Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Upravo
bc3f71a37f0fba53fb9ae98f8dac44ec.jpg

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Imam Franco kernel i hoću da pređem na ElementalX. Je l' mogu samo da ga pregazim Elementalom ili moram prvo da vraćam stock kernel?
Čitam po netu, negde kažu da mogu samo da preflash-ujem, a negde da moram da se vraćam na stock, pa onda. Mrzi me sad da instaliram Paranoid ispočetka samo da bih stavio drugi kernel...

Pa samo flešuješ rom bez wipe ikakvog, nećeš videti nikakvu promenu. Valjda su dovoljno pametni da čuvaju gapps skriptom. Ako nisu onda pukni i njih.
Ili flešuj stock boot.img, dal preko kompa dal preko twrp.

Flesuj stock boot.img od tog roma(verovatno je u zip fajlu roma) u twrp kao img fajl (promeni da ga vidi twrp) pa ga pregazi flesovanjem custom kernela.

Poslednja izmena:
Probah sad u poslovnici p9 i uporedio sam samo kamere sa hdr-om. Zasto je tolika razlika u korist 6p? Ali bas znacajna razlika u detaljima kad se zumira. Btw. jedvah se otresoh dosadne prodavacice koja hvali vaveji :D

@Zulu 92, svideo si se devojci... [emoji4] Gledao sam p9 u vip-u i nije mi se svideo. Većina telefona mi deluje kao igračka pored 6p...

6P je mama. [emoji1]

Vi što nemate dbrand pozadi, a nosite silikone, je l' možete na poleđini telefona da vidite neke mikro ogrebotinice ili nešto tako? Drug mi se žali da su se njemu pojavile (vide se tek kad se nabije nos u telefon) i kaže da mu je verovatno od prašine ili zrna peska.

Ja nosim dbrand pa ne mogu to da vidim. [emoji1]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@Zulu 92, svideo si se devojci... [emoji4] Gledao sam p9 u vip-u i nije mi se svideo. Većina telefona mi deluje kao igračka pored 6p...
Tu mi je bila devojka tako da to iskljucujemo :D Okanila se tek kad sam rekao da je i ovo vaveji. P9 zaista pravi lose slike. Ne znam zasto. A9 je super u ruci (alu mu je odlican). Iznenadio me prijatno tesla 6.1, tj. osecaj u ruci.

Haha publika u 1. redu snima LeBrona, sa n6p :D

Ima li u bg ili okolini neko ko prodaje nove nexuse 6p, a da nije prodavnica? mislim na tipa kao na kupujem prodajem,iz madjarske..
na k/p vidim samo novi sad i subotica.

Pa uzmi od njih, proverene su i to varijante.

Sent from my iPhone using Tapatalk

znam naravno. ali iskljucivo salju pouzecem i placam kuriru a ta varijanta iz samo meni poznatih razloga ne odgovara. ne znam da li postoji neki drugi nacin da platim telefon. samo sam zato pitao.

Jel mogu aplikacije u app fioci da se nameste da ih bude 5 u redu umesto 4 kako vidim da je default po yt klipovima?

Ubaciš novu i možeš šta hoćeš... [emoji3]

znam naravno. ali iskljucivo salju pouzecem i placam kuriru a ta varijanta iz samo meni poznatih razloga ne odgovara. ne znam da li postoji neki drugi nacin da platim telefon. samo sam zato pitao.
Par nas je uzelo kod Mladena iz NS-a. Ja sam otišao lično tamo, pa ako možeš preporučio bih ti to jer na licu mesta vidite da li nešto ne valja.

I ja sam otisao licno u NS.

Mozes slobodno i kod Gremlina da uzmes, lik je maksimalno korektan i nece te prevariti sigurno.

Gugl launcher nema dodatne opcije, to sto vidis to imas.

Par nas je uzelo kod Mladena iz NS-a. Ja sam otišao lično tamo, pa ako možeš preporučio bih ti to jer na licu mesta vidite da li nešto ne valja.

Evo i ja sam od njega uzeo dva 5X, lik je stvarno super. Neotpakovana oba, bas kako treba.

Poslednja izmena:
Jel Mladen onaj mobilni NS o kome se pričalo ili neko drugi?

Gremlin je mobilni ns. To je sig.

Ja sam od Gremlina uzeo pre par godina G Pro 2 i bio je neotpakovan. Skoro sam uzeo 6s+ (bio problem sa pikselima) vratio pare odmah bez ikakvih problema. Lik je maksimalno korektan i svaka preporuka za njega.
Mislim da je i Zulu bez problema dobio pare nazad kad je imao problem sa 6P.

Ali ja recimo nisam imao dobro iskustvo, dok sa Mladenom sve u redu proslo. Sve je to kako se zalomi :D

Bas me cudi, lik je stvarno maksimalno korektan. Smorio sam ga opasno bio oko iphone-a i izasao mi je u susret skroz. I na kraju povrat novca bez reci.

Ali ja recimo nisam imao dobro iskustvo, dok sa Mladenom sve u redu proslo. Sve je to kako se zalomi :D

Kakvo je tvoje loše iskustvo?

Edit: ako neko može da mi šibne kontakt mladena na KP na pp bio bih zahvalan...

Poslednja izmena:
Ja i drug nismo uopste uspeli da se dogovorimo sa tim mob ns ( par puta u toku prethodne dve godine) jer je lik krajnje nekomunikativan i krajnje nekulturan preko fona.

Sent from my Nexus 5X

Dovoljno ti govori to sto ne odgovara nikad na KP poruke da mu ne bi mogao dati negativnu. Meni nije hteo da menja uvalio mi neki sa greškom znao sam da je otvaran nisam odma primetio, bese to Nexus 5...
I to što telep kaze mogu da potvrdim. Kao da mu nije u interesu da proda :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno