Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Batace jel ti devojka ide na filozofski? Malopre vidim neku sa silver 6P, nisam mogao da verujem. Na filozofskom e![emoji1]

Sent from my Nexus 5X

[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ionako je preko puta faksa[emoji23]

Sent from my Nexus 5X

[emoji127] [emoji490]

22.png

:D

Sent from my D6503

Da li vam baguje substratum i diviniti na wa. Kad okrenem u landscape mode tekst mi ispisuje u gornjem delu ekrana preko imena kontalta kome pisem a ako mi u medjuvremenu od tog kontakta stigne poruka ne mogu da spustim ekran na dole da je procitam

Developer divinity teme je banovan od strane substratum developera iz njihove zajednice. Ja sam jedva obrisao layere od te teme kada je posle nekog vremena počela da baguje. Sada koristim magpie koja se plaća ali je odlična zaista.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hahah šta je bilo? Ja je još držim, znači nema mi spasa [emoji23]

Ma nije neka cifra, samo me uzasno nervira kad aplikacije koje arcim baguju
Kako si ih skinuo , sad i mene zeza

Poslednja izmena:
Too bad... Koristi li onda neko custom kernel na 7.1.1?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Predjoh na Franco, pa da vidimo razliku. Iskreno, nikad mi Elementalx nije odgovarao, i na 5x i ovde mi se dešavalo da posle par dana dodje do nekakvog random seckanja ...

I ja sam na franco 35 već par dana, kaže da je ubacio neke munje sa pixela i da sada bolje radi, kod mene radi normalno, znači da mu je verovatno prethodna verzija bila krš kao po običaju [emoji23]

Jok, ja na PN ovaj poslednji build. Morao sam clean install, dosta bagova posle dirty

Ja 7.0 stock. Merkam taj 7.1 al me nešto mrzi :)

Ma ja sam sa 6.0 prešao direkt na 7.1.1 i sad mi fale neke stvari (dt2w, xposed, itd.) :D

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Kako odavno nisam root-ovao, a veceras planiram imam par pitanja. Prvo, koje teme na stock rom-u koristiti? Drugo, ako debloat-ujem i preko tog flashfire-a update-ujem, one ce se samo ponovo vratiti? Da ne udjem u bootloop dzabe :D Hocu da dodam adaway, izjednacim zvucnike, dodam f-je za fingerprint i pixel launcher, ima li jos sta? :D

Ово је послао 6п!

možeš high brightness mod, možeš thermal mod...

High brightness mod je widget ali ti treba kernel koji to podržava
Za thermal mod edituješ conf fajl u etc folderu pa se to verovatno gubi, mada ako je samo ota možda ga i ne dira

Za početak - rut + twrp + adAway + pixel launcher :)

Posle dodaj šta treba...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nova launcher FTW! :D

Predjoh na Franco, pa da vidimo razliku. Iskreno, nikad mi Elementalx nije odgovarao, i na 5x i ovde mi se dešavalo da posle par dana dodje do nekakvog random seckanja ...

I kako ti deluje? Meni i dalje to nije bilo to nekako. Aj u kernel adiutoru na cpu tabu nađi input interval i podigni ga na 1000 (default je 60) pa reci kako ti izgleda, da li radi lepše posle toga.

Hmm, deluje više snappy. Ili je placebo? Za lmk poslednje dve skale na 144,180 tako? I radi li ono za wlan wl prevent?

Vrh Dno