Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

sve te apk su đubre .. ako nije ubačeno u sam sistem nije to to.
Probaj Telep brzo par puta da uđeš u instagram npr a zaštitio si ga tom apk ,u 9 od 10 slučajeva na 1sek ćeš videti sadržaj apk dok se ne digne ta zaštita da te pita za otisak/ šifru

nije mi jasno zašto ne postoji opcija u stock Romu za tako nešto ,svi kineski romovi je imaju.. ebes ti senzor za otisak ako služi samo za otključavanje,glupi google

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Apsolutno se slazem. Nadam se da ce konacno da krenu da je implementiraju i za ostalo.

Služi i za kupovinu na Play store :)

sve te apk su đubre .. ako nije ubačeno u sam sistem nije to to.
Probaj Telep brzo par puta da uđeš u instagram npr a zaštitio si ga tom apk ,u 9 od 10 slučajeva na 1sek ćeš videti sadržaj apk dok se ne digne ta zaštita da te pita za otisak/ šifru

nije mi jasno zašto ne postoji opcija u stock Romu za tako nešto ,svi kineski romovi je imaju.. ebes ti senzor za otisak ako služi samo za otključavanje,glupi google

To je nesto do apdejta aplikacije pre nije bilo tako, sada sam probao i vidi se na sekund. Bas cu da probam stariju verziju.

Sent from my Nexus 5X

upravo probao i opet se vide slike sa instagrama na delić sekunde.. kažem ja ništa od toga ,samo ako je u stock Romu

Šta ste na kraju rekli, koja je najbolja zaštita? Al dajte nešto što ima na kupujem prodajem, ne mogu da čekam 100 godina...

Btw, još jedno pitanje. Kada odem u contacte, i kada čekiram da mi prikaže kontakte iz messangera, njih nema. A podesio sam u messindžeru da ih sinkuje. Poenta akcije je da mogu da merdžujem fb kontakte sa ostalima kako bih dobio fotke u sms konverzacijama npr, ali mučio sam se sa tim i na mate 7 a evo i sada, šta ne radim dobro? Mislim, to je ranije moglo ako se ne varam.

Btw, slažem se za ovo, sramotno je da nema po defaultu app lock kao na mate 7 npr.

Poslednja izmena:
upravo probao i opet se vide slike sa instagrama na delić sekunde.. kažem ja ništa od toga ,samo ako je u stock Romu

Kod mene nije tako, ustvari ako bas silujes onda se na milisekundu pojavi, ali meni licno ne smeta, nije da ce iko normalan da pali i gasi aplikaciji 17 puta za 5 sekundi.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
dovoljno da je 2 puta podigneš i recents i odmah vidiš sliku ,za to ne treba osoba da bude normalna nego samo da ne bude slepa

Ali što su stavili font procenta baterije, po jedan piksel svaki broj, svaka im dala...

@MarcusS, zavisi kakva te zaštita zanima. Joca ima Spigen i kaže da je odlična.

Ja volim što tanju zaštitu (silikon, ne plastiku) pa sam uzeo Nillkin Nature. Uzeo sam i Nillkin zaštitno staklo i te dve stvari u kombinaciji mi se baš sviđaju, nema prostora između stakla i ivica silikona, skoro pa savršeno naležu. :)

Zavisi šta ti više odgovara. Preporuka da kupiš online nego sa KP. Ja sam moju uzeo sa Alija i čekao za mene rekordnih 9-10 dana da stigne. U međuvremenu sam nosio neki buđavi silikon sa KP za 400 dinara.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Izgleda da bateriju nenormalno greje - dramska pauza - clash of clans... Jedina igra koju sam ikad igrao i koju uopšte igram...

Imao sam providni hard case na mate 7 - PREZADOVOLJAN sam bio... Prvi put sam imao osećaj da je phone STVARNO zaštićen ako pofasuje. Kada posle toga vidim ove silikone gubave, zapitam se kako to uopšte išta može da zaštiti...

Poslednja izmena:
Dovoljno ti govori to sto ne odgovara nikad na KP poruke da mu ne bi mogao dati negativnu. Meni nije hteo da menja uvalio mi neki sa greškom znao sam da je otvaran nisam odma primetio, bese to Nexus 5...
I to što telep kaze mogu da potvrdim. Kao da mu nije u interesu da proda :D

Sta sam ja to tebi "uvalio" a da nisam hteo da zamenim?

Ja i drug nismo uopste uspeli da se dogovorimo sa tim mob ns ( par puta u toku prethodne dve godine) jer je lik krajnje nekomunikativan i krajnje nekulturan preko fona.

