Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Morao je da padne :)

ebacd18f167dc871bb087d6559157a72.jpg

Ohoho... Ako ako. Neka te lepo služi zverka. Tražiš da ga neko makne u gsp-u... P. S. Lepši je silver... [emoji4]

Ma, pa da mu maknem život :)

P.s. hvala

Poslednja izmena:
Koliko im je pouzdana zaštita posle krađe.. da ne može da ga bootuke sve dok vlasnik ne unese pattern ili Pin?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ako je sve stock i podešen je bilo kakav lockscreen, ne može ništa da se uradi.

Enkripcija štiti podatke, zaključan bootloader i stock recovery štite od bilo kakvih pokušaja bez brisanja.

Čak i sa custom recovery-em i otključanim bootloaderom enkripcija radi 99% posla, jedino da se pokuša onim frost hackom za vađenje pina koji tako duže ostaje u memoriji. I to ako je kratak pin.

Ali to je sve vrlo malo verovatno. Sa stock recovery-em i zaključanim bootloaderom ni to ne može.

Uglavnom, kome je STVARNO bitno da niko nikad ne pipne podatke, samo sve stock.

U teoriji bi uz mnogo cimanja sa svakim update-om bezbedna kombinacija mogla da bude i custom rom, pa vraćanje na zaključan bootloader i stock recovery, ali to ne radi u nekim slučajevima, može i brick da se desi.

Mnogo je dobro što su sa FP skenerom pojednostavili zaštitu, užasno je smaralo svako drugo rešenje.

Poslednja izmena:
Drug na 6p ima isti taj carbon samo crveni, i izgleda dobro. Jedino sto njemu slova nisu u bojama gugla, verovatno nije stavio.

Znam da je na drugim modelima postojao workaround- za frp, ne znam kako ide na nexusima sa zakljucanim bootloader-om. Meni stoji da trazi pattern prilikom butovanja, i mislim da mi cak i posle flesovanja factory image-a trazi pattern, mada nisam 100% siguran

Poslednja izmena:
350e. nadam se da će trajati makar god dana :)

hvala

Нов? Екстра цена

šatro star 11dana.. nov je sigurno jer nema ogrebotinu ali da li je toliko stvarno star je pitanje. uglavnom dečko/čovek je bio polugeek pa sam morao da uzmem :)

Машала. Примени потпис

Čestitke! konačno da se maneš kineza :D
I da ponovim Jocu, lepši je silver [emoji14]

jeste ali juče :)

p.s. hvala :)

Poslednja izmena:
Drug na 6p ima isti taj carbon samo crveni, i izgleda dobro. Jedino sto njemu slova nisu u bojama gugla, verovatno nije stavio.

Znam da je na drugim modelima postojao workaround- za frp, ne znam kako ide na nexusima sa zakljucanim bootloader-om. Meni stoji da trazi pattern prilikom butovanja, i mislim da mi cak i posle flesovanja factory image-a trazi pattern, mada nisam 100% siguran
Da ja sam dodao logo, mozes da porucis i nez njega...Hteo sam od Dbranda, ranije sam od njih uzimao za nexus5 ali vise ne salju za Srbiju...Cekam jos tri skina ne znam sta ce mi :)

Šalje dbrand, ali preko paypala moras platiti

ljudovi ima li neka opcija posle root da se na stock samo smanji nav bar ?

Modifikuj framework-res.apk, i primeni 644 permisije.

za permisije znam ali daj mi text modifikacije :)

@fkložna.kinamob.top.aka.nexus6p, čestitam, vratio si se na pravi put. Šteta samo za boju, ali dobro, naš si, prašatmo, ispravićeš sa nekim skinom ili futrolom :d

@ZekaLoli, gotivno izgleda slickwraps. Sad se razmišljam da naručim, da odustanem od dbrand.

SW i dbrand su isti k samo drugo pakovanje. Mada mi na ovoj slici deluje da skin nije do kraja pokrio ivice vizira kamere pa se vidi aluminijum oko stakla.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

probacu taj substratum.

hvala.
što se mene tiče nikada nalepnice i k**domi na mob :)

Za nedelju dana ćeš ze žaliti na mekan aluminijum... [emoji12]

lično mislim da će više da se grebe ako se stavi u silikon jer je dovoljno da uđe čestica prašine između njega i silikona i da izgrebe celu farbu.

Ne grebe se... Ali od jednog udarca može da se deformiše alu... Definitivno je greota nositi ga u zaštiti ali ***, jedan nezgodan pad i neće ličiti ni na šta...

Poslednja izmena:
Vrh Dno