Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Vidim da pisete da postoji mkgucnost ekran jos vise da se pojaca. Uzasava me ovo ckiljenje kada sam napolju. Pa ako moze neko da napise kako to da uradim

Settings, More, Cellular networks, access point names, udjes na onaj koji ti je aktivan i obrises proxy i port. Onda gore na tri tacke i save.

d6d68788f9deb3d9f50fffab5c5eb3cb.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
aa544a00a427cec1e4de320d2c9c125d.jpg
725ccb9f5b946207040d41cba8ab7580.jpg

Da ne gresim negde u podesavanjima?

Upalio avio mod na kratko pa ugasi. Probaj. Ako neće ugasi/upali telefon.

Sve probao apsolutno.I dalje d20/u15mps...Bzv bas

Koja mreža to?
Jesi probao na drugoj lokaciji?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jek menjao neko dpi? Default ne 515dpi,ja sam sada promenio na 440, pa cu videti kako se ponaša.

Telenor, Bez.Kosa uvek mi je tuklo preko 40...Piramida isto jaka uvek sad 20...Upravo ubacio karticu u lumiu 640xl 4g ista brzina.Mozda je do kartice?

Meni je bio 515 Default, pure nexus je onda verovatno tako podešen. Pa sve vidim normalno, font size ne 105% i sve je odlično. [emoji4]

Biće da je do raspalog telesmora :)
Pazi da ne sprzis sve MB ,ta merenja izuvaju Net..

Pojavio mi se problem sa scailingom otkako sam smanjio dpi. Sve app rade normalno, jedino me viber zeza. Sam ui radi kako treba, ali slike u porukama i profile slike kontakata ne izgledaju kako treba. Jel ima neko ideju kako to da rešim? Brisanje i ponovno instaliranje nije pomoglo.

Eventualno xposed+app settings pa da podesiš default dpi samo za Viber

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pojavio mi se problem sa scailingom otkako sam smanjio dpi. Sve app rade normalno, jedino me viber zeza. Sam ui radi kako treba, ali slike u porukama i profile slike kontakata ne izgledaju kako treba. Jel ima neko ideju kako to da rešim? Brisanje i ponovno instaliranje nije pomoglo.

I meni na z2 nije jedino viber radio(isti problem sa slikama, ostalo je ok), pa sam vratio na stock dpi... Valjda neko zna resenje, zivo me zanima

Evo primera kako to izgleda. Probao sam taj modul, nista se ne dešava.
e5b41c4117ba973bdb011a4b50303a4a.jpg

Ja sam postavio u Display settings DPI na 500, a u developer options Smallest width na 460 i sve radi kako treba. Na manjem DPI, neke aplikacije prelaze u tablet mode (npr N1 Info).

I dalje mi se dešava na telefonu da sagovornici čuju svoj eho, i to vrlo često.

Našao sam neko rešenje za prvu pomoć tako što prekrijem mikrofon sa zadnje strane prstom, ali to se i dalje dešava. Probao sam i bez case-a i isto je.

Na Google-u sam naišao na masu ljudi koji se žale na to i uglavnom su dobijali nove uređaje jer su bili pod garancijom. Većina njih je kupila telefon vrlo brzo nakon izlaska. Moj je napravljen jesenas, tako da može da se desi da imam isti problem kao ljudi kojima je Google dao nov uređaj. :/

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Probaj da smanjis ton za vreme razgovora. Ako je preko 50% ponekad se cuje eho.

Evo primera kako to izgleda. Probao sam taj modul, nista se ne dešava.
e5b41c4117ba973bdb011a4b50303a4a.jpg

Identična stvar mi se desila kada sam promenio DPI sa 560 na 480, međutim ponovo sam flashovao gapps i sada je sve ok. Samo kod Vibera se primećivalo to.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Meni na VIP je ovako. Usustini prilicno sam zadovoljan posle mts-a. Lokacija Su, i ovaj najbolji upload je NS.
0d1bf28deeca7b6c338b0c8a85042aad.jpg

Identična stvar mi se desila kada sam promenio DPI sa 560 na 480, međutim ponovo sam flashovao gapps i sada je sve ok. Samo kod Vibera se primećivalo to.

Sent from my Le X820 using Tapatalk
Ja nisam flashovao nista. Jutros sam odradio reboot i sve je ok.

Probaj da smanjis ton za vreme razgovora. Ako je preko 50% ponekad se cuje eho.
I dalje mi se to dešava. Ne svaki put, ali npr. svaki drugi, treći. Nije do softvera, i na stock-u i na custom mi se dešava.

Neki savet šta mogu da uradim?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno