Elem, nadam se da me primate u porodicu
Neću puno da kuckam, tek posle par dana korišćenja, zanima me da li ste i vi ovakav adapter nabacili? Telefon se prilikom prvog punjenja baš fino ugrejao, pa me malo frka da nije do ove budže nešto.. Doduše, i sada sam ga jedno intenzivno sat i nešto akao i stvarno je baš topao pozadi. Nadam se da je i vama.
Što se tiče Mobilni NS-a ili ti gremlina... Čovek je skroz bio korektan. Ako je neko ispao ****** to sam ja pošto sam rekao da je telefon koji sam davao u zamenu kao nov a on je imao sasvim solidan udarac u ćošak, i nekoliko ogrebotina po ekranu što je čovek primetio posle 2 sekunde sa telefonom. Kontam da udarac nisam video od hard case-a, ne znam ni sam, ali mi je bilo neprijatno, nisam hteo da ispadne da lažem nešto i sl, stvarno ne kontam kako sam to prevideo. Pošto sam dao moj mate 7, u startu mi je ponudio korektnu cenu kao doplatu, kao i kasnije sa obzirom na novonastale okolnosti.

Telefon je naravno bio nov, neotpakovan. Nisam uzeo tu pisanu garanciju, ali kontam da neće biti problem da se to reši i usmeno, ta pismena garancija kontam da je neki njegov papir, a ja više volim da verujem ljudima na reč
Javljam se uskoro sa detaljnijim utiscima.