Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Silver mi nije lep kao crni. Crni nije bas crn nego bas tamno siv.

Ово је послао 6п!

Replika. Silver lepši, ima neki šmek da nije uniformisan :d

Silver meni lepši, uz spigen masku bude crn :)

Realno. I želim ti brz prelazak na 6P (ako ne planiraš pixel da čekaš).

Moguće, mada ne vidim da se isplati
365-250 = 115-120€ doplate uz smaranje sa prodajom telefona :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koja je poenta sto svrsavate na alu kada ga ionako svi drzite u kejsu?

Nexus 5X

Bolji je osećaj svakako. Jedino zašto bih nosio sad case je da se naviknem na veličinu, tj. prvi par dana, posle će biti korišćen samo kad se ide u pijanstvo :D
Bogami isplatio se svaki evro, pritom sam ja prešao sa z5. Toliko :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Alu na njemu deluje bas osetljivo, mislim da bi brzo zazalio bez kejsa

Nexus 5X

Nije samo da deluje nego jeste osetljiv. Baš je mekan aluminijum na 6p...
Ali opet, mnogo moćnije i kvalitetnije izgleda u odnosu na 5x.

Tu je bitna i tezina, nista gore nego kad neki uredjaj ostavlja utisak suplje plasticne igracke tj kad tezina nije u skladu sa dimenzijama.

Uz to ako je izrada losa, ako plastika skripi, krcka, puca ako se lajsne prelako gule kao kod starih Samsung/LG (plasticno-buvljackih).. Takav fon ne bih kupio ni da je 250€ a na papiru kao Pixel :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ja sam gotovo rešio da kupim 5x, i onda sam otišao do telenora da ga pročačkam. Jednostavno nije mi se svideo na prvu loptu, previše je lagan za moj ukus, deluje nekako šuplje. Pre njega sam koristio g4 koji nije baš oličenje kvalitetne izrade. Ali opet u odnosu na 5x i on deluje kvalitetnije... Realno za te pare ne može da se dobije više, hiljadu puta ponovoljeno ali to je stvarno tako...

Kako najlakše da se vratim na stock 7.0 ako nemam kablić da povežem mob sa kompom?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Jel poseduje neko supcase unicorn beetle case? Slim Ili pro? Deluju mi extra, nikako da odlučim koji case da poručim? U igri su spigen rugged armor i versus pro shield zajedno sa ova dva koja sam naveo.

Ja imam supcase pro za 5x, meni je odličan. Savršeno paše i nema lufta.
Tu je bitna i tezina, nista gore nego kad neki uredjaj ostavlja utisak suplje plasticne igracke tj kad tezina nije u skladu sa dimenzijama.

Uz to ako je izrada losa, ako plastika skripi, krcka, puca ako se lajsne prelako gule kao kod starih Samsung/LG (plasticno-buvljackih).. Takav fon ne bih kupio ni da je 250€ a na papiru kao Pixel :)

Sent from my D6503

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

5V/3A

Poslednja izmena:
Šta si naručio Zulu? Evo ja gledam da li da naručim ovaj fake tepih ili nešto drugo. Malo da promenim spigen... Ti beše imaš tepih? Kakav je?
Sandstone imak i neku plasticnu sa rupama pozadi i stalkom :D Toliko je tepih dobar da sam ga koristio 3h i zamrzeo silikonske obloge do kraja zivota.

Ово је послао 6п!

Nema na čemu !
Evo ovde možeš da kupiš od 5X, imaš i huawei na ebay-u, samo potraži ...
Ista je amperaža tako da je nebitno koji kupiš ;)

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/182108636758

pa. 5x & 6p
Što se tiče realne upotrebe, bukvalno se ne vide nikakve razlike - oba rade odlično ...
Kamera isto...
Displej - ko šta voli ...

Najveća prednost na strani 6p je izrada, stereo zvučnici i 1gb rama više, e sad da li za to vredi doplatiti 120-150€ ne znam [emoji2]

Poslednja izmena:
Wifi/4g 70/30%, surf, tapa, wap, viber, sync mejlova, osvetljenje otprilike na 1/4 slajdera adaptive.
Pure + ele :)

Screenshot_20161014-010738.pngScreenshot_20161014-010731.png

Isti setup koristimo, ali ja izvlačim oko pet sati SoTa. Doduše ja koristim jace osvetljenje, slider na pola. Na jednu četvrtinu kako ti drzis, ja ne vidim nista, pogotovo napolju ☺️

Dignem i ja na 100% kad sam napolju, mada danas i nisam mnogo bio :) Sutra već druga priča, kačim opet

Kako me svrbi da ga rootujem i ubacim neki sistem, ili bar modove, ali sta cu kad ce do kraja meseca 7.1.

Ово је послао 6п!

Pa šta? :) Ubaciš onda 7.1 preko flashfire, trebao bi rut i recovery da ti ostane.

Ma biće dev preview, verovatno mora clean, da bi sve radilo..

Moći će to i na rutovanim telefonima :)
FlashFire ili TWRP i rešen problem, još ostane rut i rikaveri ...

Ja prvi put ikada koristim stock rom. I ni ne planiram da ga menjam

Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno