Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li se vama desava nekad kad pritisnete dugme za smanjivanje zvuka da se pojavi media volume a nekad ring volume. Ne mogu nikako da uhavtim pravilo kad se sta pojavi.
Trebalo bi ako si npr u igrici da ti se pojavi media volime, a ako si na pocetni ekran i nisi u nijednu apk onda bi trebao da ti se pojavi ring volume.
Ma bzv što ne snima podešavanja. Trenutna mi je kombinacija skyblue i white. Ali menjam kada mi dosadi... Rotiram između stock, dark i ove plave kombinacija.
Yep, ja koristim. Ubacio sam N čim sam kupio telefon pre 3 nedelje, pa sam prešao na custom rom i kernel (Chroma + Franco) da vidim kako je, ali sam se vratio na N pre par dana. Solidno radi, nemam nekih zamerki. Definitivno ostajem na njoj dok ne izađe i zvanična verzija.
Mislim da sam nasao "resenje" za stereo zvucnike. Moguce da je najgluplje resenje ikada. Identicno rade kada je orijentacija "suprotna". Odnosno kada su dugmici (desna strana telefona) na dole.
Gde da nađem adapter za ovo čudo? Liči na punjač za naše utičnice, ali su mu ove bocke malo deblje i kraće pa ne mogu da ga ubodem.
Smorilo me više punjenje preko nekog Samsungovog punjača, 3+ sata mu treba...