- Učlanjen(a)
- 14.03.2012
- Poena
- 450
Nema leba bez motike ni vizije bez bunikeTo je Joca i mislio, menjačnica, tipovanje... tiket![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nema leba bez motike ni vizije bez bunikeTo je Joca i mislio, menjačnica, tipovanje... tiket![]()
Koje si profile sve probao? Koji ti se čini kao najfluidniji? Ne mogu da se setim sta sam držao na 5xE čini mi se da je baterija solidna sada za moje potrebe. Sa elementalx i HawkTail6P1.2 profilom za cpu, oko pet sati SoTa je realna priča. Auto brightness i slider na pola. Videcu sad sa nougat-om kakva je priča posle par ciklusa punjenja i praznjenja.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Probao sam Dragonfly, butterfly, I sad ovaj HawkTail6P1.2.Koje si profile sve probao? Koji ti se čini kao najfluidniji? Ne mogu da se setim sta sam držao na 5x
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Meni se svidja, ali uzivo je mnogo manja nego na slikama. Svidjaju mi se te grbe sto strce, jer onda kamera ne izgleda ruzno kada se stavi maska. Mora da sam jediniMercedes kažeš ?
Što je najbolje još je i tanji od 5x
Ova staklena grba uživo nije toliko strašna kao na slikama, mada i dalje mislim da bi bilo bolje da je nema.
Ili da je odrađeno kao htc 10/pixel ...
Ali dobro daje neki šmek telefonu, originalno izgleda!
Stigao telefon
Prvi utisak, ono P stvarno opravdava premium naziv...
Nisi !
Baš kao što piše, opravdava 6p premium naziv
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari