Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

+1... Telefon je ok ali komunikacija loša. Da se ne ponavljam, već je pisano o tome u temi... [emoji4]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

***, kao da ne pricamo o istom coveku. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sad idem po fon pa ćemo da vidimo :)

Vredi li preći sa 5x na 6p? Znam sve prednosti i mane(tj razliku u ceni), zanimaju me mišljenja kolega :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja bih ti rekao da ne prelaziš već da sačekaš novi nexus ko god ga proizvodio... [emoji4]
Dobio bi na skoro svim poljima po malo prelaskom na 6p ali opet zavisi za koliko $ možeš da nađeš 6p i prodaš 5x...

Vredi li preći sa 5x na 6p? Znam sve prednosti i mane(tj razliku u ceni), zanimaju me mišljenja kolega :)

Moje misljenje je da je bolje da sacekas iduci nexus. 6P jeste bolji fon, ali nista drasticno. Kamera i fingerprint su identicni, ekrani su razliciti ali su oba u svojim klasama medju najboljim. Jedino sto bi dobio je veci ekran, i 10% brzi fon, od nekih primetnih razlika.

Mene je najviše izrada odbila od 5x inače bih njega pazario.

Ali po yt bend testovima se pokazao daleko izdrzljiviji od 6p, iskreno 5" je taman dijagonala i sa 5x imam muke gde da ga nosim... a kamo li nesto vece...

Ma baš me briga za te bend testove, totalno nebitna stvar za moje korišćenje telefona... Pričam o samom osaćaju kada uzmeš telefon u ruku, aluminijum vs plastika, težina telefona, osećaj nekog kvaliteta, završne obrade i izgleda(stvar ukusa). Kada sam gledao 5x delovao mi je lošije i od g4 kojeg sam imao i samo sam zbog toga odustao od njega.

5x je lak kao pero :D mada ja telefone ne nosim bez zastite...aluminijum je mnogo klizaviji, ja sam prethodni mob l925 spucao x puta. Ne mozes da ga izvuces i dzepa a da ne padne...

E pa ta lakoća se meni nije svidela. Nekako mi je šupalj bio... [emoji3] Ali to se nekome sviđa nekome ne. Ima tu dosta subjektivnog...

Elem, nadam se da me primate u porodicu :D

Neću puno da kuckam, tek posle par dana korišćenja, zanima me da li ste i vi ovakav adapter nabacili? Telefon se prilikom prvog punjenja baš fino ugrejao, pa me malo frka da nije do ove budže nešto.. Doduše, i sada sam ga jedno intenzivno sat i nešto akao i stvarno je baš topao pozadi. Nadam se da je i vama. :)

uploadfromtaptalk1466627684587.jpg

Što se tiče Mobilni NS-a ili ti gremlina... Čovek je skroz bio korektan. Ako je neko ispao ****** to sam ja pošto sam rekao da je telefon koji sam davao u zamenu kao nov a on je imao sasvim solidan udarac u ćošak, i nekoliko ogrebotina po ekranu što je čovek primetio posle 2 sekunde sa telefonom. Kontam da udarac nisam video od hard case-a, ne znam ni sam, ali mi je bilo neprijatno, nisam hteo da ispadne da lažem nešto i sl, stvarno ne kontam kako sam to prevideo. Pošto sam dao moj mate 7, u startu mi je ponudio korektnu cenu kao doplatu, kao i kasnije sa obzirom na novonastale okolnosti. :) Telefon je naravno bio nov, neotpakovan. Nisam uzeo tu pisanu garanciju, ali kontam da neće biti problem da se to reši i usmeno, ta pismena garancija kontam da je neki njegov papir, a ja više volim da verujem ljudima na reč :)

Javljam se uskoro sa detaljnijim utiscima.

Poslednja izmena:
Neka te lepo služi. Što si nam okačio taj adapter? [emoji4] Piši utiske...

Okačio sam fotku sa telefona pa posle kuckao sa kompa, tj editovao post. :D

Ne bi trebalo da puno greje. Proveri temperature. Meni telefon skoro nikada nije vruć...

Zavisi i od ambijentalne temperature. Ako je vrucina u prostoriji normalno da ce i on da bude topliji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Staviću ga da se puni ponovo večeras pa ću da vidim.

Duži kabl je za punjenje, kraći kontam za usb konekciju?

I da li imate isti ili sličan adapter ili da nabavim neki manji, jednostavniji?... Pošto mi je rečeno da su okd nas svi takvi modeli, za strano tržište.

Nemam pojma za koje je tržište taj punjač. Do sada smo u temi videli tri različite verzije. Trebalo bi da je ok taj uložak koji si dobio. Jel ti piše rapid charging kada ga puniš? Nisam siguran ni koje si kablove dobio. Kod mene su usb c to a i usb c to c....

Da, piše rapid. I ja sam dobio usb c -> standardan i usb c - c.

Jel mogu da se lockuju applikacije i otključavaju sa fingerprintom?

Za indijsko trziste je. MarcusS dobio si u pakovanju skuske? Ako te ne mrzi uradi jedan testic, pusti nesto na yt i stavi ga horizontalno i vidi da li ti se na oba zvucnika cuje jednako, a posle ga okreni za 180 stepeni (isto horizontalno samo suprotno) i isto proveri. Posle ti kazem kako je kod mene (mada vrv kontas, ali da ne uticem na test :D).

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Nisam dobio sluške.

***, kako ovo groova, bukvalno sam morao da ugasim posle nekoliko sekundi da se ne probudi neko u sobi pored. :) Deluje mi da se podjednako čuju oba u oba slučaja/položaja...

Zulu baš nisi imao sreće... [emoji52]

Ja sam npr. dobio sluske.
Kada ga okrenem da mi desna strana bude dole bude jednako. Ne znam zastk.

Jel si probao sa onim savetima sa xda?

Nisam ih ni nasao da budem iskren :)

Hvala :) Nisam jos rootovao. Dobro je nisam utripovao da je kad obrnem identicno.

Nazad
Vrh Dno