Sent from my Nexus 5X
Jako je lako napisati ovo sto si ti ovde napisao to je tvoje misljenje koje si ovde izneo.
Moje misljenje je da si ti bio jako nekulturan i nekomunikativan preko telefona
pa si dobio nazad istom merom...Necu vise polemisati na ovu temu, da ne bude prepucavanje kao neki klinci...

Izvini na pitanje da li imas taj i taj telefon odgovaras sa da, i onda tisina. Niti da li vas zanima, koliko kosta, neka kultura poslovanja. Onda drugi put u voznji si odgovorices, nista od toga. Plus preko telefona delujes krajnje nadrndano, kao da odgovaras prekp one stvari, cisto mali feedback, da znas sta treba da unapredis. Hvala bogu pa ima sasvim normalnih prodavaca u ns-u kojima mogu da ostavim pare.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izvini na pitanje da li imas taj i taj telefon odgovaras sa da, i onda tisina. Niti da li vas zanima, koliko kosta, neka kultura poslovanja. Onda drugi put u voznji si odgovorices, nista od toga. Plus preko telefona delujes krajnje nadrndano, kao da odgovaras prekp one stvari, cisto mali feedback, da znas sta treba da unapredis. Hvala bogu pa ima sasvim normalnih prodavaca u ns-u kojima mogu da ostavim pare.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Rekao sam da necu vise polemisati na ovu temu ali eto naterao si ti "normalan" mene "nenormalnog"
Bio sam jako nekulturan i ti si to ustanovio kroz moj odgovor " da imam taj telefon" i cutanje posle toga cekajuci da se ti kao nova mlada smislis
zbog cega si zvao i sta u stvari hoces.Svaka ti cast kralju....Izvinjavam se zbog off-a

Mudro ćutim i ne učestvujem u off-u... [emoji16] Već je pisano o tome ne moramo ponovo da se vrtimo u krug... Ko je zadovoljan kupovaće i dalje, ko nije neće i to je to...

Izgleda da bateriju nenormalno greje - dramska pauza - clash of clans... Jedina igra koju sam ikad igrao i koju uopšte igram...

Imao sam providni hard case na mate 7 - PREZADOVOLJAN sam bio... Prvi put sam imao osećaj da je phone STVARNO zaštićen ako pofasuje. Kada posle toga vidim ove silikone gubave, zapitam se kako to uopšte išta može da zaštiti...

Ali taj tvoj hard case se bas dobro pokazao na ovom mate 7 :D

Skontao sam da mi spigen zeza autofokus. Nije knap već malo veći, dovoljno da sklizne preko dela senzora. Tako da ću verovatno naručiti ringke...

Ali taj tvoj hard case se bas dobro pokazao na ovom mate 7 :D

Ma odličan je, dobro prijanja, čvrst je, doduše, očiglendo ima falinku da sačuva sam ćošak, ali ne može sve za 1.80$ :D Naručio isti za nexusa odmah, dok ne prelomim koji ozbiljniji da uzmem.

Joco, koji si mislio ringke? Meni se isto dojmio, onaj providni, "clear". 16$ na aliju, ima li neđe jeftinije?

Da taj hoću, da se vidi telefon. Košta 15$ na ebay, njihova oficijalna radnja. Nikako da se namolim da odem do banke da uplatim pare na karticu.

Da taj hoću, da se vidi telefon. Košta 15$ na ebay, njihova oficijalna radnja. Nikako da se namolim da odem do banke da uplatim pare na karticu.

Free shiping?

"One or more of the items below can't be purchased because the seller has not specified shipping costs to the location selected"

Hm, nešto se dešava. Kao da ne šalju kod nas?

Ne znam zbog čega zeza. Izbacivao mi je normalno do sada. Još na onoj početnoj stranici izbacuje za Srbiju 5$. Mislim da je neko sa foruma naručivao sa ebay iz te iste radnje. Možda je neka greška...

SLIKA.jpg

Naručio sa fona lagano. Bem li ga.

Super. Piši utiske kada stigne, ako ne naručim i ja do tada.
Review prosečnog korisnika...

Hoću.

Kako da izbacim jbne picassa slike iz photos?

Glupo pitanje, je l' mogu zvucnici na fonu da se razrade kao sluske? Cini mi se da mi fon sad bolje zvuci, ali mozda je trip :D

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Hsv verovatno zna odgovor na to pitanje ali nešto ga ne viđam u poslednje vreme. On i Loznica su na smenu tu... [emoji3]

Nazad
Vrh Dno