Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ja nisam imao nalepnicu :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel ima jos neko taj problem da sagovornik cuje eho, neko je pisao ovde, koliko je cest to problem? Cekam ga na 350, nego koliki sam baksuz plasim se da mi ne zapadne taj neki model sa tim problemom. To je jedina stvar da sam nasao u temi da se neko zalio.

Isto je i kod mene tako :) Za datum proizvodnje.

Ово је послао 6п!

Poslednja izmena:
Jel poseduje neko supcase unicorn beetle case? Slim Ili pro? Deluju mi extra, nikako da odlučim koji case da poručim? U igri su spigen rugged armor i versus pro shield zajedno sa ova dva koja sam naveo.

Reko Aj pročitam malo na xda o 6p ,prvi post koji sam otvorio i neki lik ima problem sa eho :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67744161

A vidim ima i ova tema :/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=68658931

Edit:

Return it! I dealt with this for almost a year. Finally returned it and replacement is perfect! Do it now. Difference is huge.

Folks - if you have this issue, return your device. You can make it a little better via build.prop edits, etc., but it's a hardware issue. Return it, as I did, and be very happy!! ...will take less effort, in the long run, then continuing to deal with it. Cheers!

Poslednja izmena:
Pure nexus nougat radi butter smooth. Preporuka svima. Ja sam oduševljen za sada, nece ovaj telefon skoro na oglase.

Ali baterija je slaba ? Šteta tvoj mob mi je bila poslednja nada [emoji23]

E čini mi se da je baterija solidna sada za moje potrebe. Sa elementalx i HawkTail6P1.2 profilom za cpu, oko pet sati SoTa je realna priča. Auto brightness i slider na pola. Videcu sad sa nougat-om kakva je priča posle par ciklusa punjenja i praznjenja.

Da li je potrebno flashovati naknadno bootloader i radio posle instalacije Pure nexus nougat-a? Jel se brišu podaci posle toga?

Ne brišu se. Možeš da flešuješ, a kao što vidiš nije obavezno :)

Sent from my Nexus 6P

E čini mi se da je baterija solidna sada za moje potrebe. Sa elementalx i HawkTail6P1.2 profilom za cpu, oko pet sati SoTa je realna priča. Auto brightness i slider na pola. Videcu sad sa nougat-om kakva je priča posle par ciklusa punjenja i praznjenja.

Koje si profile sve probao? Koji ti se čini kao najfluidniji? Ne mogu da se setim sta sam držao na 5x

Ali baterija je slaba ?

Šta bre slaba?
Baterija juče, ceo dan napolju na 4G, pun gas korišćenje bez ikakvih ušteda i još uvek bez root, na 5% mi se upalila ušteda baterije kada sam snimio rezultate:

Javiće se i Nikola, cenim da je zadovoljan baterijom, obzirom da juče nije uspeo da je sprži.

Sprzio tek sad, imam još 5%, 5h 20min, 29h bez punjača. :)

Koje si profile sve probao? Koji ti se čini kao najfluidniji? Ne mogu da se setim sta sam držao na 5x

Probao sam Dragonfly, butterfly, I sad ovaj HawkTail6P1.2.
Dragonfly I HawkTail6P1.2 su super fluidni, prvi je sirova snaga, a drugi snaga ali uz dobru bateriju. Evo par ss kakva ne sada baterija. Ja sam zadovoljan. Preko noći mi ne potrošio 3%, što je odlično. Ugasio sam ponovo proces "net scheduler" koji je prisutan čak i na nougatu, verovatno će sada situacija biti još bolja preko noći.
d18c077aeb79bf09f3bb3cb4ae873774.jpg

a6a904adf0de324202128afaad8d76a9.jpg

2bbae67a9469072f2f7b72afdb74ecf8.jpg

1dd68e4bcf80752e0c472fca48e9735d.jpg

Stigao telefon :)
Prvi utisak, ono P stvarno opravdava premium naziv...

Ne čačkaj ga previše, bude problem kada se ponovo uzme 5x u ruku posle njega :)

Sent from my Nexus 6P

Mercedes kažeš ? :)
Što je najbolje još je i tanji od 5x :)
Ova staklena grba uživo nije toliko strašna kao na slikama, mada i dalje mislim da bi bilo bolje da je sistem sa antenama odrađen kao na htc 10/pixel/epl telefonima ...
Ali dobro daje neki šmek telefonu, originalno izgleda!

Još kad legne Spigen Rugged Armor :)

Poslednja izmena:
Samo mi vlasnici nemamo taj problem [emoji14]
Da li sme asistent da se ubaci na Pure Nexus ili je to samo za stock?

Poslednja izmena:
Mercedes kažeš ? :)
Što je najbolje još je i tanji od 5x :)
Ova staklena grba uživo nije toliko strašna kao na slikama, mada i dalje mislim da bi bilo bolje da je nema.
Ili da je odrađeno kao htc 10/pixel ...
Ali dobro daje neki šmek telefonu, originalno izgleda!
Meni se svidja, ali uzivo je mnogo manja nego na slikama. Svidjaju mi se te grbe sto strce, jer onda kamera ne izgleda ruzno kada se stavi maska. Mora da sam jedini :D

Ово је послао 6п!

Baš to, zanima kako će izgledati telefon sa Spigen maskom ...
Deluje da će da legne kao dupe na nošu :)

Preglomazno :) jurim onaj nilkin nature da uzmem

*** svaka dobra maska je takva ...
U principu ako budem uzeo, kroz neko vreme, ovaj telefon neću ni da kupujem masku :)

Poslednja izmena:
Meni nikako da dodju maske koje sam narucio. Smorio sam se :D

Ово је послао 6п!

Ja i dalje ne mogu da se odlučim između crnog i silver...

Crni je uniformniji i generalno sam uvek voleo crne i jednostavne telefone, ali sam ih zaređao mnogo tokom godina, pa mi je malo dosadila ta boja.

Silver mi isto lepo izgleda, mada bi bilo bolje da sve to mogu uživo da razgledam.

Meni se taj "vizir" baš sviđa i deluje originalno i čudno na dobar način u odnosu na mnoge druge telefone.

Na crnom je sve to manje vidljivo, na srebrnom baš dolazi do izražaja.

Verovatno bi rekao da mi je lepši crni, a prijala bi mi promena koju bi doneo silver.

Ne znam šta da radim :).

Nisi !
Baš kao što piše, opravdava 6p premium naziv :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jedino sto ja ove danasnje alu telefone kao 6p kada uzmem u ruke deluju kao da kada bi ga jace stisao da bi se iskrivio koliko je tanak aluminium. Secam se kada sam imao legend to je bio tenk za 6p.

Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno