Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Drunksauce koristio ja, bio je okej :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ok, kod mene trenutno GlassFish 1.2 kao i na 5X, ne greje se fon, zadovoljavajuce brzo radi :) 5.5h SOT bez problema.

Ubacih danas Cameron Sino, nece da se puni vise od 99%. Da li je do baterije, senzora ili kalibracije, ne znam.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Uh trebalo bi da ode i preko ako radis nesto zahtevnije, moguce da ta nema senzor al testiraj ti to jos malo.

Šta ti kaže AccuBattery za kapacitet?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ko je rekao da je fora da ide nize? Nek izadje napolje i vidi, danas je bilo 30ak ili koliko vec stepeni

Ko je rekao da je fora da ide nize? Nek izadje napolje i vidi, danas je bilo 30ak ili koliko vec stepeni
Tek sam je ubacio kad sam napisao ovde. Def senzor ne radi.
Videcu koliko ce izdrzati do gasenja. Baterija je nesto manja, tanja i laksa od originalne.
3a12d9764e856c1b5f5c2a1c2beeafe9.jpg

Ne znam sta pricas, al poenta je da uposli telefon necim zahtevnim i da onda vidi, kad se osetno zagreje, sta ocitava za temperaturu baterije, moze to da radi u sauni a moze i u pecini... Ako stalno stoji na 25 i ne ide preko onda ne radi senzor.

Ne znam sta pricas, al poenta je da uposli telefon necim zahtevnim i da onda vidi, kad se osetno zagreje, sta ocitava za temperaturu baterije, moze to da radi u sauni a moze i u pecini... Ako stalno stoji na 25 i ne ide preko onda ne radi senzor.
Ide ispod, preko ne. Znaci ne radi. Bar je to moje misljenje. Mora biti veca temp.

Ako je temperatura napolju 30, nema trika da telefon bude 25. Jedino ako uz bateriju nije dobio i klima uredjaj

Ima ako ne radi senzor, zato sve ovo i pisemo, nego sam ja kontao da je lakse zagrejati telefon aplikacijom nego suncem :)

Ako je tanja i lakša, teško da je istog kapaciteta.

Ako je tanja i lakša, teško da je istog kapaciteta.

Svi senzori pokazuju da je 3450. Sad kako izmeriti? Mozda nije tanja (ili je bas malo), to nisam siguran 100% jer mi je stara malo se deformisala kod vadjenja, ali kraca je nekih 2mm. To sam siguran :D Kraca ne zbog toga sto joj senzori nisu identicni kao na originalu, cak ni kabal ne ide preko baterije, nego ispod. Gledao sam na slikama, tako na ovoj i treba da idu. E sad, stvarno mislim da je laksa. Neki utisak mi da je tel. laksi. Mozda trip, provericu kad dodjem u Bg koliko grama fon ceo ima, bas me zanima. Doduse par grama lepa od baterije je skinuto :D

Nisu to senzori za 3450 nego čitaju iz baze po modelu telefona. Prođi par ciklusa punjenja sa accubattery pa javi onda šta očitava za health.

Šta znam, vidi kroz Accu nakon nekoliko ciklusa punjenja..

Kako si ti to ugradio ?
Možda zeza statistika, ali jel je sot bar OK ?
Piše li u bootloader-u za bateriju da je OK?

Poslednja izmena:
Kako si ti to ugradio ?
Možda zeza statistika, ali jel je sot bar OK ?
Piše li u bootloader-u za bateriju da je OK?

Sta u bootloaderu treba da pise?
Sot, cepam ab2 da bih istrosio bateriju sto pre, da se skroz ugasi, a to je jedina igrica koju imam. Gledao bih d3go, ali ne radi na android o:
a34c95917b0270d94786fdf3d4090cfb.jpg
159d4b6d48be02d749374ba9ee307b71.jpg

Moram dupli post. Baterija se puni na 98%, da bi se doslo do 100% mora da se raskaci punjac, pa se koristi malo tel (dovoljno je minut) i onda se ponovo prikljuci. Tek tada indikator ode na 100%, senzor je zakucan na 25°, a baterija se juce drzala bolje nego originalna, ali nije drasticno unapredjenje. Doduse bas dosta fb-a je bilo, i negde na 7% su mi se u dzepu slucajno popalili hotspot, lokacija i slicno. Sve vreme lte ili wifi, viber pozivi itd.
4a9204668216e9851117a1c341c27e63.jpg
e6f6ef496c183d1c04d14453d5195364.jpg
abc335148e29fa43d2c82b7ca7e36ee2.jpg

Poslednja izmena:
3 sata i 44 minuta SOT? Pa koliko ti je trajala original 2 sata? :D

@Zulu 92
Mora to bolje ...

Vidi flešni ti android 8 od nule, zaključaj bootloader pa ga ponovo otključaj.
Stavi zadnju beta verziju android servisa i ugasi Google Location History.
Za Facebook, Blic, B92 i tako te nebitne aplikacije isključi da rade u pozadini - ta opcija je uvedena na osmici.

Poslednja izmena:
@Zulu 92
Mora to bolje ...

Vidi flešni ti android 8 od nule, zaključaj bootloader pa ga ponovo otključaj.
Stavi zadnju beta verziju android servisa i ugasi Google Location History.
Za Facebook, Blic, B92 i tako te nebitne aplikacije isključi da rade u pozadini - ta opcija je uvedena na osmici.

Originalna je bila 2,5, 3h ako sam na wifi ceo dan.
Planiram danas da uradim to sa sistemom. Na fb mi je to iskljuceno da radi u pozadini, ostalo cu sad staviti ako nisam (mislim da koristim beta servise, ali to cu videti sad).

Razmisljam da ga rutujem i obrisem battery stats. Da li se, kada se menja sistem i battery stats resetuje? Da ne rutujem dzabe.
Sad ga puni do 97, izvadim i vratim punjac ode na 100%. Plasim se da ne degradira ova znacajno i brzo. Mozda im je dugo stajala u skladistu.

Šta kaže accubattery za health za tu novu, koji je očitan kapacitet?

Nazad
Vrh Dno