Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

KP tema je za prodavce sa KP.

Mene interesuje još neki utisak na 7.1.1 kako radi, kao komentar za macro.

A jel ti kasne whatsapp notifikacije?

Sent from my Nexus 6P

To je tipičan problem sa prvim preview verzijama zbog cega ih sirokom luku izbegavam :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne mogu ja da svarim ovaj Amoled pa to je. Spakovan u kutiju pa da vidimo da li da se vracam na iPhone. :)
Bolje da prezalim 20e + staklo nego da se nerviram.
Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pozdrav batače, bilo je lepo dok je trajalo, dominirao si :D

Čeka nas on sledeći put i na iPhone-u...

Osim tih mana koje si nalazio, jel ti bar prijatan za oči kad se podesi?

Poslednja izmena:
Necete mi pobeci svakako. :D
Sad pojma nemam sta da uzmem. No, ima li jos nekih promena u toj beti osim tih makro slika?

Da znas da razmisljam da uzmem Z2 opet. :)
Z5 mi nit smrdi nit mirise.
Ovo je stvarno dobar telefon ali Amoled mi dusu pojede. :D

pa ti pojačaj malo svetlo... šta se štekaš sa tim slajderom ispod datuma

Ujednaceniji je malo tad, istina, ali nezgodno mi je kad sam unutra (a danas nisam izlazio). Hebem li ga, videcu da li ce biti ponuda. Na kraju krajeva mozda i pokusam da se naviknem.

Polako, to ne znaci da ce stvarno da proda fon, i Z2 je odma' stavio u oglase a zadrzao ga je 8-9 meseci [emoji23]

@[emoji490]

Iskuliraj malo brate, ne znam sta to bolje (tj sa manje mana, po tvojim standardima [emoji102] ) mozes da nadjes od 6P? :) Ne postoji jednostavno.

Jedino da sacekas onu najavljenu verziju OP3 sa IPS-om mada ne sumnjam da bi dobio falican primerak [emoji23]

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
I to je tacno. Mislim da je otisao u oglase posle nekoliko dana, pa ga na kraju upamtih kao odlicnog. :)
Zato se i lomim da li da ga vadim iz kutije i pokusavam da se naviknem. Nema nista bolje za mene, bukvalno. Zapao bi neki piksel ako nista drugo. :D

Eto tu vam je razlika izmedju Gremlina (koga je polovina napljuvala) i Mladena (nahvaljen opasno). Gremlin menja telefon (vraca novac) odmah i bez reci.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa nije baš tako, kada sam ga ja kontaktirao za moj (imao sam tačku na senzoru, verovatno prašina), rekao je isto što i tebi Mladen, tačnije, prvo je rekao da će da ga pogleda njegov serviser, ako se konstatuje kvar, idemo dalje do dobavljača što je meni ok i normalno.

Naravno, ne mislim ništa loše za Gremlina, kao što rekoh, moje je iskustvo pozitivno, kao što sam rekao samo ne verujem da bilo ko vraća pare ili daje drugi fon bez reči I pitanja i konkretnog razloga.

Sent from my Nexus 6P

Ljudi to je Cached [emoji490], pa Pikselu XL i ajfonu 7+ bi u roku od 24h nasao brdo mana i metno bi ih u oglase [emoji23]

Ne stvarno, zadrzi taj 6P i iskuliraj malo :)

Sent from my D6503

[emoji23] [emoji23]

Ne stvarno, nemoj ga prodavati zbog takvih gluposti... Stavi belu u tt ili skini neki modovani sa crnom pozadinom, u Chrome uvek ostavi jedan tab i eto ti :)

Sent from my Nexus 6P
Ma nije problem Tapatalk, vise vidim nejednakost kad je belo. Onaj scenario sa sivom se desava samo kad ga namestim pod odredjenim uslovima.
Pa nije baš tako, kada sam ga ja kontaktirao za moj (imao sam tačku na senzoru, verovatno prašina), rekao je isto što i tebi Mladen, tačnije, prvo je rekao da će da ga pogleda njegov serviser, ako se konstatuje kvar, idemo dalje do dobavljača što je meni ok i normalno.

Naravno, ne mislim ništa loše za Gremlina, kao što rekoh, moje je iskustvo pozitivno, kao što sam rekao samo ne verujem da bilo ko vraća pare ili daje drugi fon bez reči I pitanja i konkretnog razloga.

Sent from my Nexus 6P
Posle koliko vremena si ga kontaktirao?
Zulu mu je vratio posle par dana ako se secam i odmah kes nazad(kasnije utvrdismo da nije imalo osnova za reklamaciju). Ja sam iPhone vratio sutra (i pritom skinuo i upropastio mu tempered glass). Lik mi je rekao da ga posaljem sa otkupom i to je to. Platio je postarinu, ostao bez stakla i vratio 650e bez reci. Hoces li reci da moze bolje od ovoga? :)
Zao mi je sto nisam mogao da sacekam (ne zato sto mislim da bi bio bolji Amoled) vec zato sto nisam njemu ostavio pare.
Ljudi to je Cached [emoji490], pa Pikselu XL i ajfonu 7+ bi u roku od 24h nasao brdo mana i metno bi ih u oglase [emoji23]

Ne stvarno, zadrzi taj 6P i iskuliraj malo :)

Sent from my D6503
Pixel saren Amoled, iP mrtvaci 1000%.
Razmisljam. :)

Poslednja izmena:
Kontaktirao sam ga čim sam primetio problem. U krajnjem slučaju, kontam da to nije ni bitno, dokle god sam ga kontaktirao dok je telefon pod garancijom?

Ponavljam, ne mislim ništa loše, i ja bih isto delova. Verovatno bi odlepljivao da me svako malo cima neko da menja fon zbog kojekakvih tripova pojedinaca. :D

Pa sigurno da ima razlike kad se pozalis na telefon 2h posle kupovine i posle 2 meseca. Ne mozes posle 2 meseca na prvu da dobijes drugi.
Ne kazem, mozda je Mladen i ok lik. Nije mi se svideo nastup (posalji pa ako odobre ok, ako ne to ti je sto ti je). Definitivno je Gremlin mnogo ozbiljniji i profesionalniji (pretpostavljam da je duze u poslu).
Umesto da se lome za musterije (i sam radim trgovinu) on te odhebava na prvu. Mozda i nisam u pravu, mozda je svaki ekran takav ali nije to nacin.

Poslednja izmena:
trebam pomoc, izgubio sam root.
imam twrp, flesovao sam super su i nemam root.

Flesovao poslednji supersu? Koja verzija twrp? Sta koristis od sistema?

To je stara verzija SuperSU. Probaj v2.78

Vrh Dno