Realno. I želim ti brz prelazak na 6P (ako ne planiraš pixel da čekaš).
Ja imam supcase pro za 5x, meni je odličan. Savršeno paše i nema lufta.Jel poseduje neko supcase unicorn beetle case? Slim Ili pro? Deluju mi extra, nikako da odlučim koji case da poručim? U igri su spigen rugged armor i versus pro shield zajedno sa ova dva koja sam naveo.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Tu je bitna i tezina, nista gore nego kad neki uredjaj ostavlja utisak suplje plasticne igracke tj kad tezina nije u skladu sa dimenzijama.
Uz to ako je izrada losa, ako plastika skripi, krcka, puca ako se lajsne prelako gule kao kod starih Samsung/LG (plasticno-buvljackih).. Takav fon ne bih kupio ni da je 250€ a na papiru kao Pixel![]()
Sent from my D6503
Meni nikako da dodju maske koje sam narucio. Smorio sam se![]()
flash fireKako najlakše da se vratim na stock 7.0 ako nemam kablić da povežem mob sa kompom?
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Sandstone imak i neku plasticnu sa rupama pozadi i stalkomŠta si naručio Zulu? Evo ja gledam da li da naručim ovaj fake tepih ili nešto drugo. Malo da promenim spigen... Ti beše imaš tepih? Kakav je?
5V/3A
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pa to. Najavljen je dev. I to zapravo cekam do kraja meseca.Ma biće dev preview, verovatno mora clean, da bi sve radilo..
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari