Treba ti substratum koji je vec deo PN Roma. Samo odes u app i primenis sta zelis posle toga restart i to je to.Pa nece, ali za sad ovo skroz fino radi. Jedino da vidimo da li su stvarno sredjene makro fotke.
Nego, moze li mala pomoc oko ovih tema (da ne jurim po netu). Sta sve treba da se odradi da bih primenio pomenutu temu?
Koristim PureNexus + ElementalX.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Danke. [emoji111]Ne kaže tebi, ti odčekiraj samo recovery
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Upravo to. Zato i preporuke za Gremlina.Sto se tice ovog zutila (sarenila) na sivoj pozadini kontaktirao sam Mladena (od njega uzeo jer ste ga nahvalili samo tako) i odgovor je bio da ga posaljem pa ce on dobavljacu i ako budu prihvatili reklamaciju ok ako ne nista.
Eto tu vam je razlika izmedju Gremlina (koga je polovina napljuvala) i Mladena (nahvaljen opasno). Gremlin menja telefon (vraca novac) odmah i bez reci. Zulu je dobio novac nazad zbog razlicitog zvuka na zvucnicima (utvrdili smo da je to normalno kasnije) a meni je vratio pare zbog mrtvih piksela (i to mi je poslao pare odmah pre pregleda telefona). Tako mi i treba kad sam magarac pa nisam mogao da cekam (posao raspali) dok mi Gremlin dobavi drugi primerak. Pa posle dobro razmislite kod koga cete da pazarite mobilni.
I meni je zao sto devojci kad smo uzimali on nije imao crni. Ona insistirala da bude crni telefon, od gremlina i odmah. Na zalost nije moglo sve troje tada.Gremlin je lik jednom i veoma ozbiljan u svom poslu. Zao mi je sto nisam mogao da cekam i pazarim i ovaj drugi kod njega, ali j.bg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari