Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

ovo deluje da je punjač za Indus tržište ? odakle ti je mob

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Yep, Indija. Tek sad vidim da je napravljen 11/2015, a ja ga kupio 6/2016. Dosta je "skupljao prašinu" negde.

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Moj je 11/11/2015. Tek sam sada obratio pažnju kada je Loznica rekao, ne znam da li ćeš moći da nađeš to kod nas. Moj je za američko tržište...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Makar sad znam iz koje je zemlje pa da nađem na ebay-u ili Ali-ju. :)
Je l' si ti dobio slušalice u kutiji?

Poslednja izmena:
Nisam. Standardno pakovanje kao na youtube snimcima. Googlaj, možda ima i kod nas tih adaptera. Samo nađi kako se zove taj standard...

Sad gledam nešto po netu... Koliko je žuta bela boja kod tebe? Meni deluje da je kod mene dosta žuta, a malopre pročitah da su u Indiji i nekim zemljama pravili "toplije" ekrane da bi se oči kao manje zamarale.

Neki se žale na žutilo neki na pink tint, meni je skroz normalan ekran. Jeste da bela vuče malo na žućkasto ali sam u kernel podešavanjima neutralisao to...

Sad gledam nešto po netu... Koliko je žuta bela boja kod tebe? Meni deluje da je kod mene dosta žuta, a malopre pročitah da su u Indiji i nekim zemljama pravili "toplije" ekrane da bi se oči kao manje zamarale.

Pogledaj pp.
Jedan primerak mi n6p bio ekran zuci od drugog.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Znaci ako odlucim da uzmem 6P garantovano dobijam zuci. :D

Nexus 7

Nije to toliki problem. Evo posle nekog vremena mogu slobodno da kazem da ne umara oci ni malo.

Bas sam ga iscimao za taj 6s+ ali nismo sigurni da li je zakljucan na vip. Ako neko pouzdano zna bio bih zahvalan. :)

Nexus 7

Ne bi trebalo da je zaključan... Odavno nisam video da je bilo ko rekao da je telefon iz Vip-a zaključan...

Upravo mi je Mikenzi odgovorio da nije zakljucan. Jos da ga pazarim sad ako nema piksele. :D

Nexus 7

Valjda ćeš imati sreće ovog puta. Ako ne, izbaciće te iz apple dela foruma... [emoji23]

Ako ovog puta ne bude ok necu vise ni da pokusavam. Kolega Atmo kaze da je sve top i verujem da nece biti problema. :)

Nexus 7

Nije zar da se i ovdje govori o mrtvim pixelima. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bice taj odlican...samo napred i da realizujes kupovinu sto pre.

Poslednja izmena:
Napreduju sa dual sim opcijom. Možda i srede na xda...
First software-based modification test should begin tomorrow evening.

Kad bi to bila sd card. Mada ni dual sim ne odmaze.

Koristi li neko Xposed na MM?

ne znam odakle su kopirali tu Info.. nema teorije da je daydream ready jer google ima nikada veće zahteve za tu platformu a najbitniji su da kašnjenja u odzivu ne postoje i da refresh rejt bude nikada veći .

verovatno je taj novi havajac sa s823 prvi daydream phone

Poslednja izmena:
727dd81e56381f561227b36ac07d6653.jpg

Znaci koristice 100% snage.

daydream development kit , verovatno misle na vr koji nije finalni ,kada bude finalni 6p nema tu šta da traži

Mislim da ce raditi na nekom minimumu. Ali videcemo.

Presao sam na N preview... odlicno izgleda, ne radi bas podmazano (puca mi sygic - nema sansi da se startuje, skype izbacuje neke tosteve sa greskama, neke igre irade dosta sporije). Super mi je mogucnost podesavanja dpi. Najzad su se setili. Notifikacije su jos bolje uradjene.

Vrh Dno