Makro sam samo kratko probao, ali baterija se sve cini odlicnom.KP tema je za prodavce sa KP.
Mene interesuje još neki utisak na 7.1.1 kako radi, kao komentar za macro.
Ako mene pitas, ne koristim waA jel ti kasne whatsapp notifikacije?
Sent from my Nexus 6P
[emoji1] [emoji1] [emoji1] hahaah dobar komentarPozdrav batače, bilo je lepo dok je trajalo, dominirao si![]()
inace batak mob ti expresno ode u oglase
https://www.kupujemprodajem.com/Huawei-Nexus-6P-38554832-oglas.htm
@[emoji490]
Eto tu vam je razlika izmedju Gremlina (koga je polovina napljuvala) i Mladena (nahvaljen opasno). Gremlin menja telefon (vraca novac) odmah i bez reci.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ma nije problem Tapatalk, vise vidim nejednakost kad je belo. Onaj scenario sa sivom se desava samo kad ga namestim pod odredjenim uslovima.[emoji23] [emoji23]
Ne stvarno, nemoj ga prodavati zbog takvih gluposti... Stavi belu u tt ili skini neki modovani sa crnom pozadinom, u Chrome uvek ostavi jedan tab i eto ti![]()
Sent from my Nexus 6P
Posle koliko vremena si ga kontaktirao?Pa nije baš tako, kada sam ga ja kontaktirao za moj (imao sam tačku na senzoru, verovatno prašina), rekao je isto što i tebi Mladen, tačnije, prvo je rekao da će da ga pogleda njegov serviser, ako se konstatuje kvar, idemo dalje do dobavljača što je meni ok i normalno.
Naravno, ne mislim ništa loše za Gremlina, kao što rekoh, moje je iskustvo pozitivno, kao što sam rekao samo ne verujem da bilo ko vraća pare ili daje drugi fon bez reči I pitanja i konkretnog razloga.
Sent from my Nexus 6P
Pixel saren Amoled, iP mrtvaci 1000%.Ljudi to je Cached [emoji490], pa Pikselu XL i ajfonu 7+ bi u roku od 24h nasao brdo mana i metno bi ih u oglase [emoji23]
Ne stvarno, zadrzi taj 6P i iskuliraj malo![]()
Sent from my D6503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari