Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Nego postoji li način da se preko kutije 6p vidi kog meseca je mob proizveden ? Nešto kao sa 5x ?
Znam da može preko fastboot ali to ne igra ulogu pre kupovine..

Meni zeza Gmail. Kad hoću da ubacim drugi nalog, ubaci mi ovo. Jel zna neko kako to da rešim?
cc0951e1b33706b4b1940b6c3e8e3a1e.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nego postoji li način da se preko kutije 6p vidi kog meseca je mob proizveden ? Nešto kao sa 5x ?
Znam da može preko fastboot ali to ne igra ulogu pre kupovine..
Čini mi se da je meni na kutiji pisalo, ali nisam kući da proverim. Javljam posle ako neko ranije ne odgovori.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Za bbs ima beše zip koji se flešuje kako bi bila sistemska aplikacija ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pise na kutiji kad je proizveden.

Ово је послао 6п!

Ne pise. Preko fastoota jedino može da se vidi.

Nema ,samo neću neki lesh proizveden pre 9meseci. Znam da kod 5x nije bilo pravila.

U kom smislu les? Pa sta ako je napravljen pre pola godine.
Moj i bratov 5x su u isto vreme napravljeni oko nove godine valjda, a sestra je uzela kada i ja i njen je napravljen 4 meseca kasnije kada je i uzet, nema nikakve razlike.

Poslednja izmena:
Odigrao drugar Srbija - Slovenija (mladi) i pogodio tačan rezultat ...
Čovek ne zna loptu da šutne, a redovno dobija na kladionici :D

On: "Ti se razumeš koji telefon da kupim" ?
Ja: Nexus 5X - nema bolje do 250 € ...
On: "Šta ti je to, a i dobio sam više para - daj neki Samsung dobar"! :exploder:
Ja: Mislim se u sebi *** te samsung i Epl i preporučim mu S7 edge !
Kažem mu ja cenu i odogovara on "e *** nisam toliko para dobio - dobitak je 47000"!
Ja: Onda Nexus 6P, za te pare nećeš naći ništa bolje.
On: "Šta ti je to nexus, daj neku sliku da vidim" :)

I na kraju ubedim ga i naručim mu Nexus 6P 32GB EU za 365 € + Spigen Nexus 6P Case Rugged Armor Black i neka dva stakla za 4 $ (poznavajući njega skrcao bi telefon za mesec dana) ...
Dakle ljudi van foruma nemaju pojma šta je Nexus - tačnije ni da je postojao :D

Sutra stiže kod mene pa javljam utiske o telefonu !

Poslednja izmena:
Sada će ti se svideti 6p i za mesec dana tvoj 5x završava kod devojke a ti pljačkaš menjačnicu za 6p... [emoji4]

Lakše da on odigra još jedan tiket :D
Problem je što se ovim načinom kupovine postane support 24/7 za 100 aplikacija i sve što "ne radi" na telefonu :)
U principu prijaviću ga na beta program, zadnji softver, factory reset iz rikaverija i to je to...

D.Pantelic je hejter 6P Nexusa od starta (alu kuciste, dizajn, "grba", #stereozvucnicisufail'ocemoLGmonobezeleiplastikukojapucasamaodsebe) a u istom periodu je hvalio i hajpovao onu precenjenu glupost od htc A9 (kvazi iNexus sa "redovnim" apdejtovima) i sa 2 ara neiskoriscenih bezela [emoji23]

Ali dobro, sad je kvota 1.25 da ce u narednih nekoliko meseci preci na 6P :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Nisam pratio pricu za a9, ali mi se mnogo svideo taj aluminijum kad sam ga cackao. Kvalitet je na prvu i jedinu loptu odlican.

Ово је послао 6п!

D.Pantelic je hejter 6P Nexusa od starta (alu kuciste, dizajn, "grba", #stereozvucnicisufail'ocemoLGmonobezeleiplastikukojapucasamaodsebe) a u istom periodu je hvalio i hajpovao onu precenjenu glupost od htc A9 (kvazi iNexus sa "redovnim" apdejtovima) i sa 2 ara neiskoriscenih bezela [emoji23]

Ali dobro, sad je kvota 1.25 da ce u narednih nekoliko meseci preci na 6P :)

Sent from my D6503

Kakva gomila netačnih informacija i zamena teza :D
A A9 temu bolje da ljudi ne gledaju - šta si sve ispisao :D
6P - da hejt početne cene (sad je druga priča), a za staklenu grbu i dalje mislim da bi bilo lepše i bolje da je nema ...

Ostaj ti na Z2 i ne menjaj mišljenje :)

Poslednja izmena:
Haha ali to za A9 je epic, sta si sve hajpovao a na kraju gufon htc prevara sa po' metra bezela a bez htc stereo zvucnika, sa smesnom baterijom, bez obecane "nexus" podrske a sa flagship cenom [emoji23]

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
2 ARA hahahahahhahahaha

Poslednja izmena:
Hehhe opet o nečemu što nije tema - tanko tanko, možeš ti i bolje :)

Mi5?

Nou fakin vej.

6P ili Z5/Z5P, OP3..u skladu sa garancijom i cenom-budzetom.

A za godinu dana Pixel XL ;)
Ili XZ2 :d

Sent from my D6503

ali nemam ni komada 6p...bilo 4kom ali odose juce i danas.bice ali tek sledece nedelje.

Neće pa neće . Vlada kp :)

Edit:
Hvala na slici

Poslednja izmena:
@fkloznica, evo kako kod mene piše na kutiji. Verovatno zavisi od tržišta da li će da ima nalepnicu ili ne, ne znam...

1df865f8a3057b113d2c3a7438332a1c.jpg

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Nazad
Vrh Dno