Zulu 92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2008
- Poena
- 420
Izbrisi proxy.Zasto 4g mi ide samo do 18mb brzine a na zenfone 2 mi je isao i do 50...Upload mi je odlican, imam 4 g karticu
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ово је послао 6п!
Izbrisi proxy.Zasto 4g mi ide samo do 18mb brzine a na zenfone 2 mi je isao i do 50...Upload mi je odlican, imam 4 g karticu
Kako? Guglovao sam sad malo ali vrtim se u krugIzbrisi proxy.
Ово је послао 6п!
Hvala sad cu da uradimSettings, More, Cellular networks, access point names, udjes na onaj koji ti je aktivan i obrises proxy i port. Onda gore na tri tacke i save.
Jek menjao neko dpi? Default ne 515dpi,ja sam sada promenio na 440, pa cu videti kako se ponaša.
Pojavio mi se problem sa scailingom otkako sam smanjio dpi. Sve app rade normalno, jedino me viber zeza. Sam ui radi kako treba, ali slike u porukama i profile slike kontakata ne izgledaju kako treba. Jel ima neko ideju kako to da rešim? Brisanje i ponovno instaliranje nije pomoglo.
Identična stvar mi se desila kada sam promenio DPI sa 560 na 480, međutim ponovo sam flashovao gapps i sada je sve ok. Samo kod Vibera se primećivalo to.Evo primera kako to izgleda. Probao sam taj modul, nista se ne dešava.
![]()
Ja nisam flashovao nista. Jutros sam odradio reboot i sve je ok.Identična stvar mi se desila kada sam promenio DPI sa 560 na 480, međutim ponovo sam flashovao gapps i sada je sve ok. Samo kod Vibera se primećivalo to.
Sent from my Le X820 using Tapatalk
I dalje mi se to dešava. Ne svaki put, ali npr. svaki drugi, treći. Nije do softvera, i na stock-u i na custom mi se dešava.Probaj da smanjis ton za vreme razgovora. Ako je preko 50% ponekad se cuje eho.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari