Pa samo flešuješ rom bez wipe ikakvog, nećeš videti nikakvu promenu.
Tu mi je bila devojka tako da to iskljucujemo@Zulu 92, svideo si se devojci... [emoji4] Gledao sam p9 u vip-u i nije mi se svideo. Većina telefona mi deluje kao igračka pored 6p...
Par nas je uzelo kod Mladena iz NS-a. Ja sam otišao lično tamo, pa ako možeš preporučio bih ti to jer na licu mesta vidite da li nešto ne valja.znam naravno. ali iskljucivo salju pouzecem i placam kuriru a ta varijanta iz samo meni poznatih razloga ne odgovara. ne znam da li postoji neki drugi nacin da platim telefon. samo sam zato pitao.
I ja sam otisao licno u NS.znam naravno. ali iskljucivo salju pouzecem i placam kuriru a ta varijanta iz samo meni poznatih razloga ne odgovara. ne znam da li postoji neki drugi nacin da platim telefon. samo sam zato pitao.
Ubaciš novu i možeš šta hoćeš... [emoji3]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Par nas je uzelo kod Mladena iz NS-a. Ja sam otišao lično tamo, pa ako možeš preporučio bih ti to jer na licu mesta vidite da li nešto ne valja.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ali ja recimo nisam imao dobro iskustvo, dok sa Mladenom sve u redu proslo. Sve je to kako se zalomi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari