Ima bolju kam od svih sto si naveopozz svim 6Premiuvcimau ozb sam dilemi da li uzeti ovaj fon, vidim da ima da se uzme silver vec za 350e,moze li neko da napise utiske sto se tice kamere,vidim da su ga kristal key,kao i jos neki, na yt bas nahvalili i neke slike su bolje na 6p nego na ip 6s ,s7 ili one plus 3,note 5...Po tim aspektima da poseduje OIS bila bi najbolja kamera na trzistu...da li ima bolju kameru od tipa mi 5 ili xa ultra,mx 6,z5 odnosno tela toga cenovnog ranga?
Kod mene sve engleski i lepo centrira EvropuProvalio sam šta je fora sa glupim apk za wallpaper... Treba da se promeni jezik acc na srpski u Google podešanjima, na telefonu može da ostane engleski...
Jel imaš više acc na telefonu?Ma jok severna amerika konstantno
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Rekoše da ne radi kako treba na 7.1 još uvek, bolje nemojJe l' može da se desi nešto ako na 7.1 stavim ElementalX za 7.0?
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Jel imaš više acc na telefonu?
Meni je stajao srpski ali opet nije htelo da radi. Sad opet probao i proradilo.Settings/Google(personal)/account preferences/language
Ajde baš probaj pa javi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari