Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ako opet bude problem, stavi stariji twpr i flesuj supersu odmah cim prvi put udjes u recovery.

Ja sam se pozalio cini mi se sutradan, i nije bilo nikakvih problema.

Ово је послао 6п!

Sigurno ti nije rekao da mora da ga salje dobavljacu pa ako oni odobre onda dobijas drugi, ako ne pa Boze moj. Bitno da si dao kes. Bas sam revoltiran.

Je l' može Substratum da mi radi na stock 7.1 uz root? Da znam da li da rutujem...

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

izbacuje mi "there is no SU binary installed, and supursu cannot install it...", a instalisano je

zapetljao sam se, iz twrp sam flesovao v2.46.zip a sad sam stavio 2.78 apk

Provalio sam šta je fora sa glupim apk za wallpaper... Treba da se promeni jezik acc na srpski u Google podešanjima, na telefonu može da ostane engleski...

pozz svim 6Premiuvcima :) u ozb sam dilemi da li uzeti ovaj fon, vidim da ima da se uzme silver vec za 350e,moze li neko da napise utiske sto se tice kamere,vidim da su ga kristal key,kao i jos neki, na yt bas nahvalili i neke slike su bolje na 6p nego na ip 6s ,s7 ili one plus 3,note 5...Po tim aspektima da poseduje OIS bila bi najbolja kamera na trzistu...da li ima bolju kameru od tipa mi 5 ili xa ultra,mx 6,z5 odnosno tela toga cenovnog ranga?

Poslednja izmena:
pozz svim 6Premiuvcima :) u ozb sam dilemi da li uzeti ovaj fon, vidim da ima da se uzme silver vec za 350e,moze li neko da napise utiske sto se tice kamere,vidim da su ga kristal key,kao i jos neki, na yt bas nahvalili i neke slike su bolje na 6p nego na ip 6s ,s7 ili one plus 3,note 5...Po tim aspektima da poseduje OIS bila bi najbolja kamera na trzistu...da li ima bolju kameru od tipa mi 5 ili xa ultra,mx 6,z5 odnosno tela toga cenovnog ranga?
Ima bolju kam od svih sto si naveo

Provalio sam šta je fora sa glupim apk za wallpaper... Treba da se promeni jezik acc na srpski u Google podešanjima, na telefonu može da ostane engleski...
Kod mene sve engleski i lepo centrira Evropu :)
Preko lokacije određuje vremensku zonu i to je to ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^ kod mene isto.
Inace mene ovaj telefon dovodi do ludila :D
Mnogo ga vise koristim nego sto bi trebalo prosto ne ispusta ti se iz ruke mnogo looss osecaj xD

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemam pojma. Ubih se da nađem caku i dok nisam sredio nisam mogao da ostavim... Izem ti wallpaper... [emoji1]

Ovaj Keširani nas sve izložio da je kupio 6p. U stvari nije ni prodao Z2. Sad 6p fol obara cenu da bi sebi kupio, kad se kod devojke uverio o čemu se radi :D :D

Poslednja izmena:
Joco koji je postupak za menjanje tog jezika sad mi se zeznulo nesto sa wallpaperom, ajde korak po korak kako da promenim

Settings/Google(personal)/account preferences/language
Ajde baš probaj pa javi...

Ma jok severna amerika konstantno

Je l' može da se desi nešto ako na 7.1 stavim ElementalX za 7.0?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Pa probaj da promeniš sve na srpski a u podešavanjima za sam telefon ostavi engleski...

Baterija danas u realnom radu, dosta napolju. Moze bolje da sam ceo dan bio wifi, ali sam zadovoljniji sa 7.1.1 nego sa 7.0.
15b8542db70e211a0eda61bff2744078.jpg
faea1831159125195d91515a4f6ece77.jpg
9f9fbbeedd312480fa181586bd07477b.jpg
015e2e26d0021cb1ffe4c938a94fbc83.jpg

Ово је послао 6п!

Moze li neko ko ima razliku u jacini zvucnika kao ja da proba na 7.1.1? Batak, ako te ne mrzi, znam da si ti primetio :)

Ово је послао 6п!

Nemoj njega, morace da raspakuje telefon iz kutije :)

Ma raspakovace ga. Koliko danas ce shvatiti da ne postoji bolji fon na trzistu za ove novce :D

Ово је послао 6п!

Moze neko na pm da mi pusti link od proverenog prodavca, nmgu da nadjem Gremlina na kp

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dajte gde može da se kupi dobar Fast Charger, USB-C naravno, originalni sam izgubio, treba mi zamena koja će raditi identično kao original.

Može ovde, može da se poručuje.

Nazad
Vrh Dno