Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Pa nece, ali za sad ovo skroz fino radi. Jedino da vidimo da li su stvarno sredjene makro fotke.
Nego, moze li mala pomoc oko ovih tema (da ne jurim po netu). Sta sve treba da se odradi da bih primenio pomenutu temu?
Koristim PureNexus + ElementalX.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Trpim nekako :) Izgleda da je na 7.1.1 bolja bat. Koliko mi se cini za sada. Bas cu prikazati rez kad bude pri kraju.

Ово је послао 6п!

Pa nece, ali za sad ovo skroz fino radi. Jedino da vidimo da li su stvarno sredjene makro fotke.
Nego, moze li mala pomoc oko ovih tema (da ne jurim po netu). Sta sve treba da se odradi da bih primenio pomenutu temu?
Koristim PureNexus + ElementalX.

Treba ti substratum koji je vec deo PN Roma. Samo odes u app i primenis sta zelis posle toga restart i to je to.

Ne nalazim ga u app i kad odem u play store nudi mi da ga skinem. To je ta app?
967fc8547d1f5399aac4fca000d011bd.jpg

Je l' treba još nešto da čekiram kada flešujem 7.1 preko Flashfire (išao sam na Flash firmware package)?

Hoću skroz clean install, da nemam tragova ničega od pre. Da bude kao da je izvađen iz kutije sa 7.1.

f647bff943fe714e5d0c325100bd1771.jpg

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Hvala Vojkane. Ajde neko (da li ti ili Loznica, ne secam se) da mi postavi ona podesavanja za LMK (da poboljsamo malo kesiranje :D).

Ne diraj ništa

Sent from my Nexus 6P

Ne kaže tebi, ti odčekiraj samo recovery

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jao što me nervira ova live wallpaper apk. Nema šanse da je nateram da kada odaberem Planetu zemlju centrira na Srbiju, uvek stoji Severna Amerika... Jedino kako sam uspeo da locira na Srbiju je da promenim jezik telefona na srpski jezik... Radilo normalno juče i sada ne mogu ponovo da sredim... Pih, ne volim srpski na telefonu...

Jel si joj dao dozvolu za lokaciju? I jel ti uključena lokacija?

@SretenBG jel si uradio update divinity teme? Ja odradio i više nije crna, i ne znam kako da vratim crnu [emoji23]

Izgleda da nougat radi na starim layerima, zato traži reboot. Sad sam video da kad upališ substratum u title baru piše substratum legacy.

Sent from my Nexus 6P

Poslednja izmena:
Ma dvadeset puta pokušavao sve... Instalirao, brisao, radio clear cache... Uvek dajem dozvolu za lokaciju ali samo promena jezika mi pomaze. Okrene na Srbiju momentalno. Odradio sinoc factory i root i uvek nešto mora da zeza.. Koja glupost...

Ja sam isntaliroa sa ovog linka sto je neko postavio u temi. I radi sve kako treba, kada padne noc i na wallu se zatamni i popale se svetla. Najkuliji wall koji sam kostao do sad. Ne utiče na bateriju tako da ostaje kao daily driver :D

Sto se tice ovog zutila (sarenila) na sivoj pozadini kontaktirao sam Mladena (od njega uzeo jer ste ga nahvalili samo tako) i odgovor je bio da ga posaljem pa ce on dobavljacu i ako budu prihvatili reklamaciju ok ako ne nista.
Eto tu vam je razlika izmedju Gremlina (koga je polovina napljuvala) i Mladena (nahvaljen opasno). Gremlin menja telefon (vraca novac) odmah i bez reci. Zulu je dobio novac nazad zbog razlicitog zvuka na zvucnicima (utvrdili smo da je to normalno kasnije) a meni je vratio pare zbog mrtvih piksela (i to mi je poslao pare odmah pre pregleda telefona). Tako mi i treba kad sam magarac pa nisam mogao da cekam (posao raspali) dok mi Gremlin dobavi drugi primerak. Pa posle dobro razmislite kod koga cete da pazarite mobilni.

Ma i meni je radilo sve ok do sinoć, ali sada kada sam je ponovo instalirao neće pa neće...

Možda je do 7.1 dp?

Sent from my Nexus 6P

meni live radi kao sat evo ga vrti kao centrifuga

Ma čisto sumnjam da je do dp. Vidim i neki indijac se na xda žali na isto to... Skidam sada još jedan apk pa da probam. Nešto je vezano za podešavanja oko jezika. Kada stžvim srpski na prvo mesto on uredno nađe lokaciju... Totalno čudno...
Screenshot_20161020-150702.png

Meni ni sa srpskim ne nalazi...

Obrisao ćirilicu iz telefona i proradilo odmah... Lol... Google ne voli ćirilicu...
Screenshot_20161020-150935.png

Sto se tice ovog zutila (sarenila) na sivoj pozadini kontaktirao sam Mladena (od njega uzeo jer ste ga nahvalili samo tako) i odgovor je bio da ga posaljem pa ce on dobavljacu i ako budu prihvatili reklamaciju ok ako ne nista.
Eto tu vam je razlika izmedju Gremlina (koga je polovina napljuvala) i Mladena (nahvaljen opasno). Gremlin menja telefon (vraca novac) odmah i bez reci. Zulu je dobio novac nazad zbog razlicitog zvuka na zvucnicima (utvrdili smo da je to normalno kasnije) a meni je vratio pare zbog mrtvih piksela (i to mi je poslao pare odmah pre pregleda telefona). Tako mi i treba kad sam magarac pa nisam mogao da cekam (posao raspali) dok mi Gremlin dobavi drugi primerak. Pa posle dobro razmislite kod koga cete da pazarite mobilni.

Upravo to. Zato i preporuke za Gremlina.

Ово је послао 6п!

Gremlin je lik jednom i veoma ozbiljan u svom poslu. Zao mi je sto nisam mogao da cekam i pazarim i ovaj drugi kod njega, ali j.bg.

Gremlin je lik jednom i veoma ozbiljan u svom poslu. Zao mi je sto nisam mogao da cekam i pazarim i ovaj drugi kod njega, ali j.bg.

I meni je zao sto devojci kad smo uzimali on nije imao crni. Ona insistirala da bude crni telefon, od gremlina i odmah. Na zalost nije moglo sve troje tada.

Ово је послао 6п!

I kod mene slicno. Jedan imao na stanju ali drugi nije mogao da dobavi a ja bez telefona i tako.
Cekam samo da se jave ovi pljuvaci da vidim sta sad imaju da kazu.

Nema tu sta ko da se javlja. Svako ima svoje iskustvo sa njima. Necu ja tebe ubedjivati da nisi u pravu ja znam kako sam ja prosao.

Naravno, svako kako misli. Ovo je valjda dovoljan pokazatelj ko je ozbiljan prodavac a ko ne.

Nazad
Vrh Dno