to. Hvala, ima jos sta?možeš high brightness mod, možeš thermal mod...
HvalaHigh brightness mod je widget ali ti treba kernel koji to podržava
Za thermal mod edituješ conf fajl u etc folderu pa se to verovatno gubi, mada ako je samo ota možda ga i ne dira
I kako ti deluje? Meni i dalje to nije bilo to nekako. Aj u kernel adiutoru na cpu tabu nađi input interval i podigni ga na 1000 (default je 60) pa reci kako ti izgleda, da li radi lepše posle toga.Predjoh na Franco, pa da vidimo razliku. Iskreno, nikad mi Elementalx nije odgovarao, i na 5x i ovde mi se dešavalo da posle par dana dodje do nekakvog random seckanja ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari